Oktagon 47: Legierski vs. Ryšavý – informácie a výsledok

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Medzi veľké zápasy, ktoré sa uskutočnili na turnaji Oktagon 47 v Bratislave patril aj tento špičkový duel v ľahkej váhe medzi aktuálnou dvojkou rebríčka Mateuszom Legierskim a štvorkou Karolom Ryšavým. Poliak bol aktívnejší v signifikantných úderoch aj v takedownoch počas celého zápasu a tak zaslúžene po troch kolách vyhral na body. Ryšavý si pripísal porážku.

INFORMÁCIEKURZYLIVESTREAM

Oktagon 47: Legierski vs. Ryšavý Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 47: Bratislava – informácie, dátum, čas, miesto (kedy a kde)

Už tento víkend, konkrétne v sobotu 7. októbra 2023, sa na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu uskutoční veľký bojový galavečer Oktagon 47. V hlavnom zápase zabojuje Slovák Pavol Langer o titul v poloťažkej váhe proti legendárnemu Karlosovi Vémolovi. Nás však zaujímajú aj ďalšie súboje. Kliknite TU, natipujte si a sledujte Oktagon 47 NAŽIVO sipka

Medzi tie najlepšie bitky, ktoré v Bratislave uvidíme, patrí aj stret aktuálnej dvojky a štvorky ľahkej váhy, Mateusza Legierskiho a Karola Ryšavého. Pripravte sa, všetko to začína v sobotu o 18:00 hod!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon 47: Mateusz Legierski vs. Karol Ryšavý (lightweight) – analýza, prognóza, kurzy a tip

Poľský "Dynamit" Mateusz Legierski (27) má v profi MMA zatiaľ iba krátku kariéru, ktorú začal písať v roku 2018, ale vynikajúce výsledky. V Oktagone sa vypracoval na jedného z najlepších bojovníkov svojej divízie a neraz už dokázal poraziť aj ospevované domáce mená.

Rodák z Koniakowa má ako profesionál bilanciu 8 výhier – 1 prehra. V česko-slovenskej organizácii však ešte neprehral. Poraziť ho dokázal iba obávaný Roman Szymanski v KSW, kde v minulosti absolvoval dva zápasy. Tohto roku v Oktagone porazil Mateja Kuzníka, vlani si poradil s Matoušom Kohoutom. Patrí medzi agilných a všestranných zápasníkov.

Trnavčan Karol Ryšavý (30) je v Oktagone už notoricky známe meno. Jeden z najlepších Slovákov v organizácii, ktorý bol objavený v tretej sérii Oktagon Výzvy, už takmer siahal aj na titul. Zatiaľ mu však absolútny vrchol stále uchádza. Je pravdou, že tie najväčšie zápasy s Losene Keitom či Ronym Paradeiserom nevyhral.

V apríli tohto roku však Ryšavý zdolal Matouša Kohouta a dobré výsledky zaznamenal aj vlani, keď získal skalpy Fera Fodora či Ebrahima Hosseinpoura. Komplexný fighter s profi bilanciou 12 výhier – 5 prehier sa dokáže veľmi dobre popasovať so súperom v postoji i na zemi. Zápas s Legierskim môže byť jeden z najdôležitejších v jeho kariére. Dokáže ho zvládnuť?

NÁŠ TIP: Legierski zvíťazí (kurz 1,25sipka Stavte si v Tipsporte!

  • Pomerne vysokým papierovým favoritom je Poliak a nie je to prekvapením. Má lepšie výsledky, formu aj skúsenosti. Taktiež jeho bojový štýl a prejav sú v porovnaní s Ryšavým, dá sa povedať, na vyššej úrovni. Legierski prehral zatiaľ iba jeden jediný zápas, aj to s bojovníkom obrovskej kvality. V sobotu v Bratislave zvíťazí.
TIPSPORT KURZY: LEGIERSKI vs. RYŠAVÝ
LEGIERSKI 1 (1,25) ⭐ Remíza X (45,00) RYŠAVÝ 2 (3,61)

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Sledujte naživo Oktagon 47: Legierski vs. Ryšavý – LIVE stream online, PPV priamy prenos

Tento určite zaujímavý a atraktívny duel si v sobotu, samozrejme, môžete pozrieť naživo spolu s celým ostatným programom turnaja. Oficiálny PPV (pay-per-view) prenos si môžete zakúpiť a tiež sledovať priamo na známej platforme Oktagon.TV. V predpredaji vás to vyjde na 12,99 EUR.

Livestream zadarmo na TV Tipsport budú môcť sledovať všetci registrovaní zákazníci stávkovej kancelárie, ktorí majú v priebehu uplynulého mesiaca pretipované aspoň 1,20 EUR. Ak sa v Tipsporte zaregistrujete teraz ako nový zákazník, dostanete okamžitý prístup k športovým streamom bez ďalších podmienok a k tomu aj vstupný bonus na prvé stávky v hodnote 20 EUR.

Tipujte a sledujte Oktagon 47 naživo na TV Tipsport!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon 47

Oktagon 47: Vémola vs. Langer o titul – informácie, fight card, výsledky

Oktagon sa opäť vrátil do Bratislavy a bolo to veľké! Videli sme totiž česko-slovenskú bitku o titul s Karlosom Vémolom, ktorá bola...

Oktagon 47: Buchinger vs. Dohnal

Oktagon 47: Buchinger vs. Dohnal – informácie a výsledok

Hlavným predskokanom pred titulovým zápasom na turnaji Oktagon 47 v Bratislave bol aj legendárny slovenský grappler Ivan Buchinger✨

Oktagon 47: Szabová vs. Andersrod

Oktagon 47: Szabová vs. Andersröd – Underground zápas (výsledok)

Na bratislavskom Oktagone 47 sme zažili aj návrat talentovanej Lucie Szabovej. Postavila sa do zápasu pod pravidlami Underground a lietali...