Oktagon 38: Macek vs. Lopez - o titul, info, kurzy, tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na vianočnom turnaji Oktagon 38 uvidíme napokon iba zápas o dočasný titul v bantamovej váhe. Úradujúci šampión Jonas Magard sa totiž vážne zranil a nenastúpi. Proti Filipovi Macekovi sa tak postaví Američan z UFC, Gustavo Lopez.

INFORMÁCIEKURZY a TIPLIVESTREAM

Gustavo Lopez Foto: Profimedia

Výsledok: Gustavo Lopez utiahol Maceka do "gilotíny"

Američan Gustavo Lopez sa stal dočasným šampiónom bantamovej váhy Oktagon MMA, keď pri svojej premiére v organizácii ako náhradník za zraneného Jonasa Magarda porazil českého bojovníka Filipa Maceka po submisii. Lopez nasadil súperovi "gilotínu" už na konci prvého kola a 16 sekúnd pred jeho koncom to Macek musel odklepať.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja Oktagon 38 sipka

Oktagon 38: Praha - informácie, dátum a miesto

Vyhraďte si čas v piatok 30. decembra 2022 večer od 18:00 hod, pretože toto bude veľké. Galavečer Oktagon 38 v pražskej O2 Aréne je jednou z najočakávanejších, ak nie vôbec najočakávanejšou udalosťou roka na česko-slovenskej scéne bojových športov. Máte sa na čo tešiť. Kliknite sem, stavte si a sledujte Oktagon 38 naživo!

Organizátori pôvodne chystali ako hlavný zápas bitku o titul v strednej váhe medzi Patrikom Kinclom a Karlosom Vémolom. "Terminátor" je však v nemocnici a zo zápasu musel odstúpiť.

Druhý titulový zápas tohto turnaja, v bantamovej váhe, sa tak napokon stal tým hlavným. Pôvodne v ňom mal titul obhajovať Jonas Magard v odvete proti Filipovi Macekovi. Lenže pre zlomenú čeľusť musel odstúpiť aj Magard a na karte došlo na poslednú chvíľu k ďalšej vážnej zmene.

sipka Pozrite si kompletné info a fight card turnaja Oktagon 38

Sledujte Oktagon 38 na TV Tipsport!

Oktagon 38 (Jonas Magard nenastúpi): Filip Macek vs. Gustavo Lopez o dočasný titul - analýza, kurzy a tip

Filip Macek (31) bol vlani k titulu veľmi blízko, veď s Magardom prehral iba na body, a uvedomuje si to. Ostrieľaný chlapík z Mladej Boleslavi, ktorý trénuje v špičkovom pražskom gyme Reinders MMA, sa radí medzi najlepších grapplerov na česko-slovenskej scéne.

Pri svojej bilancii 27 výhier – 16 prehier – 1 remíza, až 20-krát ukončil súperov v submisii. Tento rok nastúpil v Oktagone na dva zápasy, v ktorých si počínal absolútne suverénne. V apríli utiahol Ramona Emilia Martineza do "rear-naked choke" za necelé 3 minúty, v júli "anakondou" ukončil Mikaela Silandera už po 94 sekundách. Celý čas sa však pripravoval na grapplera Magarda, teraz sa bude musieť vysporiadať s celkom iným protivníkom...

Je ním skúsený Američan Gustavo Lopez (33), ktorý čaká na ďalšiu šancu aj v UFC, kde bol 17. decembra pripravený nastúpiť ako náhradník. To však nebolo potrebné a keďže mu zrušili aj titulový zápas v inej americkej organizácii, keď dostal rýchlu ponuku z Oktagonu, súhlasil.

Lopez je na rozdiel od Magarda komplexný a všestranný bojovník. Pri svojej bilancii 12 výhier – 6 prehier – 1 remíza až 5-krát ukončil zápas knokautom, 6-krát v submisii. V slávnej UFC má zatiaľ na konte štyri zápasy (1–2–1), naposledy tam bojoval v septembri 2021 a s Heilim Alatengom sa rozišiel po vzácnej remíze.

Náš TIP: Filip Macek zvíťazí sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: MACEK vs. LOPEZ
MACEK 1 (2,41) ⭐ Remíza X (45,00) LOPEZ 2 (1,50)

Filip Macek by to mal ťažké aj proti Magardovi, no jeho štýl už pozná a ako grappler by mu vyhovoval viac. Síce patrí medzi najlepších bojovníkov na zemi na česko-slovenskej scéne, no s komplexným Američanom, ktorý má skúsenosti z UFC a ďalších zámorských organizácií a pripravoval sa na iný svoj titulový zápas, bude zrejme ťahať z kratší koniec.

Jedine, že by to Lopez nezobral príliš vážne, priletel do Čiech nepripravený a s jetlagom. Vylúčené to takto na poslednú chvíľu a pár dní po Vianociach nie je. Takže naozaj veríme, že Filip má šancu.

Ako sledovať naživo titulový zápas Magard vs. Macek (Oktagon 38) - livestream zadarmo na TV Tipsport, PPV priamy prenos na Oktagon.TV

Ak v týchto dňoch premýšľate nad tým, kde a ako by ste si tento zápas a teda celý turnaj Oktagon 38 pozreli naživo, keďže medzi sviatkami budete mať určite viac času, istotou je tradičný oficiálny PPV (pay-per-view) stream Oktagon.TV. Full HD prenos so skvelým zvukom a všetkým, čo k tomu patrí dostanete v predpredaji za 10,99 EUR.

V prípade, že sa vám nechce míňať peniaze na PPV a ste registrovaným zákazníkom stávkovej kancelárie Tipsport, máte vystarané. Oktagon 38 bude totiž exkluzívne vysielať zadarmo prostredníctvom livestreamu opäť aj TV Tipsport. Platí jediná jednoduchá podmienka ako vždy – v priebehu decembra pretipované aspoň 1,20 EURO.

Nemáte ešte účet v Tipsporte? sipka Kliknite sem a zaregistrujte sa hneď teraz! Dôvodov máte viac. Okrem okamžitého prístupu ku všetkým športovým livestreamom zdarma (vrátane Oktagon 38) na prvých sedem dní bez akýchkoľvek ďalších podmienok dostanete aj vstupný bonus na prvé stávky.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.

Oktagon MMA (štúdio)

Oktagon live dnes - aktuality, výsledky, rebríček, kurzy

⭐ Oktagon MMA je stále najväčšou a najúspešnejšou česko-slovenskou organizáciou zmiešaných bojových umení 🥊️ Napriek novej konkurencii sa...