KSW 86: Michalski vs. Humburger – informácie, analýza, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Český vojak Dominik Humburger nastúpil na svoj tretí zápas v poľskej organizácii KSW. Jeho súperom bol domáci bojovník Michal Michalski. "Hambáč", žiaľ, utŕžil prvú prehru vo svojej profesionálnej kariére, keď podľahol na body.

INFORMÁCIEKURZYLIVESTREAM

Dominik Humburger (KSW) Foto: Profimedia

KSW 86 – informácie, termín a miesto

Galavečer KSW s poradovým číslom 86 je na programe v sobotu 16. septembra 2023 o 19:00 hod v aréne Hala Orbita vo Wroclavi. Hlavným zápasom podujatia bude bitka o titul v bantamovej váhe medzi úradujúcim šampiónom Jakubom Wiklaczom a bývalým šampiónom Sebastianom Przybyszom. Na turnaji sa však predstavia aj dvaja Česi, jedným z nich je zatiaľ stále neporazený Dominik Humburger. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte KSW 86 LIVE!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

KSW 86: Michal Michalski vs. Dominik Humburger (middleweight) – analýza, kurzy a tip

Skúsený poľský bojovník Michal Michalski (34), ktorý na profi úrovni začínal v organizácii FEN, má pred sebou už ôsmy zápas v KSW. Jeho bilancia v domácej organizácii zatiaľ nie je príliš oslnivá (4–3), no celkovo je výrazne v pozitívnych číslach 10 výhier – 5 prehier.

Rodák z mesta Zlotoryja, ktorý kariéru začal budovať práve vo Wroclavi, je prevažne postojárom. Má silné ruky a na knokauty často používa aj svoje lakte. Bojuje sa proti nemu pomerne ťažko, keďže vďaka karate má aj dobrú obranu, lenže nejeden súper už cestu cez ňu našiel. Jeho zápasy sú väčšinou krátke, končia sa v prvom kole.

Liberecký vojak Dominik Humburger (27) naskočil pred dvoma rokmi do profi MMA ako kométa. Odvtedy neprehral a knokautuje jedného súpera za druhým. Nezľakol sa ani výzvy v KSW, kde má na konte už dve víťazstvá a zároveň útočí na titul v česko-slovenskej organizácii RFA.

Aj "Hambáč" je ortodoxným postojárom, takže sa môžeme tešiť na atraktívny duel. Jeho doterajšia profi bilancia je 7 zápasov – 7 výhier. Svoju neporaziteľnosť by rád predĺžil aj vo Wroclavi. A všetko nasvedčuje tomu, že by túto poľskú prekážku mal zvládnuť.

NÁŠ TIP: Humburger zvíťazí (kurz 1,46sipka Stavte si vo Fortune!

  • Čech je pomerne jasným papierovým favoritom a my nebudeme bookmakerom protirečiť. Michalski je tvrdý postojár, ale na doteraz predvedené kvality Humburgera podľa všetkého nemá. Môže to byť naozaj skvelý zápas plný priamočiarych útokov, ktorý sa môže skončiť aj veľmi rýchlo. Bude sa však po ňom tešiť hosťujúci bojovník. Tipujte dvojku a sledujte to naživo!
FORTUNA KURZY: MICHALSKI vs. HUMBURGER
MICHALSKI 1 (2,70) Remíza X (45,00)
HUMBURGER 2 (1,46) ⭐

Ako sledovať naživo KSW 86: Michalski vs. Humburger – LIVE stream zadarmo, priamy prenos a PPV online

Turnaj KSW 86 bude opäť vysielať naživo streamovacia služba VOYO. V televízii ho nenájdete, ale livestream online bude úplne zadarmo nájdete aj na Fortuna TV. Sledovať ho môže každý, kto si v priebehu siedmich dní pred turnajom vsadí aspoň jeden tiket a v deň "D" bude mať na hráčskom konte aspoň minimálny finančný zostatok.

Zaregistrujte sa vo Fortune hneď teraz ako nový zákazník a okrem možnosti sledovať živé športové prenosy zadarmo dostanete aj prvú stávku bez rizika až za 30 EUR a k tomu príležitosť uplatniť si aj ďalšie vstupné bonusy.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

KSW

Priame prenosy a livestreamy KSW: Kde sledovať MMA naživo?

Poľská KSW✨ patrí medzi top MMA organizácie v Európe, ale aj na celom svete. Poradíme vám, ako ju môžete sledovať naživo❗☝

Katharina Dalisda

Oktagon 46: Dalisda vs. Austin a GameChanger – fight card, výsledky

Pokračoval Oktagon MMA a pokračoval aj Tipsport GameChanger. Organizácia opäť zavítala do Frankfurtu, kde sa strhol aj titulový súboj.

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.