Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka – informácie, dátum a fight card

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Turnaj Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka je na programe už 27. marca. V klietke okrem iných uvidíme aj Alexa Lohorého. Pozrite sa na kompletné informácie a návod, ako sledovať prenos z tejto akcie.

DETRONIZOVANÝ VÉMOLA
KURZY - PROGRAM - LIVESTREAM

Karlos Terminátor Vémola Foto: Karlos Vémola

Hodnotenie Oktagonu 22: 9,7/10

  • Dátum konania: 27. marca 2021 od 18:00 h
  • Ponuka stávok: Na MMA si môžete staviť vo všetkých českých a slovenských stávkových kanceláriách.

Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka – informácie a dátum

Turnaj Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka sa koná 27. marca v brnenskej aréne ZonerBoby Hall. Začiatok podujatia je naplánovaný na 18:00 h a hlavným ťahákom je, samozrejme, titulový súboj Karlosa Vémolu s Milanom Ďatelinkom. Na Oktagone 22 sa predstaví aj Alex Lohoré.

Kliknite tu a sledujte Oktagon 22 naživo cez livestream s bonusom zadarmo.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Mladého slovenského bojovníka Milana Ďatelinku čaká priamy súboj o prvý titul v kariére. Túto šancu dostal vďaka víťazstvu nad Davidom Hoškom. Karlos „Terminátor“ Vémola mal v Oktagone prvýkrát obhajovať opasok šampióna strednej váhy, ktorý vlani na Oktagone 20 vybojoval proti Alexovi Lohorému. Všetko je však inak.

Oktagon 22: Vémola nesplnil váhový limit a prišiel o titul

Karlos Vémola v piatok pred zápasom nesplnil váhový limit 83,9 kg. Keďže českému fighterovi navážili o 0,6 kg viac, na základe pravidiel mu bol okamžite odobraný titul v strednej váhe, ktorý mal v sobotu obhajovať.

Zápas sa napriek tomu uskutoční, avšak titul môže získať iba Milan Ďatelinka. A to za predpokladu, že v sobotu večer zvítazí. V prípade víťazstva Vémolu zostane stredná váha bez držiteľa opasku.

Vémola problémy so zhadzovaním váhy prižnal už niekoľko dní pred Oktagonom 22. Na samotné váženie prišiel veľmi unavený a po nesplnení limitu bez slova odišiel. Aj keď podľa pravidiel mal ešte hodinu na to, aby svoju váhu skorigoval o 600 gramov smerom nadol, na základe jeho zdravotného stavu mu lekár ďalšie chudnutie zakázal.

Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka bilancia

Obaja súperi sa zatiaľ vo svojom kariére nestretli, bude to pre nich prvý vzájomný súboj. Český bojovník je, samozrejme, na celkom inej úrovni ako Slovák. Ten má však celú kariéru zatiaľ iba pred sebou.

Profesionálna bilancia Karlosa Vémolu je 30 výhier, z toho 8 knokautov, a 6 prehier, pričom knokautovaný bol iba raz. Milan Ďatelinka doteraz vyhral 8 zápasov, 5-krát KO a 3-krát submisiou. Zo 4 prehier bol dva razy knokautovaný.

  • Karlos Vémola: 30 výhier, 6 prehier
  • Milan Ďatelinka: 8 výhier, 4 prehry

Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka – kurzy a analýza

V tomto súboji je pochopiteľne favoritom skúsený Karlos Vémola. Má za sebou oveľa viac zápasov ako jeho vyzývateľ a najmä skúsenosti z bojov pod veľkým tlakom, ktorý bude borcov v tomto zápase určite do istej miery zväzovať.

Milan Ďatelinka sa v tejto pozícii ocitne prvýkrát. Na druhej strane však absolútne nemá čo stratiť. Prehra nebude veľkým sklamaním a prípadné víťazstvo by bolo doslova senzáciou.

TIP Víťaz: Karlos Vémola s kurzom 1,40 sipka Staviť v Tipsporte a sledovať

Karlos Vémola je stále favoritom.

Milan Ďatelinka v posledných zápasoch ukázal veľkú silu v postoji i na zemi, dokázal zápasy ukončovať veľmi rýchlo už v prvom kole, avšak „Terminátor“ má veľmi nepríjemný štýl boja, ktorý by mu vôbec nemusel vyhovovať.

Už len ubrániť takedown Karlosa Vémolu je takmer nemožné. Aj on je mimoriadne silný na zemi. V našich končinách je český bojovník doslova unikát a ako bývalý účastník UFC skutočne nezaostáva za absolútnou svetovou špičkou.

Navyše po prehre s Attilom Véghom si Vémola v žiadnom prípade nedovolí urobiť chybu a podceniť ďalší podobný zápas. Ďatelinka má šancu, môže prekvapiť, ale všetko nasvedčuje tomu, že sa v sobotu dočkáme ďalšieho víťazstva českého fightera a to napriek tomu, že po ťažkom zhadzovaní a predčasnom detronizovaní zrejme nebude v najlepšej fyzickej a psychickej forme.

Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka – fight card, program, zápasy, výsledky

Momentálne sú na turnaji potvrdené nasledujúce zápasy. Poradie jednotlivých súbojov na fight card Oktagonu 22 sa však ešte môže meniť. Veľkým ťahákom akcie mal byť aj súboj slovenského borca Samuela „Piráta“ Krištofiča s Alexom Lohorém. Malo ísť o hlavný predzápas vrcholu galavečera, ale Krištofič si na tréningu potrhal väzy v kolene a Francúzovi sa teda postaví Španiel Tato Primera.

OKTAGON 22: VÉMOLA VS. ĎATELINKA FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY
Karlos Vémola vs. Milan Ďatelinka
Lucie Pudilová vs. Maiju Suotama
Tato Primera vs. Alex Lohoré
Lucia Szabová vs. Christina Netza
Tomáš Fiala vs. Ondřej Petrášek
Pavel Salčák vs. Ondřej Raška
Prelims
Robert Pukač vs. Jan Malach
Marek Bartl vs. Michal Mokrý
Zdeněk Polívka vs. Filip Tomczak
Tadeáš Růžička vs. Dawid Kareta

Oktagon 22 livestream, priamy prenos, online v TV

Livestream z turnaja Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka budete môcť už tradične sledovať na Tipsport TV s bonusom zadarmo. Na webe stávkovej kancelárie budú dostupné prenosy zo všetkých zápasov. Stačí si staviť tiket v hodnote 1,20 eur a uvidíte naživo kompletnú kartu zápasov. Online stream je, samozrejme, k dispozícii aj v kombinácii live stávok.

Televízny priamy prenos z Oktagonu 22 tentokrát nebude k dispozícii. O2 Sport už, bohužiaľ, priame prenosy z galavečerov Oktagonu nevysiela. Turnaj nie je ani v ponuke žiadnej slovenskej televízie.

Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka – PPV live na Oktagon.TV

Galavečer však stále môžete sledovať v HD kvalite prostredníctvom oficiálneho online Pay-Per-View streamu na Oktagon.TV. V predpredaji si môžete prístup zakúpiť už za 9,90 eur, pričom v deň konania eventu bude cena o niečo vyššia 12,90 eur. Okrem kvalitného obrazu a zvuku týmto spôsobom zároveň finančne podporíte priamo organizáciu Oktagon.

Oktagon 22 – video zadarmo na YouTube

Ak by vám ušiel priamy prenos alebo livestream, všetky zápasy nájdete už niekoľko dní po turnaji zadarmo na YouTube kanáli Oktagonu. V súčasnosti tam nájdete oficiálne upútavku.

Oktagon 22 – plechovky

V súvislosti s Oktagonom 22 sa predaji objavila limitovaná edícia energetických nápojov balených v unikátnych tematických plechovkách. Na nich je metódo 3D tlače vyobrazená grafika k blížiacemu sa titulovému zápasu Vémola vs. Ďatelinka.

Často kladené otázky

1️⃣ Kedy sa uskutoční turnaj Oktagon 22?

Galavečer Oktagon 22 sa koná 27. marca 2021 v ZoberBoby Hall v Brne. Začiatkom podujatia je naplánovaný na 18:00 h.

2️⃣ Akí bojovníci sa zúčastnia Oktagonu 22?

Hlavným zápasom na Oktagone 22 bude súboj o titul šampióna strednej váhy medzi obhajcom Karlosom Vémolom a vyzývateľom Milanom Ďatelinkom. Medzi potvrdenými bojovníkmi nájdete aj Alexa Lohorého či Roberta Pukača.

3️⃣ Aké sú kurzy na zápasy Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka?

Kurzy na zápasy Oktagonu 22 sú už vypísané. Vysokým favoritom hlavného súboja je český borec Karlos Vémola. Konkrétne kurzy nájdete v tomto článku.

4️⃣ Bude možno vidieť v livestreame všetky zápasy Oktagonu 22?

Turnaj Oktagon 22 bude opäť vysielaný cez livestreamy. V priamom prenose tak uvidíte všetky zápasy z fight card. Pre návod, ako sledovať livestreamy z tohto turnaja, kliknite sem.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.