Oktagon 38 (box): Boráros vs. Mikulášek - analýza, kurzy, tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na koncoročnom turnaji Oktagon 38 sa nečakane objaví aj jeden špeciálny boxerský zápas. A bude to parádne divadlo, pretože protagonisti sú výnimoční. Gábor Boráros proti Václavovi Mikuláškovi.

INFORMÁCIEKURZY a TIPLIVESTREAM

Gábor Boráros (box) Foto: Profimedia

Výsledok: Václav Mikulášek podľa očakávaní porazil Borárosa

V špeciálnom boxerskom zápase na turnaji Oktagon 38 si český fighter s prezývkou "Baba Jaga", Václav Mikulášek, poradil so známym Slovákom Gáborom Borárosom po štyroch kolách (na 3 minúty) na body. Boráros tak pridal ďalšiu prehru do nie príliš lichotivých štatistík v Oktagon MMA v posledných rokoch.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja Oktagon 38 sipka

Oktagon 38: Praha - informácie, dátum, čas a miesto (dejisko)

Už sa to blíži. Predsilvestrovský piatok 30. decembra 2022 o 18:00 hod v pražskej O2 Aréne vypukne veľké bojové podujatie, ktoré ponúkne množstvo výborných zápasov. A tentokrát nie len v MMA. Organizátori totiž okrem niekoľkokrát upravovaného hlavného zápasu okorenili koncoročný turnaj špeciálny boxerským duelom. Kliknite sem, stavte si a sledujte Oktagon 38 naživo!

Sledujte Oktagon 38 na TV Tipsport!

Stretnú sa v ňom dvaja kontroverzní muži slovenskej a českej bojovej scény. Gábor Boráros a Václav Mikulášek. Zápas prebehne vo váhovej kategórii do 86 kilogramov. Čo môžeme od tohto súboja očakávať?

Oktagon 38: Gábor Boráros vs. Václav Mikulášek (box) - analýza, stávky, kurzy a tip na výsledok

Gábor Boráros (30) nemá za sebou najlepšie obdobie svojej kariéry, no po troch vlaňajších prehrách v rade a po zranení kolena v novembri zvíťazil na premiérovom turnaji Fabriq MMA. Gréka Roberta Oganesyana porazil na submisiu.

Boráros nie je boxerom, ale radí sa medzi zápasníkov, ktorí bojujú prevažne v postoji. Svedčí o tom aj jeho bilancia v profi MMA: 19 výhier – 10 prehier – 1 remíza, pričom až 12-krát vyhral KO/TKO. Naposledy však takto uspel ešte v roku 2020, keď na turnaji Oktagon Prime 3 knokautoval Brazílčana Mauricia Reisa.

Václav Mikulášek (34) je bývalý boxer, takže v tomto súboji bude rozhodne doma. Napriek tomu, že v profi MMA pôsobí už pomerne dlho, nemá v tomto odvetví veľmi dobré štatistiky. Je dokonca v negatívnych číslach 8–10.

Na začiatku decembra však na turnaji Oktagon 37 knokautoval Petra Bartoněka už v prvom kole. Bolo to je prvé víťazstvo po sérii štyroch prehier, ktorú ťahal od decembra 2020, keď ho "uškrtil" Karlos Vémola.

Náš TIP: Mikulášek zvíťazí (kurz 1,37sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: MIKULÁŠEK vs. BORÁROS
MIKULÁŠEK (1,37) ⭐ BORÁROS (2,85)

Odpoveď na otázku, kto má väčšie šance v tomto zápase, by tak logicky nemala byť zložitá. Skutočne všetko hovorí v prospech Mikuláška. Má boxerský background, meria 188 cm, čo je oproti Borárosovým 175 cm značný rozdiel, tým pádom má tiež väčší dosah ramien. "Baba Jaga" je papierovým favoritom a my v tomto prípade nešpekulujeme. Zvíťazí.

Naživo: Ako a kde sledovať box Mikulášek vs. Boráros (Oktagon 38) - livestream zadarmo, priamy prenos, PPV

Bude to veľmi zaujímavý zápas, ktorý určite osvieži celý turnaj a najmä pripraví skvelú atmosféru pred následným titulovým zápasom v bantamovej váhe. Takže si to určite nechcete nechať ujsť. Kvalitný živý prenos z celého priebehu galavečera si môžete vychutnať po zakúpení PPV (pay-per-view) prístupu na oficiálnej platforme Oktagon.TV. V predpredaji to máte už od 10,99 EUR.

Ak ste zákazníkom stávkovej kancelárie Tipsport, máme pre vás výbornú správu. Aj Oktagon 38 bude totiž vysielaný exkluzívne naživo prostredníctvom online livestreamu na TV Tipsport. A opäť celkom zadarmo. Stačí splniť jedinú podmienku – pretipovať v priebehu decembra aspoň 1,20 EUR.

Ponuka, samozrejme, platí aj pre všetkých nových zákazníkov sipka Zaregistrujte sa v Tipsporte TU a TERAZ a ako vstupný bonus získate okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom na prvých 7 dní bez akýchkoľvek podmienok a k tomu aj tipérsky kredit vo forme Netov.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon 38 na TV Tipsport!

Oktagon 38: Praha - dátum, informácie, zápasy, livestream

Galavečer Oktagon 38 sa blíži❗☝ Organizátori museli urobiť niekoľko zásadných zmien na fight card, ale bude to opäť veľká show.

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...