UFC 286: Lajoš Klein vs. Jai Herbert - dátum, analýza, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ľudovít Klein už pozná meno svojho ďalšieho súpera v UFC. Opäť sa predstaví na turnaji v Londýne a opäť bude čeliť britskému bojovníkovi.

INFORMÁCIEKURZY a TIPYLIVESTREAM

Ľudovít Klein Foto: Profimedia

Výsledok: Lajoš Klein zaznamenal prvú remízu v UFC

Slovenský bojovník bol v súboji s Jaiom Herbertom v Londýne síce miernym favoritom, ale domáce prostredie a výšková prevaha Angličana hrali svoju úlohu. V klietke to bolo napokon veľmi vyrovnané. Zápas mal ostré a dynamické výmeny v postoji s boxom i vysokými kopmi, ale často sa odohrával aj na zemi, kde boli na lopatkách neraz obaja fighteri.

Po troch kolách a záverečnom klaksóne zdvíhal ruky nad hlavu Herbert presvedčený o svojom víťazstve. Dvaja z troch rozhodcov však zápas videli nerozhodne 28:28, a tak sa zrodila vzácna remíza. Svoju rolu na tom mohli zohrať aj dva nepovolené kopy Herberta do Lajošových slabín. Naozaj, stalo sa to dvakrát.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC 286 sipka

UFC 286 (Londýn): Herbert vs. Klein - informácie, dátum a čas

Slovenský bojovník Ľudovít Klein nastúpi na svoj šiesty zápas v slávnej organizácii 18. marca 2023 v londýnskej O2 Aréne na turnaji UFC 286. Jeho súperom v zápase ľahkej váhy bude Angličan Jai Herbert. Nenechajte si toto podujatie ujsť. Zaregistrujte sa, stavte si celkom bez rizika a sledujte UFC 286 naživo!

Stavte si na UFC za 70 eur bez rizika a sledujte turnaj naživo!

UFC 286: Ľudovít Klein vs. Jai Herbert (lightweight) - analýza, porovnanie, kurzy, stávky, tipy

Ľudovít Klein (27) sa radí medzi mladých a veľmi zaujímavých bojovníkov, ktorí obohacujú divíziu ľahkej váhy UFC svojím atraktívnym štýlom. Napriek tomu, že prežil aj ťažké zápasy a jeho pokračovanie v elitnej organizácii chvíľami viselo na vlásku, zvládol to.

Z 5 doterajších zápasov v UFC vyhral 3. Svet si pamätá najmä jeho parádny head kick pri debute v Abu Dhabí proti Shaneovi Youngovi. Subtilný, no komplexný bojovník s celkovou profi bilanciou 19–4 sa pod vedením Attilu Végha zlepšuje fyzicky, technicky i takticky. Dokáže rodák z Nových Zámkov v Londýne zvíťaziť druhýkrát v rade?

ĽUDOVÍT KLEIN 🇸🇰 POROVNANIE JAI HERBERT
19–4 celková bilancia 12–4
8–1 KO/TKO 9–3
8–2 submisia 1–1
3–1 na body 2–0
27 rokov vek 34 rokov
170 cm výška 185 cm
66 kg váha 70 kg
komplexný bojový štýl muay thai

To sa mu určite pokúsi prekaziť skúsený Angličan Jai Herbert (34), ktorý bude mať v O2 Aréne domáce prostredie. Výhodu mu prinesie aj jeho postava, keďže so 185 cm je až 15 čísel vyšší ako Klein a k tomu treba pridať 196 cm rozsah paží.

Rodák z Wolverhamptonu je predovšetkým postojár. V profi kariére sa môže pýšiť peknými štatistikami, 12 výhier – 4 prehry, pričom až 9-krát vyhral knokautom. Je to výborný kickboxer, ale má tiež čierny opasok v jiu-jitsu. Tieto kvality mu už v roku 2019 pomohli získať titul v organizácii Cage Warriors, čo ho posunulo do UFC.

NAŠE TIPY:

FORTUNA KURZY: HERBERT vs. KLEIN
HERBERT 1 (2,37) Remíza X (45,00) KLEIN 2 (1,53) ⭐

Bude to zrejme veľmi vyrovnaný zápas, no tentoraz neočakávame rozhodnutie na body. Veľký výškový rozdiel medzi oboma borcami totiž predznamená rýchlejší koniec.

  • Zápas sa skončí KO (2,25) alebo kapituláciou (3,50sipka Tipujte TU
KO/TKO alebo DISKVALIFIKÁCIA ÁNO (2,25) ⭐ NIE (1,67)
KAPITULÁCIA ÁNO (2,25) ⭐
NIE (1,67)

Na jednej strane Klein nemôže bojovať s tak vysokým súperom v postoji príliš dlho, je vysoká pravdepodobnosť, že Herbert naboduje z množstva úderov vďaka svojim dlhým pažiam. Na druhej strane bude chcieť Angličan svoju výhodu v postoji využiť čo najskôr, aby ho subtilný Slovák nevzal na zem alebo neprekvapil iným spôsobom. Bude to ostré.

Ako a kde sledovať naživo zápas Klein vs. Herbert na UFC 286 - vstupenky, priamy prenos v TV, livestream online, PPV

Keďže Lajoš Klein opäť nastúpi na turnaji v Londýne, slovenskí fanúšikovia si budú môcť jeho vystúpenie pozrieť naživo v normálnom čase, no a pre tých skutočných fajnšmekrov, ktorí uvažujú o tom, že by si to do O2 Arény išli pozrieť aj na vlastné oči, odporúčame sledovať informácie o vstupenkách na oficiálnom webe UFC sipka

Okrem toho tam, samozrejme, nájdete aj možnosti, ako si zakúpiť prístup k PPV: UFC Fight Pass či link na stiahnutie aplikácie UFC, aby ste mohli turnaje a všetko ostatné sledovať kdekoľvek na cestách vo svojom mobilnom telefóne.

Priamy prenos z tohto turnaja určite prinesie televízia Premier Sport a pobeží tiež na streamovacej službe VOYO. No a zákazníci stávkovej kancelárie Fortuna budú mať ako obvykle prístup k livestreamu zadarmo na Fortuna TV. Stačí si týždeň predtým vsadiť akýkoľvek tiket a udržať si na hráčskom účete pozitívny finančný zostatok.

Zaregistrujte sa vo Fortune teraz ako nový zákazník a okrem spomínanej výhody vo forme športových livestreamov zadarmo získate teraz ako vstupný bonus aj stávku bez rizika až do 70 EUR.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Fortuna - stav si bez rizika!

Fortuna: tipujte bojové športy s bonusmi

Stávková kancelária Fortuna 🥊️ Ako si vytvoriť účet, ako vkladať a vyberať peniaze, Fortuna TV + priame prenosy z UFC a stávka 30 € bez...

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?