UFC London: Blaydes vs. Aspinall - NAŽIVO, livestream, program

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

UFC sa opäť vracia do Londýna a opäť nám ponúkne veľmi atraktívne divadlo. O2 Arena tentoraz uvidí veľký súboj ťažkých váh, ale aj slovenského bojovníka.

INFORMÁCIE
BLAYDES / ASPINALLJONES / KLEIN
FIGHT CARD a VÝSLEDKYLIVESTREAM

UFC súboj Foto: A.RICARDO/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Londýn: 9,1/10

  • Dátum a čas: 23. júla 2022, 17:00 hod
  • Miesto konania: O2 Arena, Londýn, Veľká Británia
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Hlavný zápas trval iba 15 sekúnd, Klein šokoval Londýn

Začneme od konca, resp. od vrchu zápasovej karty. Hlavný súboj večera v ťažkej váhe, v ktorom sme očakávali veľkú a tvrdú bitku, sa skončil v podstate skôr, ako sa vôbec začal. Domáci bojovník Tom Aspinall začal low kickom na stehno Curtisa Blaydesa, no po ňom zle dostúpil a s bolesťou padol na zem. Jeho vážne zranenie kolena teda znamenalo, že Blaydes vyhral prakticky bez toho, aby trafil jeden poriadny úder.

Na hlavnej karte bol aj zaujímavý aj súboj Jacka Hermanssona s Christom Curtisom v strednej váhe. Ten sa po troch kolách skončil napokon víťazstvom na body pre prvého menovaného.

Po dvoch rokoch sa vrátil do klietky slávny švédsky bijec Alexander Gustafsson, no bol to preňho trpký návrat. Ukrajinec Nikita Krylov ho totiž knokautoval za 67 sekúnd.

Parádne ukončenie predviedla aj Molly McCann proti Hannah Goldy. Najprv ju odstavila krásnym lakťom z otočky a potom dorazila.

Vrcholom "Prelims" bol súboj Ľudovíta Kleina s Masonom Jonesom dohodnutý len týždeň pred turnajom. Favoritom bol síce Walešan, ale Slovák sa vzoprel všetkým papierovým predpokladom a po skvelom výkone zvíťazil na body.

sipka Pozrite si kompletný prehľad zápasov a výsledkov UFC Fight Night v Londýne

UFC Fight Night (Londýn): Blaydes vs. Aspinall - informácie, dátum, miesto

Zápasy v ťažkej váhe sú v UFC vždy výnimočné, o to viac, keď ide o hlavný duel večera. UFC Fight Night 208 taký ponúkne. V londýnskej O2 Arene si totiž zmerajú sily aktuálna štvorka a šestka heavyweight divízie, Američan Curtis Blaydes a domáci Angličan Tom Aspinall. Turnaj sa začína v sobotu 23. júla 2022 už od 17:00 hod. Zápasy hlavnej karty prídu na rad po 20. hodine! Zaregistrujte sa, stavte si celkom bez rizika až za 30 eur a sledujte UFC naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Na UFC v Londýne sa však špeciálne tešíme aj na Slovensku. Predstaví sa totiž na ňom aj Ľudovít Klein, ktorý po odstúpení svojho pôvodného súpera prijal narýchlo duel proti Walešanovi Masonovi Jonesovi už o týždeň skôr. Kompletný program a rozpis zápasov turnaja nájdete nižšie v tomto článku sipka

UFC London: Curtis Blaydes vs. Tom Aspinall - analýza, kurzy a tip

Tridsaťjedenročný Curtis Blaydes pôsobí v UFC od roku 2016 a patrí medzi špičku v ťažkej váhe. Vo svojej kariére prehral iba 3 zápasy, pričom víťazstiev má na konte 16. Je to ortodoxný postojár. Na zem ho takmer nikto nedostane a ani on súperov nezvykne pokladať na lopatky. Pokiaľ však ide o knokauty, na tie je celkom expert.

"Razor" z Illinois sa môže pýšiť skalpami tých najlepších borcov vo svojej váhe. Porazil Chrisa Daukausa, Jairzinha Rozenstruika, Alexandra Volkova či Alistaira Overeema. Dvakrát ho však doslova zmlátil Francis Ngannou a pekné KO mu zasadil aj Derrick Lewis.

Aj Tom Aspinall je však poriadne nebezpečný chlapík. Navyše momentálne ťahá skvelú 8-zápasovú víťaznú šnúru. V UFC bojuje iba dva roky, za sebou má zatiaľ iba 5 zápasov, no všetky vyhral a až 4-krát bol ocenený za "Výkon večera". Na jeho zápasy sa pozerá naozaj dobre.

Rodák z Athertonu obľubuje knokauty, ale poradí si aj v grapplingu. Naposledy práve v Londýne utiahol Alexandra Volkova v submisii. Má bilanciu 12 výhier – 2 prehry a ešte nikdy nebol knokautovaný.

TIP: Tom Aspinall zvíťazí (kurz 1,78sipka Stavte si vo Fortune!

Stavte si na výsledok zápasu vo Fortune!

Papierovým favoritom je domáci borec a napriek nezmazateľným skúsenostiam, ktorými Blaydes disponuje, to skutočne vyzerá, že by Aspinall mohol mať navrch. A nie len kvôli domácemu prostrediu. Angličan je komplexnejším bojovníkom a má vo svojom arzenále jednoducho viac zbraní. Poradiť si bude musieť len s naozaj dlhými ramenami Američana. Tipujeme víťazstvo Toma Aspinalla. Bude to pred limitom. Knokaut alebo submisia.

UFC London: Ľudovít Klein vs. Mason Jones - slovenský zápas

Vrcholom Preliminary card by mal byť súboj v ľahkej váhe medzi Ľudovítom Kleinom a waleským borcom Masonom Jonesom. Obaja sa dohodli iba týždeň pred turnajom, takže čas na špecifickú prípravu príliš nebol. Môžeme sa teda tešiť zrejme aj na improvizáciu, čo by mohlo priniesť atraktívny zápas. Jones však nebude pre slovenského reprezentanta ľahkým súperom. Ako vyzerajú jeho šance?

sipka Pozrite si našu analýzu, kurzy a tip na výsledok zápasu Klein vs. Jones

Zaregistruj sa vo Fortune a stav si až za 30 eur bez rizika!

UFC Fight Night 208: Blaydes vs. Aspinall - fight card, program, zápasy (výsledky)

Hlavnými ťahákmi londýnskeho galavečera sú okrem Blaydesa s Aspinallom aj borci zo strednej váhy Jack Hermansson a Chris Curtis. Fanúšikom UFC však budú známe aj mená ako Paddy Pimblett, Nikita Krylov, Volkan Oezdemir a ďalší. V nasledujúcej tabuľke nájdete kompletnú kartu turnaja a po jeho skončení aj výsledky jednotlivých zápasov.

UFC FIGHT NIGHT 208: BLAYDES vs. ASPINALL
FIGHT CARD
Main card
Heavyweight Curtis Blaydes (TKO) 1(0:15) Tom Aspinall (zranenie)
Middleweight Jack Hermansson (BODY) 3(5:00)
Chris Curtis
Lightweight Paddy Pimblett (SUB) 2(2:46) Jordan Leavitt
Light heavyweight Nikita Krylov (KO) 1(1:07) Alexander Gustafsson
Flyweight Molly McCann (TKO) 1(3:52) Hannah Goldy
Light heavyweight Paul Craig 3(5:00) Volkan Oezdemir (BODY)
Preliminary card
Lightweight Mason Jones 3(5:00) Ľudovít Klein (BODY)
Lightweight Marc Diakiese (BODY) 3(5:00) Damir Hadžovič
Featherweight Nathaniel Wood (BODY) 3(5:00) Charles Rosa
Featherweight Makwan Amirkhani 2(4:10) Jonathan Pearce (TKO)
Flyweight Muhammad Mokaev (BODY) 3(5:00) Charles Johnson
Lightweight Jai Herbert (BODY) 3(5:00) Kyle Nelson
Flyweight Mandy Böhm 3(5:00) Victoria Leonardo (BODY)
Welterweight Nicolas Dalby (BODY) 3(5:00) Claudio Silva

UFC Fight Night 208 (UFC on ESPN+ 66) NAŽIVO: Blaydes vs. Aspinall / Jones vs. Klein - priamy prenos, livestream, PPV

Televízny priamy prenos z tohto turnaja nájdete v programe stanice Premier Sport 1 v sobotu (23.7.) večer od 20:00 hod a naživo (aj zo záznamu) bude podujatie vysielať aj streamovacia služba VOYO.

V originálnom jazyku si UFC z Londýna pozriete prostredníctvom oficiálneho UFC Fight Pass, ktorý si môžete kúpiť ako PPV (pay-per-view) na jeden turnaj alebo predplatiť na mesačnej báze.

Ak však nechcete míňať peniaze a nemáte doma Premier Sport, máme pre vás lepšiu alternatívu. Tou je livestream prostredníctvom Fortuna TV. Je zadarmo pre všetkých registrovaných zákazníkov stávkovej kancelárie Fortuny, ktorí si v tomto týždni vsadili aspoň jeden tiket a majú nejaký zostatok na svojom hráčskom účte.

Zaregistrujte sa vo Fortune prostredníctvom tohto odkazu a okrem športových livestreamov zadarmo dostanete aj prvú stávku bez rizika až za 30 EUR a k tomu 30 free spinov do kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.

Karlos Vémola (Oktagon MMA)

Oktagon 34 Štvanice: Vémola vs. Ilič - info, karta, analýza a tip

Oktagon sa po roku opäť vracia na pražskú Štvanicu ❤️ Veľkolepá MMA párty na ostrove pod holým nebom prinesie mimoriadne zápasy a Vémolov...

RFA 3: Ostrava

RFA 3: Ostrava - informácie, dátum, fight card a kurzy

Tretí turnaj novej organizácie na česko-slovenskej bojovej scéne Real Fight Arena 🥊️ sa uskutoční v Ostrave predposlednú júlovú sobotu.