UFC 290: Moreno vs. Pantoja 2 – analýza a výsledok

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Jedným z dvojice titulových zápasov na galavečeri UFC 290 bola aj bitka o opasok v mušej váhe medzi Brandonom Morenom a Alexandrem Pantojom. A zrodil sa nový šampión. Pantoja po piatich rokoch totiž opäť dokázal Moreno poraziť. Tentoraz získal aj veľkú odmenu.

INFORMÁCIEANALÝZA a KURZYLIVESTREAM

Alexandre Pantoja (UFC) Foto: Profimedia

UFC 290 – informácie, termín, miesto

Presne o polnoci zo soboty na nedeľu 9. júla 2023 sa v známej T-Mobile Aréne v Las Vegas začína galavečer UFC 290, ktorý púta pozornosť celého sveta. Jeho obsadenie je totiž špičkové a čerešničkou sú dva titulové a jeden eliminačný zápas na hlavnej karte. Zaregistrujte sa, stavte si aj s bonusom a sledujte UFC 290 LIVE!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Vrcholom podujatia bude bitka dvoch šampiónov v perovej váhe medzi Alexandrom Volkanovskim a Yairom Rodríguezom, no ešte predtým nás čaká aj duel o titul v perovej váhe medzi Brandonom Morenom a Alexandrem Pantojom.

UFC 290: Brandon Moreno vs. Alexandre Pantoja 2 (o titul flyweight) – stávky, kurzy a tip na výsledok

Brandon Moreno (29) je muž, ktorý obral o titul hrdého Deivesona Figueireda. Mexičan bojoval s excentrickým brazílskym "Bohom vojny" až štyrikrát v priebehu dvoch rokov. Dvakrát vyhral, raz prehral a jedenkrát sa zrodila aj remíza. V januári sa stal teda jediným právoplatným šampiónom mušej váhy a teraz go čaká prvá pravá obhajoba.

Rodák z Tijuany patrí medzi komplexných bojovníkov v postoji i na zemi. Ešte nikdy neprehral pred časovým limitom, teda knokautom ani submisiou. Jeho celková bilancia v profi MMA je 21 výhier – 6 prehier – 2 remízy. No a keďže už nejakú dobu žije v Las Vegas, v nedeľu bude mať vlastne domáce prostredie.

Alexandre Pantoja (33) je ďalším Brazílčanom, ktorý sa postaví do Morenovi do cesty. Zhodou okolností sa už v minulosti raz stretli, takže pôjde vlastne o odvetu. V máji 2018 Pantoja dokázal zvíťaziť v troch kolách na body, takže má na čom stavať. A odraziť sa môže aj od skvelej formy. Aktuálne ťahá trojzápasovú víťaznú sériu, keď postupne porazil Manela Kape, Brandona Royvala a Alexa Pereza. Naposledy však bojoval v júli minulého roka.

Muž s prezývkou "Kanibal" z Rio de Janeiro síce zatiaľ nemá také slávne meno ako jeho súper, no nenechajte sa pomýliť. Ide o mimoriadne kvalitného a nebezpečného borca. Má dokonca ešte lepšiu kariérnu bilanciu ako Moreno, aktuálne 25 výhier – 5 prehier. Taktiež ide o mimoriadne všestranného fightera, ktorý ešte nikdy nebol ukončený pred limitom.

NÁŠ TIP: Pantoja zvíťazí (kurz 2,44sipka Stavte si v Tipsporte

TIPSPORT KURZY: MORENO vs. PANTOJA
MORENO 1 (1,50) Remíza X (45,00) PANTOJA 2 (2,44) ⭐

Podľa všetkého nás teda čaká poriadne tvrdý a vyrovnaný súboj. Bude to doslova vojna dvoch typovo veľmi podobných latinsko-amerických borcov. Papierovým favoritom je žiarou mnohých titulových zápasov zocelený Moreno, lenže povedzme si pravdu, v posledných rokoch dookola bojoval iba s jedným mužom. Síce dokázal medzi Figueiredom a Figueiredom poraziť aj Kai Kara-Franca, no inak žil v jednej bubline.

Pantoja naopak zbieral skúsenosti krok za krokom a i keď pred štyrmi rokmi Figueireda ešte poraziť nedokázal, dnes je už niekde inde a my veríme, že dokáže urvať výhru aj proti Morenovi. Tipujeme dvojku. Cez víkend spoznáme nového šampióna mušej váhy. Zatiaľ si pozrite, ako Pantoja porazil Morena naposledy:

Kde sledovať naživo UFC 290: Moreno vs. Pantoja – LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos, PPV online

Ak si chcete cez víkend pozrieť tento lukratívny turnaj a s ním aj zápas Moreno vs. Pantoja a ďalšie veľké súboje, máte hneď niekoľko možností:

  • Priamy prenos na Premier Sport 1 a VOYO (v nedeľu 9.7. od 04:00 hod).
  • Oficiálny PPV (pay-per-view) stream UFC Fight Pass.
  • Livestream zadarmo na TV Tipsport sipka pre všetkých registrovaných zákazníkov, ktorí v priebehu 30 dní pred týmto vybraným podujatím pretipovali aspoň 1,20 EUR.

Ak sa zaregistrujete v Tipsporte teraz ako nový zákazník, okrem okamžitého prístupu ku všetkým športovým livestreamom vrátane UFC 290 na prvých sedem dní zadarmo získate po dokončení registrácie a prvom vklade aj vstupný bonus až 20 EUR.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Alexander Volkanovski (UFC)

Sledujte naživo UFC 290 – livestream zadarmo, TV prenos

Tento víkend sa v Las Vegas koná jeden z najväčších UFC turnajov tohto roka. Čaká nás dvojitá porcia titulových bitiek. Pozrite si to...

Alexander Volkanovski (UFC)

UFC 290: Volkanovski vs. Rodriguez o titul – info a výsledky

Jeden z najväčších turnajov, aký si UFC na tento rok pripravila, sa uskutoční druhý júlový víkend v Las Vegas✨

Ľudovít Klein (UFC)

UFC: Klein vs. Bahamondes – informácie a výsledok

Tento víkend sa Lajoš Klein predstavil na turnaji UFC on ESPN 50 v súboji s nebezpečným Čiľanom.