Oktagon 43: Kozma vs. Lohoré - GameChanger štvrťfinále

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Okrem veľkého titulového zápasu medzi Kinclom a Vémolom nás na turnaji Oktagon 43 čakali aj štvrťfinálové zápasy turnaja Tipsport GameChanger. Do ďalšieho kola z nich postúpili David Kozma a Louis Glismann.

🇫🇷 LOHORÉ vs. KOZMA 🇨🇿
🇩🇰 GLISMANN vs. VAN SUIJDAM 🇳🇱
INFORMÁCIEGAME CHANGERLIVESTREAM

David Kozma Foto: Profimedia

Oktagon 43: Praha - informácie, dátum, čas a miesto

V sobotu 20. mája 2023 (18:00 hod) bude pražská O2 Aréna praskať vo švíkoch. Fanúšikovia MMA sa dočkajú toho, v čo už možno ani nedúfali. Súboj dvoch šampiónov Patrik Kincl vs. Karlos Vémola v odvete po niekoľkých rokoch. Hlavný zápas je jasný. No to nie je ani zďaleka všetko, čo Oktagon 43 prinesie.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte Oktagon 43 LIVE!

Oktagon 43: Tipsport GameChanger

Tento víkend sú totiž na programe aj prvé dva štvrťfinálové zápasy lukratívneho pyramídového turnaja Oktagon MMA Tipsport GameChanger. Proti sebe sa postavia David Kozma s Alexom Lohorém a Louis Glismann s Melvinom van Suijdamom. A okrem toho aj jeden rezervný zápas. Pozrime sa na nich bližšie.

OKTAGON 43: TIPSPORT GAMECHANGER
Štvrťfinálové zápasy
🇨🇿 David Kozma vs. Alex Lohoré 🇫🇷
🇩🇰 Louis Glismann vs. Melvin van Suijdam 🇳🇱
Rezervný zápas
🇬🇧 Liam Etebar vs. Amiran Gogoladze 🇬🇪

Pozrite si kompletné informácie a fight card turnaja Oktagon 43 sipka

Oktagon Tipsport GameChanger: Alex Lohoré vs. David Kozma - analýza, kurzy a tip

Už pomerne ostrieľaný Francúz Alex Lohoré (33) je v Oktagone dobré známe meno. Od začiatku mal tie najvyššie ambície, no na titul zatiaľ nedosiahol, pretože v tých najťažších zápasoch s Karlosom Vémolom, Leandrom Silvom či Patrikom Kinclom vyhrať nedokázal. To mu však nezabránilo uchádzať sa aj o lukratívnu odmenu za triumf GameChangeri.

V prvom kole si komplexný fighter (23–8) poradil na body so Slovákom Samuelom Krištofičom. Teraz dostal ďalšieho domáceho protivníka. Lohoré je skvelý v postojí a v submisii ešte ani raz neprehral. Nie je ľahké ho poraziť.

David Kozma (30) je posledné české želiezko v ohni. Bývalý šampión welterovej váhy Oktagon MMA v prvom kole GameChangeru po vyrovnanom boji vyradil Poliaka Lukasza Siwieca a nemieni sa zastaviť. V Oktagone už dokázal poraziť prakticky každého, kto mu prišiel do cesty. Až na Kaika Brita v decembrovom titulovom zápase. Aj to sa však chystá napraviť.

Ešte predtým to však "Ružový panter" skúsi dotiahnuť do finále tejto veľkej európskej pyramídy. Kvality na to rozhodne má. Je mimoriadne húževnatým postojárom a výborne vypracovaným grapplerom. Rodák z Karvinej patrí vo svojej divízii stále k najlepším v Európe (31–12) a to bude chcieť potvrdiť.

NÁŠ TIP: Kozma zvíťazí (kurz 1,65sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: LOHORÉ vs. KOZMA
LOHORÉ 1 (2,11) KOZMA 2 (1,65) ⭐

Kozma je miernym favoritom, bude mať výhodu domáceho publika, má na konte viac ťažkých a cennejších víťazstiev proti kvalitným súperom a teda už niekoľkokrát dokázal, že takéto zápasy vie dotiahnuť do víťazného konca. Najmä vtedy, keď ide o veľa. Rozhodne si to v sobotu pozrite NAŽIVO!

Oktagon Tipsport GameChanger: Louis Glismann vs. Melvin van Suijdam - analýza, kurzy, stávky

Dánsky "Spartakus" Louis Glismann (32) v prvom kole pyramídy porazil Andreja Kalašnika. Bola to pritom jeho premiéra v rámci organizácie Oktagon MMA. Rodák z Kodane ju však zvládol výborne a potvrdil, že sa môže radiť medzi top bojovníkov na starom kontinente.

Glismann sa profiluje najmä ako grappler, ale napriek tomu ešte nikdy nebol ani knokautovaný. Profesionálnej MMA sa venuje iba od roku 2016 a zatiaľ má aj výborné štatistiky (10–2). Aj preto je pomerne výrazným favoritom.

Skúsený Holanďan Melvin van Suijdam (39) to však určite nedá zadarmo. Po triumfe nad Radovanom Úškrtom je možno ťažké zaradiť ho kvalitatívne na určitú úroveň v rámci u nás známych bojovníkov, no rozhodne podal dobrý výkon.

Jeho výhodou je okrem bohatých skúseností najmä všestrannosť. Bez problémov sa pustí do boxerskej výmeny aj na takedown. Jeho profesionálna bilancia možno nie je až tak oslnivá, ale stále je dostatočne v pozitívnych číslach (12–6). Mohol by v sobotu prekvapiť?

NÁŠ TIP: Glismann zvíťazí (kurz 1,17sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: GLISMANN vs. VAN SUIJDAM
GLISMANN 1 (1,17) ⭐ VAN SUIJDAM 2 (4,42)

V tomto prípade prekvapenie neočakávame. Glismann by mal potvrdiť svoje kvality a povstanie "Spartaka" bude pokračovať aj v ďalšom kole. Odporúčame tipovať jednotku.

Kde sledovať naživo Oktagon 43 GameChanger - LIVE stream online, PPV priamy prenos

Celý turnaj Oktagon 43 aj so zápasmi Tipsport GameChanger si, samozrejme, budete môcť opäť pozrieť prostredníctvom oficiálne platenej PPV (pay-per-view) platformy Oktagon.TV s prístupom už za 10,99 EUR.

Ak patríte k zákazníkom stávkovej kancelárie Tipsport, môžete dokonca sledovať tento galavečer úplne zadarmo cez livestream online na TV Tipsport. Stačí tam jediná obvyklá podmienka – mať pretipované aspoň 1,20 EUR za posledných 30 dní.

Zaregistrujte sa v Tipsporte hneď teraz, ak ešte nemáte svoj účet, a dostanete nielen okamžitý prístup ku všetkým športovým prenosom vrátane Oktagon MMA, ale aj vstupný bonus až 30 EUR zadarmo.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨

Róbert Pukač (Oktagon MMA)

Oktagon 43: Róbert Pukač vs. Miroslav Brož

Jedným z dvoch Slovákov, ktorí sa predstavili na turnaji Oktagon 43 v Prahe, bol "Diamantvý čávo"✨ Robo Pukač. Čakal ho veľký súper.

Ľudovít Klein (UFC)

UFC Fight Night: Klein vs. Miller - Slovák odstúpil kvôli chorobe

Ľudovíta Kleina čakal siedmy zápas v rámci UFC proti legendárnemu Jimovi Millerovi. Napokon však k tomu nedôjde❗