KSW 75: Martínek vs. Omielanczuk - informácie, program a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Už tento piatok sa v poľsku uskutoční turnaj KSW 75, na ktorom sa predstavia až traja českí bojovníci. Pozornosť púta Michal Martínek v ťažkej váhe. Prečítajte si najdôležitejšie informácie o tomto podujatí, rozbor hlavných zápasov a návod na priamy prenos.

INFORMÁCIE
RUCHALA vs. STASIAKMARTÍNEK vs. OMIELANCZUK
VÝSLEDKYLIVESTREAM

Michal Martínek Foto: ČTK/Krumphanzl Michal

Hodnotenie turnaja KSW 75: 9,0/10

  • Dátum a čas: piatok, 14. októbra 2022, 19:00 hod
  • Miesto konania: Nowy Sacz, Poľsko
  • Ponuka stávok: KSW môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Martínek kontroverzne prehral na body

Česká hviezda ťažkej váhy, Michal Martínek, nebol v zápase s Poliakom Danielom Omielanczukom papierovým favoritom, no v klietke pôsobil veľmi dobrým dojmom. V mnohých momentoch mal prevahu, ktorá bola očividná a aj technicky rozoznateľná.

Po tvrdom a vyrovnanom zápase sa však bodoví rozhodcovia priklonili na stranu domáceho bojovníka. Teda aspoň väčšina z nich. Omielanczuk vyhral po "split decision" a prekvapený i sklamaný Martínek odišiel naprázdno. Aj keď reakcie samotných Poliakov a dokonca aj šéfa KSW hovoria sami za seba...

Podobne to dopadlo aj v hlavnom zápase večera, ktorý nasledoval hneď po tom. Robert Ruchala v perovej váhe po vyrovnaných troch kolách s Damianom Stasiakom nemohol s istotou očakávať, že sa stane víťazom. No "split decision" rozhodcov napokon prinieslo radosť aj jemu.

Okrem Martínka sa na turnaji KSW 75 predviedli aj ďalší dvaja Česi. Aj oni však vyšli naprázdno. David Martinik nestačil na Kamila Szkaradeka a Petra Částková na Adriannu Kreft. Obaja prehrali na body.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja KSW 75

KSW 75: Stasiak vs. Ruchala - informácie, dátum a miesto

Turnaj prestížnej poľskej organizácie KSW s poradovým číslom 75 sa uskutoční v meste Nowy Sacz už v piatok 14. októbra 2022. Začiatkom galavečera je naplánovaný na 19:00 hod. V hlavnom zápase sa predstavia dvaja poľskí borci v perovej váhe Robert Ruchala a Damian Stasiak. Kliknite sem, stavte si a sledujte KSW 75 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW KSW 75
🥊️ Hlavný zápas: Robert Ruchala - Damian Stasiak
🗓️ Dátum a čas: 14. októbra 2022, 19:00 hod
🛰️ Miesto: Nowy Sacz, Poľsko
💻 Livestream Fortuna TV, VOYO, KSWTV.com

Česko-slovenskú športovú scénu však oveľa viac zaujíma hlavný predzápas. Bude to súboj atraktívnej ťažkej váhy medzi Čechom Michalom Martínkom a skúseným "poľským medveďom" Danielom Omielanczukom. Okrem toho sa v tento večer predstavia aj ďalší dvaja českí bojovníci. David Martinik sa postaví Kamilo Szkaradekovi a Petra Částková vyzva Adriannu Kreft.

KSW 75: Michal Martínek vs. Daniel Omielanczuk - analýza, kurzy a tip

Tridsaťdvaročný rodák z Prahy, Michal Martínek, je v KSW nováčikom a zatiaľ má v tejto organizácii za sebou iba jeden zápas – 18. júna tohto roku porazil na body Filipa Stawowyho. Bývalý šampión Oktagonu v ťažkej váhe to skúšal aj v ACA, kde sa mu však veľmi nedarilo. V súčasnosti má bilanciu 10 výhier – 3 prehry, z toho 6-krát vyhral KO/TKO.

"Blackbeard", ako znie Martínkova prezývka vďaka jeho výraznému vzhľadu, je mimoriadne tvrdý fighter. Preferuje postoj ako väčšina chlapov v ťažkej váhe. Jeho údery sú také silné, že dokážu lámať kosti. Svoje o tom môže rozprávať Viktor Pešta, ktorý z titulového zápasu s Martínkom odišiel s fraktúrou čeľuste.

Poliak Daniel Omielanczuk má už 40 rokov a za sebou množstvo skúseností. Tri roky pôsobil v UFC, bojoval o titul v ACA (neúspešne) a napokon zakotvil v domácej organizácii, kde sa ešte pokúša osladiť si svoju kariéru nejakým úspechom. V máji tohto roku však pri debute v KSW prehral s Ricardom Praselom, čím zaznamenal svoju tretiu prehru v rade, takže má čo naprávať.

"Poľský medveď" má v profi kariére na konte 40 zápasov, 25 vyhral, 13 prehral, zaznamenal 1 remízu a raz sa zápas nehodnotil. Omielanczuk je komplexným typom bojovníka, no jeho najsilnejšími stránkami sú grappling a wrestling. Vie sa však poriadne pobiť aj v postoji.

Náš TIP: Michal Martínek zvíťazí (kurz 2,06sipka Tipujte a sledujte NAŽIVO!

Stavte si na výsledok zápasu vo Fortune!

Miernym papierovým favoritom je Poliak s kurzom 1,77. No jeho aktuálna forma naznačuje, že zrejme nebude v optimálnom rozpoložení. Naopak Martínek po júnovom úspešnom debute opäť túži "po krvi" a nervózny 40-nik pod tlakom domáceho publika by mohol byť ideálnou obeťou jeho tvrdých pästí. Očakávame parádny zápas a tipujeme jednotku.

KSW 75: Robert Ruchala vs. Damian Stasiak - hlavný zápas, kurzy a tip

Poďme sa pozrieť aj na hlavný zápas večera, v ktorom je favoritom mladý iba 24-ročný Robert Ruchala. Ten sa narodil v meste Nowy Sacz, takže ho čaká vystúpenie pred úplne domácim publikom. Ide o zatiaľ neporazeného grapplera s profi bilanciou 7–0. Jeden z najväčších talentov poľskej MMA je na zemi neporaziteľný, no vyniká aj skvelými kickboxerskými schopnosťami.

Damian Stasiak (32) je o niečo skúsenejší, ale za to nie tak konzistentný borec. Tri roky v UFC ho však zocelili a pripravili aj na tie najťažšie výzvy v domácej KSW. V novembri 2019 mu tu tesne ušiel titul v bantamovej váhe, teraz túži po opasku v perovej divízii. "Webster" taktiež vyniká v grapplingových technikách na zemi, no má aj čierny pás v karate. Jeho profi bilancia je 13–8.

TIP: Robert Ruchala zvíťazí (kurz 1,56sipka Stavte si vo Fortune!

Stavte si na výsledok zápasu vo Fortune!

Talent vs. skúsenosti. Aj takto môžeme nazvať tento veľký zápas dvoch skvelých grapplerov, ktorí nám určite predvedú aj pekné údery a kopy, ak teda stihnú. Kickbox a karate sú toho predpokladom. Na základe suverénnej formy však tipujeme víťazstvo Roberta Ruchalu. I keď neočakávame jednoznačný zápas.

KSW 75 - fight card, zápasy, bojovníci, program (výsledky)

Tu si môžete pozrieť kompletné obsadenie turnaja KSW 75, prehľad a program zápasov, no a po skončení turnaja aj výsledky s informáciami o spôsobe a čase ukončenia.

KSW 75: STASIAK vs. RUCHALA - FIGHT CARD, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main card
Featherweight Robert Ruchala (BODY) 3(5:00) Damian Stasiak
Heavyweight Michal Martínek 3(5:00) Daniel Omielanczuk (BODY)
Bantamweight Oleksii Polischuk 3(5:00) Adam Soldaev (BODY)
Lightweight Yann Liasse (NC) 1(2:38) Adrian Gralak (NC)
Light heavyweight Luis Henrique da Silva (KO) 2(0:28) Tomasz Narkun
Light heavyweight Madalin Pirvulescu (TKO) 1(1:35) Adam Tomasik
Preliminary card
Bantamweight David Martinik 3(5:00) Kamil Szkaradek (BODY)
Flyweight Petra Částková 3(5:00) Adrianna Kreft (BODY)

Kde a ako sledovať naživo KSW 75: Martínek vs. Omielanczuk - priamy prenos na VOYO, livestream zadarmo Fortuna TV a PPV

Ak vás tento turnaj a jeho program zaujal, máme pre vás dobrú správu. Pozrieť si ho môžete naživo celkom jednoducho vďaka livestreamu prostredníctvom Fortuna TV. A to dokonca celkom zadarmo.

Stačí byť registrovaným zákazníkom stávkovej kancelárie Fortuna, mať na hráčskom účte akýkoľvek kladný finančný zostatok a týždeň pred vybraným podujatím vsadený aspoň jeden tiket. Ak si svoje konto vo Fortune založíte tu a teraz, dostanete aj trojitý vstupný bonus: 30 EUR kredit + 30 EUR stávka bez rizika + 30 free spinov do kasína.

Priamy prenos z turnaja KSW 75 prinesie aj streamovacia služba VOYO, ktorá je však, samozrejme, platená. No a zaplatiť si môžete aj oficiálny PPV (pay-per-view) prístup na platforme KSWTV.com.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

KSW

Priame prenosy a livestreamy KSW: Kde sledovať MMA naživo?

Poľská KSW✨ patrí medzi top MMA organizácie v Európe, ale aj na celom svete. Poradíme vám, ako ju môžete sledovať naživo❗☝

Oktagon 36 (Tipsport)

Oktagon 36: Frankfurt - info, dátum, zápasy, kurzy

Ďalší veľký turnaj Oktagonu s poradovým číslom 36 sa opäť koná v Nemecku❗ Vo Frankfurte sa predstavia hviezdy česko-slovenskej aj európskej...

Vlasto Čepo - MMA zápasník

Centurion FC: Čepo vs. Zovak - info, dátum, kurzy, livestream

Slovenský bojovník Vlasto Čepo sa v novembri opäť predstaví na turnaji organizácie Centurion Fight Championship ⏩ Tentokrát na Malte☝