Ako sledovať naživo UFC Vegas 61 - livestream, priamy prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

UFC je späť. Tento víkend nás čaká turnaj so zaujímavým ženským hlavným zápasom. Prečítajte si, ako a kde ho môžete sledovať naživo dokonca aj celkom zadarmo.

INFORMÁCIE, DÁTUM, ČAS
FORTUNA TVPREMIER SPORT 1 / VOYOUFC FIGHT PASS

UFC klietka Foto: Cassiano Correia/Shutterstock.com

UFC Fight Night: Dern vs. Yan: miesto konania, dátum a čas

Mekka najlepšej svetovej MMA, Las Vegas, bude v noci zo soboty 1. októbra na nedeľu 2. októbra 2022 svedkom zaujímavého galavečera plného bojovníkov z rôznych kútov sveta. V UFC Apex Centre v sobotu o 22:00 hod odštartuje turnaj UFC Fight Night 211 s hlavným zápasom špičkových mien v ženskej slamovej váhe Mackenzie Dern vs. Yan Xiaonan. Pripravte sa, lebo tieto dámy vás rozhodne nudiť nebudú! Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night naživo na Fortuna TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Hlavná karta turnaja, kde nájdeme tie najzaujímavejšie zápasy, štartuje po polnoci od 01:00 hod v nedeľu (2.10.) poriadne napätým americko-ruským súbojom v ľahkej váhe medzi Mikeom Davisom a Viacheslavom Borshchevom.

Ako sledovať UFC Fight Night 211 zadarmo cez livestream Fortuna TV

Ak ste registrovaným zákazníkom stávkovej kancelárie Fortuna, UFC Fight Night: Dern vs. Yan si môžete cez víkend vychutnať naživo celkom zadarmo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV. Stačí, ak máte v priebehu siedmich dní pred týmto podujatím vsadený akýkoľvek tiket a na vašom hráčskom účte pozitívny zostatok aspoň pár centov.

Aby ste sa nepripravili o túto skvelú možnosť, zaregistrujte sa vo Fortune TU a TERAZ! Získate nielen okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom vrátane UFC zadarmo, ale aj tri vstupné bonusy: kredit 30 EUR, prvú stávku bez rizika do 30 EUR a 30 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Kde nájdete priamy prenos z UFC Fight Night: Dern vs. Yan (UFC on ESPN+ 69): Premier Sport 1 a VOYO

Televízny priamy prenos si môžete pozrieť na kanáli Premier Sport 1, za predpokladu, že túto platenú športovú stanicu máte v ponuke svojho TV operátora. Vysielanie sa začína hodinu po polnoci (01:00 h). Uvidíte naživo všetky zápasy hlavnej karty s odborným českým alebo slovenským komentárom.

Živý prenos ponúkne aj streamovacia služba VOYO (5,99 EUR mesačne). No aj keby ste v noci náhodou zaspali, nájdete si tam záznam, ktorý si možno prehrať kedykoľvek neskôr.

sipka Info, karta a kurzy na UFC Fight Night: Dern vs. Yan

PPV (pay-per-view): platený live stream na oficiálnej platforme UFC Fight Pass

Stále platnou alternatívou, ako sledovať turnaje z najlepšej svetovej MMA organizácie naživo je jej oficiálne PPV (pay-per-view), ktoré poznáme ako UFC Fight Pass. Zakúpte si tento jeden turnaj alebo dokonca iba hlavnú kartu, ak chcete. Taktiež si môžete zaobstarať výhodné mesačne predplatné a získať prístup k ďalšiemu bonusovému obsahu od UFC.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...