UFC Fight Night: Dern vs. Yan - informácie, kurzy, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18+ Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a ich nadmerné hranie spôsobuje riziko vzniku závislosti.

Po tyždňovej pauze sa opäť vracia UFC Fight Night. V Las Vegas nás tento víkend čaká turnaj s hlavným zápasom v ženskej slamovej váhe. Predstavia sa v ňom americká Brazílčanka Mackenzie Dern a Číňanka Yan Xiaonan.

INFORMÁCIE
ANALÝZA a KURZY
VÝSLEDKY – LIVESTREAM

UFC Fight Night: Dern vs. Yan - informácie, kurzy, výsledky Foto: Pixabay

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,7/10

  • Dátum a čas: 1. október 2022, 22:00 hod
  • Miesto konania: Las Vegas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Yan Xiaonan vo vyrovnanom zápase vyhrala na body

V hlavnom zápase turnaja UFC Fight Night 2011 v Las Vegas sa napokon tešila Číňanka Yan Xiaonan, ktorá nebola papierovou favoritkou. Vyrovnanú bitku s brazílskou Američankou Mackenzie Dern napokon po piatich kolách vyhrala na body po tesnom "majority decision".

Podobne to dopadlo aj v hlavnom predzápase, v ktorom Randy Brown v troch kolách vyzrel nad Franciscom Trinaldom na body, keď mu všetci traja rozhodcovia prisúdili najtesnejšie víťazstvo.

sipka Pozrite si kompletné výsledky UFC Fight Night: Dern vs. Yan

UFC Fight Night: Dern vs. Yan - informácie, dátum a miesto

V známom UFC Apex Centre v Las Vegas sa v noci zo soboty 1. októbra na nedeľu 2. októbra 2022 bude opäť bojovať. UFC Fight Night s poradovým číslom 211 ozdobí hlavný zápas medzi dvoma špičkovými dámami zo slamovej váhy Mackenzie Dern a Yan Xiaonan. To však, samozrejme, nie je všetko. Kompletnú fight card nájdete nižšie v tomto článku. Kliknite sem, stavte si s parádnym bonusom a sledujte UFC Fight Night naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC FIGHT NIGHT 211
🥊️ Hlavný zápas: Mackenzie Dern - Yan Xiaonan
🗓️ Dátum: 1. – 2. október 2022
🛰️ Miesto: UFC Apex Centre, Las Vegas, USA
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC Vegas 61: Mackenzie Dern vs. Yan Xiaonan - analýza, kurzy a tip

Mackenzie Dern (29) sa narodila v Arizone, no vďaka otcovi Brazílčanovi má aj brazílske občianstvo a už od detstva žila z polovice v Brazílii. Vďaka tomu sa stala špičkovou bojovníčkou v brazílskom jiu-jitsu, v ktorom má čierny pás. V minulosti reprezentovala USA aj Brazíliu na mnohých medzinárodných bojových súťažiach. Je viacnásobnou majsterkou sveta a držiteľkou mnohých strieborných i bronzových medailí v grapplingu i jiu-jitsu. Jej celková bilancia v zápasení je 75 výhier – 25 prehier – 1 remíza.

V roku 2016 presedlala na MMA už o dva roky debutovala v UFC. Napriek skvelým výsledkom na titul zatiaľ nedosiahla, ale je na najlepšej ceste. V zmiešaných bojových umeniach má na konte zatiaľ 12 výhier a 2 prehry. Na zemi či v klinči je prakticky nepremožiteľná a doposiaľ sa nikomu nepodarilo ju ani knokautovať.

Číňanka Yan Xiaonan (33) sa MMA venuje naplno už od roku 2008. Po skvelej sérii výsledkov sa pred piatimi rokmi dostala do UFC, kde začala šiestimi výhrami v rade. V poslednom období sa jej však príliš nedarilo. V máji 2021 prehrala s Carlou Esparzou po TKO a v marci tohto roka ju tesne zdolala na body Marina Rodriguez.

Yan je na rozdiel od Dernovej v prvom rade postojárkou a strikerkou. S trénerom Ruyom Menezesom sa síce venuje aj jiu-jitsu a grapplingovým technikám, jej doménou je však boj v štýle sanda, čo je zmes box, kickboxu a voľného súboja. V zmiešaných bojových umeniach má na profi úrovni doteraz štatistiky: 15 výhier – 3 prehry.

TIP: Mackenzie Dern zvíťazí (kurz 1,43sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

Stavte si na výsledok zápasu Mackenzie Dern vs. Yan Xiaonan vo Fortune!

Favoritkou zápasu je Američanka a to najmä vzhľadom na svoje výborné grapplingové zručnosti. Môžeme očakávať, že Dernová sa bude snažiť od začiatku o take downy, aby bola vo svojom živle. Jedinou šancou pre Yan je priamočiary útok a pokus knokaut alebo aspoň bodované a signifikantné údery. Ani Dern však v postoji nie je marná. Preto tipujeme jednotku.

UFC Fight Night 211: Dern vs. Yan - fight card, program, zápasy (výsledky)

Okrem hlavného zápasu sú na fight card tohto turnaja ešte ďalšie dva ženské súboje. O zvyšok zábavy sa postarajú muži. Za zmienku rozhodne stojí jamajsko-brazílsky hlavný predzápas vo welterovej váhe medzi Randym Brownom a Franciscom Trinaldom, ale aj ďalšie duely. Špecifikom tohto galavečera je, že sa na ňom predstaví množstvo legionárov z celého sveta.

UFC FIGHT NIGHT 211 - KARTA, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Women's Strawweight Mackenzie Dern 3(5:00) Yan Xiaonan (BODY)
Welterweight Francisco Trinaldo 3(5:00) Randy Brown (BODY)
Bantamweight Raoni Barcelos (BODY) 3(5:00) Trevin Jones
Featherweight Sodiq Yusuff 1(0:30)
Don Shainis (SUB)
Lightweight Mike Davis (BODY) 3(5:00) Viacheslav Borshchev
Preliminary card
Bantamweight John Castaneda 2(4:28) Daniel Santos (KO)
Heavyweight Alexey Oleynik 3(5:00) Ilir Latifi (BODY)
Lightweight Joaquim Silva (TKO) 2(3:08)
Jesse Ronson
Middleweight Krzysztof Jotko 1(4:17)
Brendan Allen (SUB)
Women's Catchweight (140 lb) Julija Stoliarenko 1(4:15) Chelsea Chandler (TKO)
Bantamweight Guido Cannetti (SUB) 1(1:04) Randy Costa

Ako sledovať naživo UFC Fight Night: Sandhagen vs. Song (UFC on ESPN+ 69) - priamy prenos, PPV, livestream zadarmo

Opäť môžete počítať s priamym prenosom na platenom televíznom kanáli Premier Sport 1. Vysielanie sa začína v noci zo soboty na nedeľu od 01:00 hod. Naživo turnaj prinesie aj streamovacia služba VOYO a UFC bude, samozrejme, prenos distribuovať aj cez svoju oficiálnu PPV (pay-per-view) platformu UFC Fight Pass.

Našťastie si však môžete UFC stále pozrieť naživo aj zadarmo. A to vďaka livestreamu prostredníctvom Fortuna TV. Ak ste riadne registrovaným zákazníkom stávkovej kancelárie, máte na vašom hráčskom účte aspoň pár centov a vsadíte si týždeň pred týmto konkrétnym podujatím akýkoľvek tiket, sledujte UFC Fight Night 211 kdekoľvek v akomkoľvek mobilnom zariadení celkom zadarmo.

Nemáte ešte vytvorený účet? Zaregistrujete vo Fortune hneď teraz ako nový zákazník a prvých sedem dní sledujete všetky livestreamy vrátane UFC bez akýchkoľvek podmienok. K tomu získate až tri vstupné bonusy vrátane voľnej stávky bez rizika za 30 EUR.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a ich nadmerné hranie spôsobuje riziko vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...