Oktagon 27: Buchinger vs. Barborík - informácie a fight card

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Jediný Oktagon galavečer v tomto roku na Slovensku nesie poradové číslo 27 a uskutoční sa 11. septembra. Bude to veľké predstavenie s hviezdnym obsadením a mnohými ťahákmi.

INFORMÁCIE - FIGHT CARD a VÝSLEDKY - KURZY - LIVESTREAM

Ivan Buchinger - šampión ľahkej váhy Oktagon MMA Foto: OKTAGON MMA

Hodnotenie Oktagon 27: 9,4/10

  • Dátum a miesto: 11. septembra 2021, Bratislava
  • Ponuka stávok: MMA môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Oktagon 27: Bratislava - informácie, dátum a miesto

Prestížna česko-slovensko MMA organizácia sa so sériou galavečerov po dlhej dobe vracia do Bratislavy. Turnaj Oktagon 27 sa uskutoční v Aréne Ondreja Nepelu v sobotu 11. septembra 2021. Hlavným zápasom by mal byť atraktívny súboj o titul v perovej váhe Ivan Buchinger vs. Vojto Barborík. Kliknite sem, tipnite si na Oktagon 27 a sledujte galavečer naživo!

Na podujatí by sa mali predstaviť predovšetkým viaceré známe tváre slovenskej MMA. Domáci fanúšikovia sa tak môžu tešiť na atraktívne zápasy svojich obľúbencov. Tento večer bude pre Bratislavu výnimočný.

Sledujte Oktagon 27 naživo na TV Tipsport!

Oktagon 27 - fight card, program, zápasy a výsledky

Keďže Vojto Barborík pred turnajom ani na dvakrát nenavážil, v hlavnom zápase večera o titul bojoval iba Ivan Buchinger. Druhý "zápas storočia", ako mnohí tento stret nazývali, však svojou kvalitou nesklamal. Duel mal absolútne všetko. Vysoké nasadenie, skvelé postojárske okamihy, tvrdé údery, pohyb, zvraty a vyrovnaný priebeh. Víťaza napokon určili až bodoví rozhodcovia - Ivan Buchinger je tak šampiónom Oktagonu v ľahkej aj perovej váhe.

Robert Pukač v hlavnom predzápase prehral na body s Maďarom Máté Kertészom. Už tretiu prehru v rade zaznamenal Gábor Boráros, ktorý opäť krvácal a Francúzovi Mickaelovi Leboutovi podľahol taktiež na body.

Bojan Veličkovič zdolal Carla Pratera po technickom knokaute, rovnako ako Vlasto Čepo svojho súpera Miloša Kostiča.

Zápas Františka Fodora s Matoušom Kohoutom sa napokon neuskutočnil. Fodor mal taktiež problémy s váhou a po pokuse o zavodnenie jeho telo večer pred turnajom skolabovalo.

V ďalších zápasoch Jonas Magard zdolal Elnura Velieva v submisii. Roman Paulus porazil Szymona Rakowicza na body. Matej Šurin zdolal na body Michala Plesníka. A Štefan Vojčák sa v otváracom zápase podujatia proti Andriovi Ogolovi tešil už po 29 sekundách (TKO).

OKTAGON 27: BRATISLAVA - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Hlavná karta
Perová váha Ivan Buchinger (na body) vs. Vojto Barborík
Welterová váha Máté Kertész (na body)
vs. Robert Pukač
Welterová váha Gábor Boráros vs. Mickael Lebout (na body)
Welterová váha Bojan Veličković (TKO) vs. Carlo Prater
Welterová váha
Vlasto Čepo (TKO)
vs. Miloš Kostič
Prelims
Ľahká váha František Fodor vs. Matouš Kohout
Bantamová váha Jonas Magard (submisia) vs. Elnur Veliev
Perová váha Roman Paulus (na body) vs. Szymon Rakowicz
Catchweight 88 kg Michal Plesník vs. Matej Šurin (na body)
Ťažká váha Štefan Vojčák (TKO) vs. Andrii Ogol

Oktagon 27: Ivan Buchinger vs. Vojto Barborík - analýza, kurzy a tip

Vrcholom bratislavského galavečera by mal byť avizovaný titulový súboj aktuálneho šampióna ľahkej váhy Ivana Buchingera proti mimoriadne nebezpečnému Vojtovi Barboríkovi, ktorý už nazrel aj do prestížnej KSW a doteraz v kariére prehral iba jediný zápas (13 - 1).

Tento súboj prebehne v perovej hmotnostnej kategórii, takže na Buchingerov titul nikto siahať nebude. Tridsaťpäťročný rodák z Gabčíkova a dlhoročný kamarát a dnes aj zverenec legendárneho Attilu Végha v klube Spartakus Fight Gym však bude bojovať o svoj druhý titul.

Opasok v perovej váhe je stále voľný. Vojto Barborík je aktuálnou jednotkou v rebríčku a môže ho získať. Musí však poraziť legendu Oktagonu a kráľa ľahkej váhy, čo nebude jednoduché.

Obaja sú špecialisti na grappling, majú výborné schopnosti v brazílskom jiu-jitsu a vyhrávajú zápasy predovšetkým v submisii. Ivan Buchinger s bilanciou 38 výhier a 7 prehier až 24-krát v kariére uspel po submisii. Barborík si na zemi pripísal 10 z jeho 13 víťazstiev.

TIP: Šampiónom perovej váhy bude Barborík (kurz 2,55) sipka Stavte si v Tipsporte

Vojto Barborík môžete v Bratislave prekvapiť.

O sedem rokov mladší Nitran bude mať oproti Buchingerovi aj sedemcentimetrovú výškovú výhodu. Barborík neprehral už 10 zápasov v rade, jeho jediná prehra sa datuje ešte na rok 2014. Nie je favoritom, ale v tejto hmotnostnej kategórii je skúsenejší. Aj keď zápas môže rozhodnúť akákoľvek chybička na zemi, Vojto má na to, aby legendárneho "Bukiho" porazil a vybudoval si rešpekt.

OKTAGON 27 kurzy

Ako sledovať Oktagon 27: Buchinger vs. Barborík - livestream, priamy prenos, PPV

Galavečer Oktagon 27 bude opäť možné sledovať naživo prostredníctvom livestreamu na webe stávkovej kancelárie Tipsport. Stačí, ak ako registrovaný zákazník budete mať za posledných sedem dní vsadený tiket minimálne za 1,30 eur a na TV Tipsport budete môcť bratislavský turnaj sledovať celkom zadarmo.

Full HD prenos s plnohodnotným obrazom a zvukom na oficiálnej platforme Oktagon.TV si môžete kúpiť v predpredaji prostredníctvom PPV (pay-per-view) za 9,99 eur. Nenechávajte si to na poslednú chvíľu, pretože v deň konania turnaja bude cena už o pár eur vyššia.

Aj keď v televízii priamy prenos ani tentokrát neuvidíme, podľa všetkého organizátori opäť vyberú jeden tzv. "Free Fight". Otvárací zápas zadarmo vysielaný na Facebooku a YouTube Oktagon MMA sa stal už tradičnou súčasťou každého galavečera.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa uskutoční turnaj Oktagon 27?

Oktagon 27 je jediným galavečerom česko-slovenskej organizácie, ktorý sa v tomto roku uskutoční na Slovensku. Bude sa konať v sobotu 11. septembra 2021 na Štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.

2️⃣ Koho uvidíme v hlavnom zápase galavečera Oktagon 27?

Vrcholom podujatia Oktagon 27 bude titulový zápas o voľný opasok šampióna v perovej váhe medzi úradujúcim kráľom ľahkej váhy Ivanom Buchingerom a aktuálnou jednotkou featherweight divízie Vojtom Barboríkom.

3️⃣ Ako sa dá Oktagon 27 sledovať naživo?

Turnaje Oktagon MMA sa už tradične dajú sledovať naživo niekoľkými spôsobmi. Výnimkou nebude ani ten s poradovým číslom 27. Návod, ako sledovať Oktagon 27 naživo, nájdete v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Robo Pukač

Oktagon 27: Robo Pukač vs. Máté Kertész - analýza a tip

Za jeden z ťahákov bratislavského turnaja Oktagon 27 môžeme považovať aj slovensko-maďarský súboj vo welterovej váhe medzi "diamantovým" 💎...

Vojto Barborík

Vojto Barborík - jeden z najlepších grapplerov v Európe

Vojto Barborík je medzi MMA bojovníkmi známy svojou veľkou silou na zemi v grapplingu ✔️ Mnohí ho v tejto činnosti radia dokonca medzi...

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.