Langer, Keita aj Brož proti Eckerlinovi: Sledujte Oktagon 57 naživo na TV Tipsport!

Už dnes sa v nemeckom Frankfurte koná ďalší veľmi zaujímavý turnaj organizácie Oktagon MMA s poradovým číslom 57. Chcete vidieť hviezdneho Christiana Eckerlina s Miroslavom Brožom? Losene Keitu v Tipsport GameChangeri? Či návrat Pavla Langera? Sledujte to s nami naživo.

Tipujte a sledujte Oktagon 57 na Tipsporte!

☑️ TV Tipsport ☑️
Oktagon.TVPremier Sport 4YouTube


Oktagon 57 dnes: začiatok turnaja (čas a miesto)

Dnes, teda v sobotu 4. mája 2024, presne o 18:00 h SELČ sa vo Festhalle Messe vo Frankfurte v Nemecku koná turnaj Oktagon 57. Ponúkne veľmi pestrú a kvalitou nabitú fight card, kde uvidíme veľké hviezdy z nemeckej, zahraničnej, ale aj česko-slovenskej scény. Nenechajte si to ujsť.

sipka Kliknite sem, stavte si a sledujte Oktagon 57 NAŽIVO

MMA sleduj priebeh zápasu tu

V hlavnom zápase nastúpi domáca superstar Christian Eckerlin proti českému "Inkvizítorovi" Miroslavovi Brožovi. Ešte predým si Losene Keita v osemfinálovom súboji Tipsport GameChangera zmeria sily s Agym Sardarim. A prvýkrát od prehry s Vémolom uvidíme aj Pavla Langera, ktorého preverí Marc Doussis.

Ako sledovať zadarmo Oktagon 57: LIVE stream na TV Tipsport

Celý turnaj z Frankfurtu môžete na Slovensku sledovať naživo aj úplne zadarmo. A to vďaka livestreamu na Tipsport TV sipka Živý prenos je na platforme stávkovej kancelárie voľne dostupný pre všetkých registrovaných zákazníkov, ktorí v priebehu uplynulých 30 dní pretipovali aspoň 1,20 eur.

Nemáte ešte účet v Tipsporte?

  • Zaregistrujte sa teraz na akomkoľvek červenom odkaze v tomto článku alebo kliknutím na reklamný banner Tipsportu.
  • Po vyplnení registračného formulára a overení totožnosti dostanete úplne zadarmo vstupný kredit v hodnote 30 eur, ktorý môžete hneď prestávkovať.
  • A všetkých športové prenosy na Tipsport TV môžete ihneď po dobu prvých 7 dní sledovať bez akýchkoľvek ďalších podmienok a obmedzení.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Kde sledovať PPV priamy prenos Oktagon 57 naživo

Celý galavečer v špičkovej Full HD kvalite si môžete pozrieť aj cez oficiálnu PPV (pay-per-view) platformu Oktagon.TV, kde vás to vyjde na 15,99 eur. Máte možnosť pozastavovať a pretáčať prenos a dostanete aj uloženie záznamu do archívu, takže si ho môžete pozrieť i neskôr.

Za rovnakú sumu (15,99 eur) si môžete zakúpiť balíček Oktagon EXTRA na online televíznom kanáli Premier Sport 4. Získate tak prístup k živému prenosu k aktuálnemu turnaju Oktagon MMA.

Pozrite si oficiálne váženie (záznam) na YouTube Oktagon MMA live

Piatkové oficiálne váženie či predzápasovú tlačovú konferenciu z Frankfurtu ste mohli sledovať naživo zadarmo prostredníctvom YouTube kanála Oktagon MMA a v súčasnosti tam nájdete kompletné záznamy z týchto udalostí.

sipka Stavte si na zápasy Oktagon 57 a sledujte turnaj na Tipsport TV

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon 57: Langer vs. Doussis

Oktagon 57: Pavol Langer sa vracia, tento víkend ho preverí Marc Doussis

Pavol Langer sa stretne s Marcom Doussisom v napínavom zápase v poloťažkej váhe na Oktagone 57 vo Frankfurte. Analýza zápasu, kurzy a tip v...

Oktagon 57: Keita vs. Sardari

Tipsport GameChanger: Osemfinále Losene Keita a Agy Sardari na Oktagone 57

Už 5. apríla sa uskutoční Oktagon 57 plný skvelých zápasov, vrátane dohrávky Keita vs. Sardari v Tipsport GameChangeri. Analýza zápasu a...

Alexandre Pantoja (UFC)

UFC 301: Pantoja obhájil titul v tesnom zápase, Aldo naznačil návrat do boja o titul

Súboj o titul v mušej váhe Pantoja vs. Erceg a návrat Josého Alda na UFC 301. Výsledky, program, informácie a kde to sledovať sa dozviete v...