KSW 86: Stawowy vs. Pešta – prognóza, kurzy a tip na výsledok

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Premiéru v ťažkej váhe KSW zažil v polovici septembra český bojovník Viktor Pešta. Jeho súperom bol nebezpečný domáci pästiar. Pešta však zvíťazil po submisii, keď už po dvoch minútach zápasu nasadil "rear-naked choke" a bolo vymaľované.

INFORMÁCIEKURZYLIVESTREAM

Viktor Pešta (MMA) Foto: Profimedia

KSW 86 – informácie, dátum, čas, miesto

V sobotu 16. septembra 2023 o 19:00 hod sa Hala Orbita vo Wroclavi rozozvučí v rytme bojových umení. Na programe je totiž galavečer KSW 86, kde sa bude bojovať o titul v bantamovej váhe medzi dvoma silnými Poliakmi Jakubom Wiklaczom a Sebastian Przybyszom a predstavia sa aj dvaja českí borci. Jedným z nich je Viktor Pešta. Kliknite sem, stavte si úplne bez rizika a sledujte KSW 86 naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

KSW 86: Filip Stawowy vs. Viktor Pešta (heavyweight) – analýza, kurzy a tip

Pešta vyzve pri svojej premiére v KSW poľský "Tank" menom Filip Stawowy (27). Rodík z mesta Glinno má v profi MMA výborné štatistiky: 10 výhier – 3 prehry. Prešiel si organizáciami Slugfest či Babilon a v tomto poľskom elitnom podniku debutoval vlani taktiež proti českému borcovi Michalovi Martínkovi, s ktorým prehral na body.

Tento rok v apríli už Stawowy zaznamenal svoju prvú výhru v KSW, keď v submisii utiahol Mareka Samociuka. Ukázal tak, že sa s najlepšími môžeme merať nie len ako postojár, ale aj v grapplingových technikách. Na fightera z ťažkej váhy je to celkom nevídané. Ale teraz to bude potrebovať.

Skúsený bojovník z Příbrami, Viktor Pešta (33), sa totiž pri svojom debute v KSW vracia do ťažkej váhy a bude mať iba tie najvyššie ciele. Bývalý šampión organizácií GCF, WASO a Oktagon MMA má za sebou dva vlaňajšie neúspešné štarty v americkej Professional Fighters League a potrebuje víťazstvo.

Pešta je veľmi komplexný bojovník, ktorý to dokázal už mnohokrát. Je nebezpečný postojár aj výborne zdatný grappler. Na zemi má dokonca ešte lepšie štatistiky ako na rovných nohách. V profi kariére doposiaľ dosiahol 18 výhier a 8 prehier. Je veľmi ambiciózny a, ako sme už spomenuli, rád zbiera tituly.

NÁŠ TIP: Pešta zvíťazí (kurz 1,65sipka Stavte si vo Fortune!

  • Vzhľadom na komplexnosť Viktora Peštu nie je prekvapením, že je vo Fortune favorizovaným bojovníkom. Rozdiel v kurzoch síce nie je taký veľký, keďže Stawowy je naozaj nebezpečný "stroj", no predpokladáme, že všestranné schopnosti českého bojovníka sa proti poľskému bijcovi vyplatia. Tipujeme dvojku.
FORTUNA KURZY: STAWOWY vs. PEŠTA
STAWOWY 1 (2,13) Remíza X (45,00)
PEŠTA 2 (1,65) ⭐

Naživo KSW 86: Pešta vs. Stawowy ▶️ LIVE stream online, PPV priamy prenos

Celý turnaja KSW 86 môžete v sobotu 16.9. od 19:00 hod sledovať prostredníctvom streamovacej služby VOYO, ktorá vám v prípade meškania uloží aj kompletný záznam pre neskoršie pozretie.

V televízii zatiaľ prenos potvrdený nebol, ale dobrou správou je, že ani tentokrát nebude chýbať livestream zadarmo na Fortuna TV. Ak ste registrovaný zákazník, vsadíte si sedem dní pred podujatím aspoň jeden tiket a v konkrétne deň budete mať na hráčskom konte aspoň minimálny finančný zostatok, prístup k živému prenosu máte voľný.

Ak sa zaregistrujete vo Fortune na tomto odkaze ako nový zákazník, dostanete teraz prvú stávku bez rizika až za 30 EUR a k tomu možnosť uplatniť si aj ďalšie dva vstupné bonusy. Livestreamy zadarmo sú samozrejmosťou.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Dominik Humburger (KSW)

KSW 86: Michalski vs. Humburger – informácie, analýza, kurzy

Český vojak🎖️ Dominik Humburger nastúpil na svoj tretí zápas v poľskej organizácii KSW. Ako to dopadlo?

KSW

Priame prenosy a livestreamy KSW: Kde sledovať MMA naživo?

Poľská KSW✨ patrí medzi top MMA organizácie v Európe, ale aj na celom svete. Poradíme vám, ako ju môžete sledovať naživo❗☝

Katharina Dalisda

Oktagon 46: Dalisda vs. Austin a GameChanger – fight card, výsledky

Pokračoval Oktagon MMA a pokračoval aj Tipsport GameChanger. Organizácia opäť zavítala do Frankfurtu, kde sa strhol aj titulový súboj.