Oktagon 25: Karol Ryšavý vs. Marek Bartl - výsledok zápasu

Počas galavečera Oktagon 25 v sobotu 19. júna sme mohli vidieť aj zaujímavý česko-slovenský súboj Karol Ryšavý vs. Marek Bartl.

Karol Ryšavý - Oktagon MMA Foto: OKTAGON MMA

Aktualizácia: Karol Ryšavý zvíťazil na body

V česko-slovenskej hlavnom predzápase sa zrodilo víťazstvo Karola Ryšavého zastupujúceho slovenskú MMA a gym Spartakus Fight Academy. Zverenec Attilu Végha mal prevahu konštantne počas celého priebehu zápasu a napokon jednoznačne vyhral na body.

Český borec Marek Bartl, ktorý pred zápasom výrazne provokoval, ešte v prvom kole javil známky výraznejšieho odporu, no vo zvyšku súboja už ako keby nemal síl.

Oktagon 25 - informácie, dátum, miesto a livestream

Významný turnaj Oktagon 25 sa koná v sobotu 19. júna 2021 od 18:00 hod v Zoner BOBYHALL v Brne. Okrem hlavného súboja o titul v ťažkej váhe Martin Buday vs. Kamil Minda je na programe viacero atraktívnych medzinárodných súbojov a tiež duel v ľahkej váhe Karol Ryšavý vs. Marek Bartl. Tu si môžete staviť na výsledok a sledovať všetky zápasy Oktagon MMA naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ako obvykle, aj tentokrát nájdeme livestream zo všetkých zápasov galavečera zadarmo na webe stávkových kancelárií. Počas sledovania Oktagonu napr. na TV Tipsport, na čo vám stačí mať vsadený tiket v minimálnej hodnote 1,20 euro, môžete využiť aj zaujímavú ponuku live stávok.

Kvalitný a plnohodnotný HD živý prenos z turnaja je možné si zakúpiť prostredníctvom PPV (pay-per-view) na oficiálnej platforme Oktagon.TV. V prepredaji za to nezaplatíte viac ako 10 euro, dostane kvalitný obraz aj zvuk a navyše priamo podporíte organizáciu.

Zápas zadarmo sa stáva už tradičnou súčasťou podujatí Oktagon MMA a výnimkou nebude ani tento turnaj. Promotéri ponúknu opäť otvárací súboj večera Jakub Bahník vs. Ron Becker zadarmo prostredníctvom livestreamu na svojom oficiálnom YouTube kanáli.

Tipuj Oktagon 25 na Tipsporte!

Oktagon 25: Karol Ryšavý vs. Marek Bartl - analýza, kurzy a tip

Ide o súboj aktuálnej päťky a sedmičky v rebríčku ľahkej váhy. Obaja borci sú známi aj z reality show Oktagon Výzva a obaja majú za sebou naposledy víťazný zápas. Spolu sa zatiaľ ešte nestretli.

Slovenský fighter Karol Ryšavý, ktorý 1. mája na turnaji Oktagon 23 uškrtil Matěja Kuzníka gilotínou už po 2 minútach zápasu a zastavil tak po dvoch prehrách črtajúcu sa čiernu sériu, je s profesionálnou bilanciou 8 výhier - 3 prehry ako solídny postojár i zemár papierovým favoritom.

Marek Bartl naposledy súťažil 27. marca na galavečere Oktagon 22. Tam zdolal v riadnom časovom limite Michala Mokrého. Aj on si pamätá súboj s Kuzníkom, ale na rozdiel od Ryšavého mu v decembri 2020 podľahol na body. Bartl je nebezpečný striker a taktiež vie vyhrávať zápasy aj v submisii. Jeho profi kariéra však s bilanciou 10 výhier - 9 prehier zatiaľ nie je taká úspešná.

TIP: Ryšavý zvíťazí s kurzom 1,60 sipka Stavte si v Tipsporte

Karol Ryšavý bude víťazom.

Podľa všetkého sa tak môžeme spoľahnúť na odhady bookmakerov a bez väčších obáv veriť slovenskému bojovníkovi, ktorý by mal tento zápas zvládnuť. Kurz je pomerne priaznivý, takže Karol Ryšavý určite patrí na tiket.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Kamil Minda a Martin Buday - Oktagon MMA

Oktagon 25: Buday vs. Minda - dátum, analýza a fight card

Turnaj Oktagon 25 s titulovým zápasom Martin Buday vs. Kamil Minda sa uskutoční v sobotu 19. júna ✔️ Okrem očakávaného hlavného súboja sa...

Martin Buday

Martin Buday – takmer neporaziteľný slovenský obor v MMA

⚡Martin Buday⚡ je absolútnou slovenskou špičkou v ťažkej váhe MMA a druhým Slovákom v histórii, ktorý sa prebojoval do slávnej UFC.

Kamil Minda - Oktagon MMA

Kamil Minda - profil šampióna poľskej armády

Vojak, štvornásobný armádny šampión v MMA, inštruktor sebaobrany a stále ašpirant na titul ťažkej váhy v Oktagone. Prečítajte si profil...