Jiří Procházka vs. Jan Blachowicz - zápas už v tomto roku?

Jiří Procházka sa po víťazstve nad Dominickom Reyesom vyšvihol na druhé miesto v rebríčku poloťažkej váhy UFC a už čoskoro sa môže dostať k titulovému zápasu proti šampiónovi Janovi Blachowiczovi.

Český samuraj Jiří Procházka Foto: Jiří Procházka

Jiří Procházka vs. Jan Blachowicz - možný titulový zápas UFC

Kedy a kde by k tomuto súboju došlo je momentálne ťažké predpokladať. Isté je len to, že by išlo o najväčšiu udalosť v histórii českej MMA. Aj "zápas storočia" medzi Karlosom Vémolom a Attilom Véghom by pri tom rýchlo vybledol. Nech sa už stane čokoľvek, Procházka je na ceste za titulom a tento stret doslova visí vo vzduchu. Kliknite sem a tipnite si výsledok s bonusom a bez rizika.

Blachowicz je pritom českým fanúšikom už celkom známy, 23. februára 2019 ho v pražskej O2 aréne videli aj naživo. V ten deň ho porazil Brazílčan Thiago Santos a odvtedy už neprehral. Jeho najbližšie zlyhanie bude znamenať stratu opasku šampióna v poloťažkej váhovej kategórii.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Jan Blachowicz vs. Jiří Procházka - analýza, kurzy a tip

Jiří "Denisa" Procházka 1. mája 2021 doslova šokoval UFC po parádnom víťazstve a efektnom knokautovaní Dominicka Reyesa v hlavnom zápase galavečera UFC Fight Night v Las Vegas. Bol to pritom iba jeho druhý zápas v prestížnej organizácii.

"Český samuraj" je skvelý boxer a ako sme už neraz mohli vidieť mimoriadne nepredvídateľný protivník. Procházkov súboj s Reyesom však ukázal aj to, že sa rodák z Hostěradic necíti dobre na zemi. A práve to by mohlo vo vzájomnej konfrontácii hrať do karát poľskému šampiónovi.

Jan Blachowicz je totiž pomerne univerzálny bojovník. Ovláda muay thai, jiu-jitsu, džudo aj zápasenie. Je veľmi ťažké nájsť naňho recept. Aj keď jeho súboj s Reyesom, kedy vlastne získal svoj titul, dopadol veľmi podobne ako v prípade Procházku, technické KO tesne pred koncom druhého kola, "Tešinský princ" je iným typom ako český borec.

TIP: Víťaz Jan Blachowicz s kurzom 1,65 sipka Stavte si vo Fortune

Blachowicz by bol favoritom zápasu.

Stávková kancelária Fortuna ponúka stávky na tzv. možné zápasy do konca roka. Medzi nimi nájdeme aj súboj Blachowicza s Procházkom s veľmi zaujímavými kurzami. Pri týchto stávkach na "hypotetické" zápasy platí, že ak sa súboj neuskutoční do polnoci 31. decembra 2021, stávka bude zrušená a vy získate späť celý vklad.

Ak k tomu využijete stávku bez rizika a s bonusom pre nových zákazníkov, tak môžete pokojne zariskovať a staviť na čokoľvek. Víťazstvo Procházku v súboji o titul UFC by bolo skutočne senzačné, no v súčasnosti sa viac prikláňame k tomu, že Blachowicz by mal navrch.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Jiří Procházka (UFC)

Jiří Procházka – český fighter, ktorý si podmanil UFC

Je najlepším českým bojovníkom v prestížnej UFC, prvým Čechom, ktorý získal titul v UFC a je na najlepšej ceste zapísať sa navždy do...

Jan Blachowicz (UFC)

Jan Blachowicz - profil poľskej hviezdy UFC

Rodák z Tešína Jan Blachowicz je v súčasnosti jednoznačne najlepším poľským MMA bojovníkom. Je úradujúcim šampiónom poloťažkej váhy v UFC.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.