Sledujte naživo UFC 290 – livestream zadarmo, TV prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Tento víkend sa v Las Vegas koná jeden z najväčších UFC turnajov tohto roka. Čaká nás dvojitá porcia titulových bitiek. Poradíme vám, ako a kde si to môžete pozrieť naživo.

FORTUNA TVPREMIER SPORT 1UFC FIGHT PASS

Alexander Volkanovski (UFC) Foto: Profimedia

UFC 290: informácie, dátum, čas a miesto (kedy a kde)

O polnoci zo soboty na nedeľu 9. júla 2023 sa v T-Mobile Aréne v Las Vegas začína galavečer UFC 290 s dvoma titulovými a jedným eliminačným zápasom. Azda najkvalitnejšie podujatie slávnej MMA organizácie v tomto roku. Nenechajte si to ujsť. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte UFC 290 LIVE!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Najmä hlavné karta, ktorá odštartuje od 04:00 hod v nedeľu ráno ponúka poriadnu porciu skvelých zápasov. To najlepšie príde na koniec. Najprv uvidíme eliminačný duel dvoch nádejných ašpirantov na titul v strednej váhe Robert Whittaker vs. Dricus du Plessis. Potom príde na rad súboj o titul v mušej váhe Brandon Moreno vs. Alexandre Pantoja. A celý turnaj vyvrcholí súbojom dvoch šampiónov o jediný opasok kráľa perovej váhe Alexander Volkanovski vs. Yair Rodríguez.

Pozrite si kompletný program zápasov UFC 290 sipka

Ako sledovať UFC 290 zadarmo: LIVE stream online na Fortuna TV

V prípade, že ste registrovaným zákazníkom stávkovej kancelárie Fortuna, môžete turnaj UFC 290 sledovať naživo úplne zadarmo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV. Stačí mať v priebehu uplynulého týždňa vsadený aspoň jeden ľubovoľný tiket a na hráčskom konte aspoň minimálny finančný zostatok.

Ak sa zaregistrujete sa vo Fortune tu a teraz sipka dostanete navyše aj trojitý vstupný bonus. Za prvý vklad v jeho pretipovanie môžete získať stávkový kredit až 30 EUR. Za samotnú registráciu dostanete prvú stávku bez rizika až do 30 EUR. A napokon si môžete uplatniť tiež až 30 FREE sponov do Fortuna kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Kde sledovať TV priamy prenos z UFC 290: Premier Sport 1 a VOYO

Televízny priamy prenos z UFC 290 pobeží už tradične na platenom kanáli Premier Sport 1. Vysielanie sa začína v nedeľu 9. júla od 04:00 hod ráno. Živý prenos si pozriete tiež cez platenú streamovaciu službu VOYO. Ak by ste to v noci nestihli, resp. nevstali tak skoro ráno, na VOYO si môžete kedykoľvek neskôr pozrieť aj záznam z tohto podujatia.

UFC 290 LIVE cez oficiálne PPV: UFC Fight Pass

Organizácia UFC poskytuje tiež svoj vlastný oficiálny medzinárodný PPV (pay-per-view) stream. Možno ho poznáte pod názvom UFC Fight Pass. Zakúpiť si môžete prístup k sledovaniu celého turnaja alebo iba vybranú časť fight card. Zatiaľ si pozrite highlighty z verejného váženie bojovníkov:

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Ľudovít Klein (UFC)

UFC: Klein vs. Bahamondes – informácie a výsledok

Tento víkend sa Lajoš Klein predstavil na turnaji UFC on ESPN 50 v súboji s nebezpečným Čiľanom.