UFC 264: Poirier vs. McGregor 3 - informácie a výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Turnaj UFC 264, ktorého hlavným zápasom bude mimoriadne očakávaná odveta Dustin Poirier vs. Conor McGregor, sa uskutoční už 10. júla a vy to určite nechcete zmeškať. Kde nájdete priamy prenos, ako vyzerajú kurzy a aké mená nájdete na karte zápasov?

DÁTUM - FIGHT CARD - ANALÝZA A TIP - LIVESTREAM

Conor McGregor - UFC Foto: ČTK/AP/Julio Cortez

Hodnotenie UFC 264: 9,5/10

  • Dátum a miesto konania: 10. júla 2021, Las Vegas, USA
  • Stávková ponuka: UFC môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Conor McGregor pre zranenie nohy s Dustinom Poirierom prehral

Dlhočakávaná odveta sa skončila veľmi rýchlo. Dustin Poirier bol v treťom vzájomnom zápase s Conorom McGregorom od začiatku lepší. Po vyrovnanom úvode Američan jednoznačne ovládol posledné tri minúty prvého kola. Poirier mal McGregora na zemi a nedal mu vydýchnuť.

Keď Ír konečne vstal zo zeme, po krátkej kombinácii veľmi zle dostúpiť na ľavú nohu, jeho členok sa ocitol v hrozivej polohe, skončil na zemi, Poirier sa ho ešte snažil doraziť, no prišla siréna. Počas prestávky rozhodca zápas ukončil TKO v prospech Dustina Poiriera. McGregor odišiel so zafixovaným zlomeným členkom.

Predzápas sa skončil víťazstvom Gilberta Burnsa, ktorý Stevena Thompsona zdolal na body. Ostatné zápasy hlavnej karty však priniesli knokauty. Tai Tuivasa ukončil Grega Hardyho, Irene Aldana "vypla" Yanu Kunistkayu a Sean O'Malley si na TKO poradil s Krisom Moutinho.

Dva zápasy z Prelims sa skončili až po časovom limite. Max Griffin zdolal na body Carlosa Condita a Michel Pereira si takto poradil s Nikom Priceom. Ilia Topuria aj Dricus du Plessis však vyhrali TKO.

Early Prelims napokon priniesla iba tri zápasy. Jennifer Maia zdolala Jessicu Eye na body rovnako ako Brad Tavares, ktorý si poradil s Omarim Akhmedovom. Zhalgas Zhumagulov v otváracom zápase večera porazil Jeroma Riveru v submisii. Bol to zároveň jediný zápas na turnaji, ktorý sa skončil donútením.

UFC 264: Poirier vs. McGregor 3 - informácie, dátum a miesto

Už v poradí druhá odveta a tretí vzájomný zápas dvoch veľkých rivalov v ľahkej váhe je hlavným bodom programu galavečera UFC 264 v T-Mobile Arene v Las Vegas. Podujatie sa začne zhruba o polnoci zo soboty 10. júla na nedeľu 11. júla 2021. Dustin Poirier a Conor McGregor síce nebudú bojovať o titul, ale pre jedného z nich to môže byť kvalifikačný zápas do ďalšej titulovej bitky. Kliknite sem, tipujte UFC a sledujte zápas Poirier vs. McGregor zadarmo.

Zaujímavý bude aj hlavný predzápas večera. V ňom sa stretnú Gilbert Burns a Stephen Thompson, ktorí sa snažia priblížiť k titulu vo welterovej váhe. Aj tu sa očakáva veľmi vyrovnaný a atraktívny priebeh.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC 264: McGregor vs. Poirier 3 - fight card, program, zápasy

Aktérov dvoch hlavných zápasov už poznáme, turnaj UFC 264 však nebude len o Poirierovi s McGregorom či Burnsovi s Thompsonom. Čakajú nás aj ďalšie potenciálne atraktívne zápasy v akčnej welterovej váhe, tvrdá bitka v ťažkej hmotnostnej kategórii, uvidíme aj svojského Sean O'Malleyho či niekoľko ženských zápasov vrátane dôležitého duelu Irene Aldana vs. Yana Kunitskaya.

Kompletný prohľad karty zápasov, rozdelenia váh, program a po turnaji aj aktualizované výsledky nájdete v nasledujúcej tabuľke.

UFC 264: POIRIER VS. MCGREGOR 3 - FIGHT CARD, PROGRAM ZÁPASOV
Main Card
Lightweight Dustin Poirier (TKO) vs. Conor McGregor
Welterweight Gilbert Burns (na body) vs. Stephen Thompson
Heavyweight Tai Tuivasa (KO) vs. Greg Hardy
Women’s Bantamweight Irene Aldana (KO) vs. Yana Kunitskaya
Bantamweight Sean O'Malley (TKO) vs. Kris Moutinho
Prelims
Welterweight Carlos Condit vs. Max Griffin (na body)
Welterweight Niko Price vs. Michel Pereira (na body)
Featherweight Ryan Hall vs. Ilia Topuria (TKO)
Middleweight Trevin Giles vs. Dricus Du Plessis (TKO)
Early Prelims
Women’s Flyweight Jennifer Maia (na body) vs. Jessica Eye
Middleweight Omari Akhmedov vs. Brad Tavares (na body)
Flyweight Zhalgas Zhumagulov (submisia) vs. Jerome Rivera

UFC 264: Dustin Poirier vs. Conor McGregor 3 - analýza, kurzy a tip

Keďže ide už o tretí vzájomný zápas tejto dvojice, majú pochopiteľne veľmi zaujímavú spoločnú históriu. Obaja sú bývalí šampióni v ľahkej váhe UFC a oboch obral o opasok ten istý muž - Khabib Nurmagomedov. Poirier s McGregorom majú teda viac ako dosť spoločného.

Najviac ich však spájajú dva vzájomné zápasy. Ten prvý sa uskutočnil ešte v roku 2014, keď si obaja ešte len budovali svoje meno v UFC. McGregor vtedy vyhral pomerne hladko, keď súpera zmlátil už za necelé dve minúty (TKO).

Prešlo takmer sedem rokov, obaja si vyskúšali, aké to je v koži šampióna, Conor dokonca získal aj opasok perovej váhy, až sa napokon v januári 2021 opäť stretli v Spojených arabských emirátoch na turnaji UFC 257. Karta sa obrátila a technický knokaut dostal v druhom kole McGregor.

Keďže to mali 1:1, dohodli sa na ďalšej odvete a tá prichádza práve teraz. Celý svet MMA čaká predovšetkým veľký na návrat Conora McGregora, ktorý sa po prehre s Nurmagomedovom a strate opasku v klietke príliš neobjavoval. Na druhej strane, Dustin Poirier je Američan, takže fanúšikovskú obec v UFC má taktiež veľmi veľkú.

TIP: McGregor knokautuje súpera s kurzom 2,20 sipka Tipnite si vo Fortune

McGregor zvíťazí KO/TKO.

Bilancia McGregora je 22 výhier (19 knokautov) - 5 prehier. Štatistiky Poiriera hovoria podobnou rečou: 27 výhier (13 KO) - 6 prehier - 1 remíza. Sú to rovesníci a v UFC pôsobia takmer rovnako dlho, takže skúseností majú obaja viac než dosť.

Írsky bojovník však potrebuje toto víťazstvo viac ako jeho súpera. McGregor ešte nikdy v kariére neprehral dva zápasy za sebou. Ak potrebuje vyhrať, tak je extrémne nebezpečný. Preto tipujeme tvrdý zápas, v ktorom Conor McGregor zvíťazi KO alebo TKO.

Kde sledovať UFC 264: Poirier vs. McGregor 3 - priamy prenos a livestream

Aj tento galavečer UFC bude vysielať v priamom prenose televízia Premier Sport opäť s česko-slovenským odborným komentárom, takže budete môcť vychutnať MMA celkom pohodlne. Turnaj si môžete pozrieť naživo aj prostredníctvom internetovej televízie VOYO, kde bude potom kedykoľvek dostupný aj zo záznamu.

Livestream z podujatia UFC 264: Poirier vs. McGregor 3 bude opäť dostupný aj na webe stávkových kancelárií, napr. vo Fortuna TV. Tu si počas zápasov vyberiete aj z veľkej ponuky live stávok, ktorými môžete reagovať na aktuálnie dianie počas živého vysielania.

1️⃣ Kde a kedy sa bude konať galavečer UFC 264: Poirier vs. McGregor?

Turnaj UFC 264: Poirier vs. McGregor 3 sa v našom časovom pásme začne zhruba o polnoci v sobotu 10. júla 2021. Dejiskom podujatie bude T-Mobile Arena v Las Vegas, kde hrá svoje domáce zápasy NHL aj hokejový klub Vegas Golden Knights.

2️⃣ Kto je favoritom hlavného zápasu UFC 264?

Keďže ide o tretí vzájomný zápas Dustina Poiriera a Conor McGregora, pričom obaja už toho druhého dokázali poraziť, aj podľa bookmakerov sú ich šance veľmi vyrovnané. Dalo by sa tak povedať, že tento zápas nemá favorita, no o kúsok nižší kurz je na McGregora. Ako tipujeme zápas my, si prečítajte tu.

3️⃣ Uvidíme na turnaji UFC 264 v akcii slovenského alebo českého bojovníka?

Jediným slovenským bojovníkom v UFC je Ľudovít Klein. Ten naposledy bojoval 8. marca 2021 a jeho ďalší zápas v elitnej organizácii zatiaľ nebol dohodnutý. A tentokrát na fight card nie je ani žiadny český MMA zápasník.

4️⃣ Ako môžem sledovať turnaj UFC 264: Poirier vs. McGregor 3 naživo?

Priamy prenos z tohto galavečera nájdete v televízii aj na internete. Viac informácii o tom, kde a ako môžete UFC 264 sledovať nájdete v tomto článku.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Conor McGregor - najväčšia hviezda UFC

Conor Notorious McGregor – MMA zápasy, štatistiky a životopis

Conor McGregor je jeden z najslávnejších MMA zápasníkov v histórii. Jeho popularita zásadným spôsobom ovplyvnila vzostup tohto športu.

UFC súboj v klietke

UFC 264: Gilbert Burns vs. Stephen Thompson - analýza a tip

Na očakávanom galavečere UFC 264 💥 nás okrem Poirier s McGregorom čaká aj veľmi zaujímavý hlavný predzápas Gilbert Burns vs. Stephen...