Oktagon 38 (Underground): Paleš vs. Keita - info, analýza, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na karte turnaja Oktagon 38 pribudol veľmi atraktívny zápas. Slovenský kickboxer Milan Paleš v ňom vyzve Belgičana Losene Keitu. Ako vyzerajú kurzy na tento súboj?

INFORMÁCIEKURZY a TIPLIVESTREAM

Milan Paleš (Oktagon Underground) Foto: Profimedia

Výsledok: Milan Paleš podľahol Keitovi na body

Slovenský kickboxer Milan Paleš v atraktívnom postojárskom zápase na turnaji Oktagon 38 prehral. Losene Keitovi po štyroch kolách (po 3 minúty) podľahol na body a v rámci Oktagon MMA tak zaznamenal svoju prvú prehru. Naopak Belgičan Losene Keita zostáva v česko-slovenskej organizácii aj po štvrtom zápase stále neporazený. Najbližšie by sa mal predstaviť vo februára v Mníchove.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja Oktagon 38 sipka

Oktagon 38: Praha - najdôležitejšie informácie (dátum, čas, miesto)

Galavečer Oktagon 38 už klope na dvere. Predsilvestrovský piatok 30. decembra 2022 bude v pražskej O2 Aréne poriadne horúco. Turnaj štartuje od 18:00 hod a jeho obsadenie je napriek absencii dvoch zamýšľaných hlavných protagonistov Patrika Kincla a Karlosa Vémolu veľmi atraktívne. Kliknite sem, stavte si a sledujte Oktagon 38 naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Vrcholom večera bude odvetný napokon zápas o dočasný titul v bantamovej váhe medzi Filipom Macekom a náhradníkom Gustavom Lopezom. Ten určite ponúkne všestranný a dynamický súboj plný pästných výmien aj napínavých grapplingových situácií.

Okrem toho organizátori turnaj ozvláštnili aj netradičným boxerským zápasom medzi Gáborom Borárosom a Václavom Mikuláškom, ktorý môže byť nerovným súbojom Dávida s Goliášom, ale aj zaujímavou lomenicou dvoch kontroverzných a priamočiarých borcov.

Teraz sa však pozrieme na ten posledný zápas, ktorý na karte pribudol iba krátko pred Vianocami...

Sledujte Oktagon 38 na TV Tipsport!

Oktagon 38: Losene Keita vs. Milan Paleš (Underground) - analýza, kurzy a tip

Premožiteľ legendárneho Ivana Buchingera a aktuálny šampión ľahkej váhy v Oktagon MMA, Losene Keita (24), sa nečakane vracia do klietky na tomto sviatočnom turnaji. Nebude však obhajovať titul ani bojovať o žiadny ďalší. Tentoraz sa rodák z Guiney s belgickým pasom predstaví v čisto postojárskom zápase podľa upravených pravidiel Underground turnajov.

Neporazený striker má v súčasnosti v profi MMA bilanciu 9–0 a okrem Buchingera už na štíte aj skalpy Ronyho Paradeisera, Karola Ryšavého a niekoľko ďalších v organizácii WFL, kde sa v minulosti taktiež stal šampiónom.

Proti nemu bude stáť Žilinčan Milan Paleš (27). Skúsený a úspešný slovenský kickboxer, ktorý má na konte tituly v rôznych zahraničných organizáciách a tiež sa stal šampiónom prvého prestížneho pyramídového turnaja Oktagon Underground: Last Man Standing.

"Minčiho" kariérne skóre v postojárskych zápasoch 42 víťazstiev – 9 prehier – 1 remíza. Pod Oktagon MMA naposledy bojoval v máji tohto taktiež v O2 Aréne, kde v boxe porazil na body Jakuba Bahníka. Je to poriadny "ničiteľ" a na jeho bitku s Keitom sa teší nielen celé Slovensko.

Náš TIP: Milan Paleš zvíťazí (kurz 2,19sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: KEITA vs. PALEŠ
KEITA (1,60) PALEŠ (2,19) ⭐

Miernym papierovým favoritom je Belgičan, no my sa budeme prikláňať k Palešovi. Nie iba preto, že je Slovákom, ale najmä kvôli jeho bohatým skúsenostiam a úspechom z postojárskych disciplín. Veď takéto zápasy sú vlastne náplňou jeho života a dokázal to aj na turnaji Last Man Standing. Samozrejme, Keita bude tvrdým orieškom, pretože má v sebe africkú dravosť a už aj vycibrenú európsku techniku. Vsádzame však na Paleša.

Sledujte Oktagon 38 a zápas Paleš vs. Keita NAŽIVO - livestream na TV Tipsport a PPV prenos na Oktagon.TV

Aj tentoraz platí, že organizácie Oktagon MMA bude celý turnaj od začiatku až do konca vrátane sprievodného programu, prestávok i rozhovorov vysielať prostredníctvom svojej oficiálnej platformy Oktagon.TV. Prístup k tomuto Full HD online prenosu si v predpredaji môžete kúpiť za 10,99 EUR. V deň konania turnaja už za 13,99 EUR.

Zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport však platiť nemusia. Pretože vďaka stále platnému exkluzívnemu partnerstvu pobežia všetky zápasy turnaja Oktagon 38 naživo prostredníctvom livestreamu na TV Tipsport. Samozrejme, zadarmo. Jedinou podmienkou je mať predtým v priebehu decembra pretipované aspoň 1,20 EUR.

Ak zatiaľ ešte nie ste zákazníkom Tipsportu sipka KLIKNITE SEM a zaregistrujte sa teraz! Stávková kancelária dáva všetkým novým hráčom vstupný bonus k vkladu 20 EUR, ktorý môžete využiť na prvé stávky či live stávky, no a prvých sedem dní budete mať okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom vrátane Oktagon 38 bez akýchkoľvek ďalších podmienok.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon 38 na TV Tipsport!

Oktagon 38: Praha - dátum, informácie, zápasy, livestream

Galavečer Oktagon 38 sa blíži❗☝ Organizátori museli urobiť niekoľko zásadných zmien na fight card, ale bude to opäť veľká show.

Fight Night Challenge 3 - info, dátum, zápasy, kurzy, naživo

Fight Night Challenge 3 - info, dátum, zápasy, kurzy, naživo

Vianoce opäť oslávime s veľkým exhibičným boxerským turnajom známych osobností✨ Blíži sa Fight Night Challenge 3 v Brne❗

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨