Oktagon 43: Róbert Pukač vs. Miroslav Brož

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Jedným z dvoch Slovákov, ktorí sa predstavili na turnaji Oktagon 43 v Prahe, bol milovaný i nenávidený Robo Pukač. Vo veľkom súboji s českým "Inkvizítorom" Miroslavom Brožom však prehral na body.

INFORMÁCIEKURZYLIVESTREAM

Róbert Pukač (Oktagon MMA) Foto: Profimedia

Oktagon 43: Praha - informácie, termin a miesto (kedy a kde)

Pražská O2 Aréna zažije v sobotu 20. mája 2023 ďalší historický galavečer. A to najmä vďaka hlavnému zápasu tohto turnaja, v ktorom sa o titul v strednej váhe pobijú dvaja šampióni a giganti domácej scény Patrik Kincl a Karlos Vémola. Kliknite sem, tipujte a sledujte Oktagon MMA naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Lenže nebude to iba o Kinclovi s Vémolom. Uvidíme aj dva štvrťfinálové zápasy pyramídy Tipsport GameChanger s Davidom Kozmom, no a na svojich hrdinov sa môžu tešiť aj slovenskí fanúšikovia.

Na karte Prelims vyzve Marek Mazúch v strednej váhe kvalitného talianskeho fightera Giovanniho Melilla. A hneď po prestávke otvorí program hlavnej karty "Diamantový čávo" Robo Pukač proti obávanému Miroslavovi Brožovi.

sipka Pozrite si kompletné info a fight card turnaja Oktagon 43

Oktagon 43: Kincl vs. Vémola

Oktagon 43: Robert Pukač vs. Miroslav Brož - analýza, kurzy a tip

Robert Pukač (31) v septembri minulého roku prerušil nelichotivú sériu troch prehier v rade víťazstvom nad Tomášom Melišom a uzavrel tak aj neľahkú kapitolu vo svojom živote, keď sa trápil tak trochu na všetkých frontoch. Po ôsmich mesiacoch sa vracia do klietky s novou motiváciou a čistou hlavou.

Bratislavčan patrí medzi známych slovenských bojovníkov, i keď ho doposiaľ nemožno radiť k tým najlepším. Stále má celkom dobré štatistiky (16–10–1) a je to komplexné zdatný fighter. Proti silnejším súperom však zvykne strádať.

A Miroslav Brož (34) medzi silných bojovníkov rozhodne patrí. Výsledkovo je to jeden z najlepších MMA fighterov na česko-slovenskej scéne. S bilanciou 14–3–1 naháňa strach prakticky každému. Aj preto neprehral už viac ako dva roky. Naposledy ho porazil Jan Malach v decembri 2020, na body po split decision.

Český "Inkvizítor" je známy aj ako veľký predzápasový showman, na jeho tématické nástupové divadlo sa vždy teší celá aréne. Brož však predvádza skvelé predstavenie aj v klietke. Je to poriadne tvrdý chlap, ktorý zvláda všetky techniky boja a v posledných rokoch je len veľmi ťažko premožiteľný. Pocítili to jeho súperi nielen v Oktagone, ale aj v RFA a KSW.

NÁŠ TIP: Zvíťazí Miroslav Brož (kurz 1,55sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: PUKAČ vs. BROŽ
PUKAČ 1 (2,29) Remíza X (45,00) BROŽ 2 (1,55) ⭐

Pukač má proti sebe veľmi ťažkú prekážku. Brož je naozaj z rangu tých, s ktorými zatiaľ "Diamantový čávo" nikdy nevyhrával. Momentálne je český bojovník vo forme a jeho hviezda žiari stále viac. Tipujeme dvojku. Nenechajte si to ujsť a sledujte Oktagon 43 LIVE!

Kde sledovať naživo zápas Pukač vs. Brož na Oktagon 43 - LIVE stream online, PPV priamy prenos

Organizácia Oktagon MMA už tradične predáva prístup k živému prenosu z turnaja na svojej oficiálnej PPV (pay-per-view) platforme Oktagon.TV. V predpredaji vás to vyjde už na 10,99 EUR. V deň "D" to bude o pár eur drahšie.

Oktagon 43 však môžete sledovať naživo aj celkom zadarmo, ak ste registrovaným zákazníkom stávkovej kancelárie Tipsport. Livestream online na TV Tipsport bude v sobotu večer dostupný pre všetkých, ktorí v priebehu 30 dní pred týmto podujatím pretipovali aspoň 1,20 EUR.

Ak sa zaregistrujete v Tipsporte teraz ako nový zákazník, dostanete nielen okamžitý prístup ku všetkým športovým prenosom vrátane Oktagon 43 zadarmo bez akýchkoľvek ďalších podmienok, ale aj vstupný bonus 30 EUR zadarmo.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Ľudovít Klein (UFC)

UFC Fight Night: Klein vs. Miller - Slovák odstúpil kvôli chorobe

Ľudovíta Kleina čakal siedmy zápas v rámci UFC proti legendárnemu Jimovi Millerovi. Napokon však k tomu nedôjde❗

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨