Oktagon 46: Kozma vs. Veličković – GameChanger štvrťfinále

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Tento víkend sa vo Frankfurte konal veľký galavečer Oktagon 46 so semifinálovými zápasmi Tipsport GameChanger. Poznáme finalistov!

🇨🇿 KOZMA vs. VELIČKOVIĆ 🇷🇸
🇩🇰 GLISMANN vs. MICHAILIDIS 🇬🇷
INFORMÁCIEGAME CHANGERLIVESTREAM

David Kozma (Oktagon MMA) Foto: Profimedia

Oktagon 46: Frankfurt – informácie, dátum, čas a miesto

Organizácie Oktagon MMA sa opäť vracia do nemeckého Frankfurtu, kde v miestnej Festhalle Messe rozloží svoj "tábor" na ďalší veľký galavečer s poradovým číslom 46. V sobotu 16. septembra 2023 o 18:00 hod to všetko vypukne. Turnaj vyvrcholí titulovým zápasom v ženskej slamovej váhe, ale ešte predtým nás čakajú semifinálové duely pyramídy Tipsport GameChanger. Nenechajte si to ujsť.

sipka Zaregistrujte sa, stavte si s bonusom a sledujte Oktagon 46 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon 46: GameChanger (semifinále) – program, zápasy, výsledky

V rámci GameChangera sú tento večer na programe až štyri zápasy. Dva hlavné semifinálové duely a dva rezervné fighty. O postup do finále zabojuje aj posledný český zástupca David Kozma, ktorý vyzve mimoriadne silného Srba Bojana Veličkovića. Dán Louis Glismann sa zase postaví Grékovi Andreasovi Michailidisovi.

Obsadenie rezervných zápasov je nasledovné: Christian Jungwirth vs. Iaonnis Palaiologos a Marcel Grabinski vs. Leandro Silva. Uvidíme teda v akcii veľa starých známych tvárí z Oktagonu.

Pozrite si kompletné informácie a fight card turnaja Oktagon 46 sipka

OKTAGON 46: TIPSPORT GAMECHANGER
SEMIFINÁLE
🇨🇿 David Kozma 1(3:45) 🇷🇸 Bojan Veličković (TKO)
🇩🇰 Louis Glismann 1(0:33) 🇬🇷 Andreas Michailidis (KO)
Rezervné zápasy
🇩🇪 Christian Jungwirth 1(3:46) 🇬🇷 Iaonnis Palaiologos (SUB)
🇩🇪 Marcel Grabinski 3(4:34)
🇧🇷 Leandro Silva (SUB)

Stavte si a sledujte Oktagon 46: GameChanger na TV Tipsport!

Oktagon Tipsport GameChanger: David Kozma vs. Bojan Veličković – analýza, kurzy a tip

David Kozma (31) v GameChangeri prešiel cez Lukasza Siwieca aj Alexa Lohorého. Neboli to ľahké zápasy, oba vyhral na body, ten prvý dokonca iba po "split decision". Dnes však stojí pred bránami veľkého finále o 300-tisíc eur. Skvelý grappler, ale aj mimoriadne srdnatý postojár z Karvinej je posledným domácim "želiezkom v ohni". A stávkové kancleárie ho favorizujú.

V profi MMA má "Ružový Panter" momentálne bilanciu 32 výhier – 12 prehier. V rámci Oktagonu ho dokázal poraziť zatiaľ iba Kaik Brito, ktorý mu v decembri minulého vzal opasok šampióna. Odveta určite príde, ale teraz je na rade niečo iné. Ide o najväčší pyramídový turnaj v Európe a Kozma má namierené za najväčším úspechom v kariére. Zvládne to?

Bojan Veličković (34) je rovnako komplexným borcom ako jeho český náprotivok, no po submisii ešte nikdy neprehral. V kariére sa rodák z Noviho Sadu môže pýšiť skúsenosťami z PFL aj slávnej UFC. Do Oktagonu prišiel v roku 2021 a zatiaľ v tejto organizácii prehral iba dvakrát – s Apollom Silvom a práve s Davidom Kozmom, ktorý ho pred dvoma rokmi knokautoval vo štvrtom kole. Pre srbského oceľového muža to teda bude aj veľmi želaná odveta.

S bilanciou 23 výhier – 12 prehier – 2 remízy Bojan patrí medzi top bojovníkov česko-slovenskej organizácie. Najsilnejší je v grapplingu, no je to aj výborný boxer. Jeho slabinou sú dlhé zápasy. V treťom kole mu už často dochádza dych aj sústredenie. Na body väčšinou prehráva.

NÁŠ TIP: Kozma zvíťazí (kurz 1,56sipka Stavte si v Tipsporte!

  • Očakávame vyrovnaný a aj trochu opatrný zápas. Ide o veľa, takže si to obaja borci určite uvedomujú. Kozma na jednej strane nie je úplne vyčkávací typ, no Veličković sa rozhodne len tak nenecháva okopávať. Mohol by to byť dlhý zápas, ktorý opäť nájde víťaza až pri stole bodových rozhodcov.
TIPSPORT KURZY: VELIČKOVIĆ vs. KOZMA
VELIČKOVIĆ 1 (2,29) KOZMA 2 (1,56) ⭐

Oktagon Tipsport GameChanger: Louis Glismann vs. Andreas Michailidis – analýza, kurzy, stávky

Dán Louis Glismann (32) hrdo nosí prezývku "Spartacus", ktorá reprezentuje starovekého slávneho rímskeho gladiátora, ktorý sa vzoprel impériu, povstal a zaútočil na Rím vlastnými vojakmi. Nedopadol však dobre. Rodákovi z Kodane sa zatiaľ darí lepšie. Na konte už má skalpy Andreja Kalašnika a Melvina van Suijdama. Dá sa povedať, že s prehľadom.

Teraz čaká Glismanna, ktorý má v profi MMA skvelé výsledky (11 výhier – 2 prehry) určite jeden z najťažších zápasov v kariére. S výborne zvládnutým brazílskym jiu-jitsu patrí k najlepším bojovníkom na zemi v Európe. Dokáže to pretaviť na semifinálové víťazstvo.

Grék Andreas Michailidis (35), ktorý zase nosí prezývku "Sparťan", čo je príslušník slávneho starovekého mestského štátu v Grécku. Tento štát mal legendárne vojsko, ktoré preslávil najmä príbeh o Leonidasovi a jeho družine. Poďme však k veci. Aj Michailidis je majstrom v brazílskom jiu-jitsu a v GameChangeri predtým zdolal také hviezdy ako Leandro Silva a Marcel Grabinski.

Rodák z Kazachstanu prišiel do tejto pyramídy rovno z UFC, kde si odkrútil jeden štvorzápasový kontrakt. Bojoval aj s takou hviezdou, ako je Alex Pereira. Dostal od neho technický knokaut z naskočeného kolena. Skúseností má však Andreas na rozdávanie. V profi kariére doteraz nazbieral 15 výhier a 6 prehier.

NÁŠ TIP: Michailidis zvíťazí (kurz 1,86sipka Stavte si v Tipsporte!

  • Viac zápasov, bohatšia kariéra, ťažší súperi, väčšie víťazstvá. To všetko hovorí v prospech Michailidisa. Stávkové kancelárie síce favorita v tomto zápase nevidia, kurzy sú úplne vyrovnané, ale aj viac ako 80 % stávkujúcich na tento zápas v Tipsporte verí Grékovi. My mu veríme takisto. Tipujeme dvojku.
TIPSPORT KURZY: GLISMANN vs. MICHAILIDIS
GLISMANN 1 (1,86) MICHAILIDIS 2 (1,86) ⭐

Ako a kde sledovať naživo Oktagon 46 GameChanger – LIVE stream online, PPV priamy prenos

Galavečer Oktagon 46 aj so semifinálovými duelmi Tipsport GameChanger bude organizácie vysielať, samozrejme, prostredníctvom svojej oficiálne PPV (pay-per-view) platformy Oktagon.TV. Prístup k prenosu si môžete zakúpiť v predpredaji za 12,99 EUR.

Priamy prenos v televízii nebude, ale online livestream úplne zadarmo opäť nájdete na TV Tipsport. Sprístupnený bude, pochopiteľne, iba registrovaným zákazníkom Tipsportu, ktorí v priebehu uplynulých 30 dní pretipovali aspoň 1,20 EUR.

Kliknite SEM a zaregistrujte sa v Tipsporte teraz ako nový zákazník. Dostanete prístup ku všetkým športovým livestreamom a k tomu aj vstupný bonus v hodnote 20 EUR na prvé stávky úplne zadarmo. Stačí overiť doklad totožnosti.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨

Dominik Humburger (KSW)

KSW 86: Michalski vs. Humburger – informácie, analýza, kurzy

Český vojak🎖️ Dominik Humburger nastúpil na svoj tretí zápas v poľskej organizácii KSW. Ako to dopadlo?

Viktor Pešta (MMA)

KSW 86: Stawowy vs. Pešta – prognóza, kurzy a tip na výsledok

Premiéru v ťažkej váhe KSW zažil v polovici septembra český bojovník Viktor Pešta. Jeho súperom bol nebezpečný domáci pästiar.