Oktagon 35: Boráros vs. Lewis - kurzy, tip a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Gábor Boráros napokon na turnaji Oktagon 35 v Brne nenastúpi. Kvôli zraneniu kolena je vyradený a nahradí ho veľmi zaujímavý legionár.

Gábor Boráros (Oktagon MMA) Foto: OKTAGON MMA

Výsledky: Boráros nenastúpi, Lewis dostal nového súpera

Iba necelý týždeň pred podujatím organizácia Oktagon MMA oficiálne oznámila, že Gábor Boráros sa v Brne nepredstaví kvôli opätovnému zraneniu operovaného kolena v príprave. James Lewis tak dostal nového súpera, bude ním víťaz prvého série nemeckej Oktagon Výzvy, Selim Topuz.

Oktagon 35: Brno - informácie, dátum a miesto

Brnenský Oktagon 35 sa blíži! V sobotu 17. septembra 2022 sa vo Winning Group Aréne v Brne uskutoční veľký turnaj s titulovým zápasom, ktorý bude okrem iného plný aj známych slovenských bojovníkov. A nebude medzi nimi chýbať ani Gábor Boráros, ktorý sa do klietky vracia po roku vo welterovej váhe. Kliknite sem, tipujte a sledujte Oktagon MMA naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Je už dobre známe, že v hlavnom súboji turnaja bude Patrik Kincl obhajovať opasok šampióna strednej váhy proti Alexovi Lohorému. A taktiež uvidíme vyvrcholenie reality show Oktagon: Kto prežije? Nathan vs. Adam. To však ani náhodou nie je všetko.

sipka Pozrite si kompletnú kartu zápasov a obsadenie turnaja Oktagon 35

Oktagon 35: Gábor Borárs vs. James Lewis - analýza, kurzy a tip

Víťaz prvej série reality show Oktagon Výzva, ktorá predchádzala vzniku najsilnejšej slovenskej MMA organizácie, ktorý sa tiež považuje za jej prvého šampióna, sa do klietky vracia takmer presne po roku. Na víťazstvo však Gábor Boráros čaká už viac ako dva roky. Naposledy porazil Mauricia Reisa na turnaj Oktagon Prime 3 ešte 15. februára 2020. Potom postupne podľahol Tatovi Primerovi, Matúšovi Juráčkovi a Mickaelovi Leboutovi.

"Beast" je tak trochu kontroverznou osobnosťou, o ktorej sa toho veľa hovorilo najmä v súvislosti so súkromným životom. Boráros (18–10–1) sa však napriek tomu stále snaží udržať medzi špičkou na domácej scéne zmiešaných bojových umení. Pre divákov a fanúšikov je vždy veľkým lákadlom. Koniec koncov má atraktívny bojový štýl, preferuje postoj a boxerské výmeny, no a nikto ho doteraz nedokázal zdolať v submisii.

Proti nemu bude tentokrát stáť debutant v Oktagone, Angličan James Lewis. Skvelý grappler s bilanciou 7 výhier – 4 prehry, pričom až 6-krát ukončil súperov v prvom kole. Na facebookovej stránke Oktagon MMA o ňom tiež napísali, že dokáže dobre prečítať súpera a potom rýchlo vyštartovať.

Lewis má skúsenosti z organizácii FCC, Probellum, ACB, CWFC aj ICE FC. Posledné dva zápasy vyhral, no v posledných rokoch ich na profi úrovni veľa neabsolvoval. V marci tohto roku v Boltone utiahol Kestera Mambu v submisii, samozrejme, v prvom kole. Predtým mal však dvojročnú aj trojročnú pauzu.

Náš TIP: Gábor Boráros zvíťazí (kurz 1,40sipka Stavte si v Tipsporte!

Stavte si na výsledok zápasu v Tipsporte!

Papierovým favoritom zápasu je Boráros. Lenže ten má za sebou tri prehry, kým Lewis dve víťazstvá. To však zrejme nebude hrať hlavnú rolu. Dôležité bude, ako si obaja borci poradia s protivníkom s odlišným štýlom. Postojár Gábor vs. anglický grappler.

Slovenský borec bude mať pri pästných výmenách miernu výškovú nevýhodu, to však zároveň môže byť jeho výhodou pri odvracaní Lewisových pokusov o takedown, ktoré určite prídu veľmi rýchlo. V tomto prípade verím, že "Beast" konečne prelomí smolu a zvíťazí.

Sledujte Oktagon 35: Boráros vs. Lewis naživo - PPV, livestream, priamy prenos a vstupenky

V prípade, že vás turnaj Oktagon 35 láka aj vďaka tomuto zápasu Borárosa s Lewisom, oficiálny stream s kvalitným obrazom a zvukom si môžete kúpiť ako klasické PPV (pay-per-view) na platforme Oktagon.TV. V predpredaji je cena len 10,99 EUR.

Brno nie je ďaleko slovenských hraníc a vieme, že v ňom žije a pracuje aj množstvo Slovákov. Nech už máte do tohto meste blízko z akéhokoľvek dôvodu a chceli by ste vidieť galavečer Oktagon 35 vo Winning Group Aréne na vlastné oči a zažiť na vlastnej koži, vstupenky nájdete v online predaji v sieti ticketportal.

Ak ale predsa len radšej zostanete doma alebo budete predmetný víkend v podstate kdekoľvek, máme pre vás ešte jednu skvelú alternatívu, ako toto významné podujatie nezmeškať. Všetky turnaje Oktagonu, vrátane toho s poradovým číslom 35, vysiela prostredníctvom livestreamov aj TV Tipsport. Prenosy internetovej televízie obľúbenej stávkovej kancelárie môžu sledovať všetci registrovaní zákazníci, ktorí v priebehu mesiaca pred vybraným podujatím pretipovali aspoň 1,20 EUR.

Aj keď ešte nemáte svoj účet, stále je dosť času! Zaregistrujte sa v Tipsporte tu a teraz! Otvorí sa vám okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom na prvých sedem dní, taktiež získate vstupný bonus 20 EUR na prvé stávky a možnosť získať vkladový bonus až do 4000 EUR.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Karol Ryšavý (Oktagon MMA)

Oktagon 35: Ryšavý vs. Fodor - dátum, analýza, kurzy

V septembri sa najlepšia česko-slovenská MMA organizácia vráti opäť do Brna s turnajom Oktagon 35🎙️ Uvidíme na ňom viacero hviezd✨...

Box: Jozef Jurko vs. Daniel Lapin - informácie, analýza a tip

Box: Jozef Jurko vs. Daniel Lapin - informácie, analýza a tip

Veľký boxerský turnaj so slovenskou účasťou ✌ V jednom z predzápasov odvetnej bitky Oleksandra Usyka s Anthonym Joshuom sa predstaví...