Oktagon 57: Pavol Langer sa vracia, tento víkend ho preverí Marc Doussis

V sobotu 4. mája 2024 sa v nemeckom Frankfurte uskutoční turnaj Oktagon 57, ktorý prinesie napínavé súboje v rôznych váhových kategóriách. Jedným z ťahákov večera by mal byť i zápas v poloťažkej váhe medzi Pavlom Langerom a Marcom Doussisom.

Oktagon 57: Langer vs. Doussis Foto: OKTAGON MMA

Langer vs. Doussis
Informácie – LIVE stream


Hodnotenie zápasu Langer vs. Doussis: 9/10

  • Dátum: sobota 4. mája 2024, 18:00 hod
  • Miesto: Festhalle Messe, Frankfurt, Nemecko
  • Kurzy: nájdete vo všetkých stávkových kanceláriách

Oktagon 57: dátum, miesto a informácie o turnaji

Oktagon 57: Langer vs. Doussis sa uskutoční v sobotu 4. mája 2024 v Nemecku, vo Festhalle Messe, vo Frankfurte. Tento turnaj je súčasťou Oktagonu 57, ktorého hlavným zápasom bude súboj v strednej váhe medzi Christianom Eckerlinom a Miroslavom Brožom.

sipka Kliknite sem, sledujte Oktagon 57 naživo a stavte si s bonusom.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Okrem hlavného zápasu sa fanúšikovia budú tešiť na súboj bývalého šampióna poloťažkej váhy, Pavla Langera s Marcom Doussisom. Langer patrí medzi špičku slovenskej light-heavyweight divízie a patrí medzi komplexných bojovníkov. Marc Doussis je striker so skúsenosťami z nemeckých organizácii, KSW a predviedol sa už aj v Oktagone.

PREVIEW OKTAGON 57
🥊️ Hlavný zápas: Christian Eckerlin vs. Miroslav Brož
🗓️ Termín: Sobota, 4. máj 2024, 18:00 h
🌍 Miesto: Festhalle Messe, Frankfurt, Nemecko
▶️ Naživo: TV Tipsport | Oktagon.TV | Premier Sport 4

Oktagon 57: Pavol Langer vs. Marc Doussis – analýza, kurzy, tip

Už v sobotu 4. mája 2024 sa v rámci turnaja Oktagon 57 uskutoční v Nemecku, vo Frankfurte, napínavý zápas v poloťažkej váhe medzi Pavlom Langerom a Marcom Doussisom. Jedná sa o posledný turnaj pred Oktagonom 58, na ktorom sa diváci môžu tešiť na odvetu zápasu storočia medzi Karlosom Vémolom a Atillom Véghom.

Pavol Langer patrí medzi najlepších slovenských fighterov v light-heavyweight divízii. Medzi jeho najväčšie úspechy patrí zisk titulu v Oktagon MMA.

Vyniká komplexným štýlom boja, v ktorom spája silné wrestlingové a grapplingové zručnosti s efektívnym strikingom. Langer je známy svojou vytrvalosťou a bojovým duchom, vďaka ktorým dokázal otočiť aj zlé zápasy vo svoj prospech.

PAVOL LANGER 🇸🇰 POROVNANIE MARC DOUSSIS 🇩🇪
12-10 BILANCIA 9-3
4-4 KO/TKO 5-1
5-1 SUBMISIE 4-1
3-5 NA BODY 0-1
33 VEK N/A
196 cm VÝŠKA 183 cm

Marc Doussis je nemecký bojovník MMA, ktorý sa pýši silným strikingom a dynamickým útokom. Má na konte 9 víťazstiev, z ktorých 5 dosiahol KO/TKO. Doussis je nebezpečný v postoji, kde dokáže súperom uštedriť tvrdé údery a kopy. V minulosti už bojoval aj v organizáciách ako KSW a dvakrát sme ho mohli vidieť už aj v organizácii Oktagon.

NÁŠ TIP: Langer zvíťazí (kurz 1,55) sipka Stavte si a sledujte v Tipsporte!

  • Vzhľadom na Langerovu skúsenosť, komplexnosť boja a vytrvalosť ho favorizujeme na víťazstvo v tomto zápase. Kurz 1,60 na jeho víťazstvo je podľa nás hodnotný a ponúka zaujímavú stávkovú príležitosť
TIPSPORT KURZY: LANGER vs. DOUSSIS
LANGER 1 (1,55) ⭐ REMÍZA X (45,00) DOUSSIS 2 (2,33)

Oktagon 57 vo Frankfurte: LIVE stream, PPV a TV prenos

Vstupenky na Oktagon bývajú dostupné na oficiálnej stránke Oktagon MMA v sekcii "TURNAJE". Lístky na Oktagon 57 sú aktuálne vypredané.

Ak nemáte lístky, stále môžete sledovať turnaj naživo cez Oktagon PPV. Cena PPV je 12,99 €. PPV môžete zakúpiť na stránkach oktagon.tv. Turnaj Oktagon 57 bude vysielaný naživo aj na kanáli Premier Sport 4 s balíčkom Oktagon Extra.

Existuje však aj možnosť, ako sledovať Oktagon zadarmo na Tipsporte. Okrem širokej ponuky stávok na rôzne športové udalosti ponúka sipka TV Tipsport aj exkluzívne livestreamy vybraných športových podujatí, vrátane turnajov Oktagon MMA.

Stačí byť zákazníkom Tipsportu. Ak už účet máte, prihláste sa a splňte podmienku pretipovania aspoň 1,20 € za posledných 30 dní. Ak ho ešte nemáte, zaregistrujte sa hneď teraz a využite 7-dňovú dobu s prístupom ku všetkým športovým livestreamom na Tipsport TV zadarmo. K tomu si môžete vyzdvihnúť aj bonus 30 € na vaše prvé stávky.

Tipujte a sledujte Oktagon 57 na Tipsporte!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon 57: Keita vs. Sardari

Tipsport GameChanger: Osemfinále Losene Keita a Agy Sardari na Oktagone 57

Už 5. apríla sa uskutoční Oktagon 57 plný skvelých zápasov, vrátane dohrávky Keita vs. Sardari v Tipsport GameChangeri. Analýza zápasu a...

Oktagon MMA (štúdio)

Oktagon live dnes – aktuality, výsledky, rebríček, kurzy

⭐ Oktagon MMA je stále najväčšou a najúspešnejšou česko-slovenskou organizáciou zmiešaných bojových umení 🥊️ Napriek novej konkurencii sa...

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Oktagon 58: Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.