UFC Fight Night: Dvořák vs. Kape - analýza, kurzy a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Český bojovník David Dvořák nastúpi na svoj piaty zápas v UFC. Jeho súperom je Angolčan Manel Kape. Prečítajte si analýzu, pozrite kurzy a tipujte.

David Dvořák (UFC) Foto: Profimedia

Výsledok: David Dvořák prehral na body + video

Vo svojom piatom súboji v UFC podľahol český "hrobár" David Dvořák portugalskému fighterovi Manelovi Kapemu na body. Bol to náročný súboj, v ktorom sa Čech nechcel vzdať a vydržal až do konca. No verdikt rozhodcov bol jednohlasný v prospech jeho súpera.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC Fight Night 216 sipka

UFC Fight Night: Manel Kape vs. David Dvořák - informácie, analýza, kurzy a tip

Bude to turnaj UFC Fight Night 216 v UFC Apex Centre v Las Vegas v noci zo soboty 17. decembra na nedeľu 18. decembra 2022 s hlavným zápasom medzi Jaredom Cannonierom a Seanom Stricklandom. Na tomto podujatí má potvrdený zápas aj David Dvořák, ktorý sa postaví mimoriadne náročnému súperovi z Angoly, Manelovi Kapemu. Prečítajte si našu analýzu, zaregistrujte sa, stavte si s bonusom a sledujte UFC naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Manel Kape (29) je bojovník s angolským i portugalským občianstvom, ktorý dlhodobo trénuje v Thajsku. Bojuje v bantamovej aj mušej váhe. Je to bývalý šampión organizácie Rizin, čo už samo o sebe svedčí o jeho vysokých kvalitách. V UFC pôsobí od roku 2021 a za sebou má zatiaľ štyri zápasy s 50-percentnou úspešnosťou.

"Starboy", ako znie Kapeho prezývka, má v profi kariére bilanciu 17 výhier – 6 prehier. Preferuje ukončovať zápasy knokautom (11), no sám ešte nikdy KO nedostal. Práve v posledných dvoch súbojoch v rámci UFC s Ode Osbournom a Zhalgasom Zhumagulovom predviedol pekné knokauty už v prvom kole. Kape však už má za sebou aj dopingový škandál, keď bol pozitívny na anabolické steroidy.

David Dvořák (30) je rodákom z českých Hořic a je o ňom známe, že sa živil aj ako hrobár, odkiaľ pochádza jeho drsná prezývka "Undertaker". Aj on absolvoval v UFC zatiaľ štyri zápasy a tri z nich vyhral. Prehral až v tom poslednom v marci tohto roku, keď ho v Ohiu porazil na body Brazílčan Matheus Nicolau.

Bývalý šampión organizácie GCF, ktorý sa predstavil aj na domácich turnajoch XFN či Oktagon, má v profi MMA bilanciu 20 výhier – 4 prehry. Tieto výborné štatistiky ešte podčiarkujú jeho komplexné bojové schopnosti. Poradí si rovnako dobre v postoji, v klinči i na zemi.

TIP: David Dvořák zvíťazí (kurz 1,90sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

Stavte si na výsledok zápasu Manel Kape vs. David Dvořák v Tipsporte!

S najväčšou pravdepodobnosťou to môže byť zápas na plný počet kôl, ktorý rozuzlia až bodoví rozhodcovia. V takomto vyrovnanom súboji preto vidíme väčšie šance na strane Dvořáka, ktorý by mal byť o niečo komplexnejším bojovníkom. Lenže pozor, pretože Kape dokáže v postoji využiť každú chybu na zničujúci úder. Napriek tomu tipujeme české víťazstvo na body.

Ako a kde sledovať naživo zápas UFC Fight Night: Dvořák vs. Kape - livestream, priamy prenos, PPV

Priamy prenos z tohto podujatia by mala priniesť opäť televízia Premier Sport 1. Taktiež ho s určitosťou nájdete v ponuke streamovacej služby VOYO a možno i na TV Dajto. To však momentálne ešte nemáme potvrdené.

V prípade, že nemáte prístup k vyššie spomenutým kanálom, môžete si ešte zaplatiť oficiálny PPV stream známy ako UFC Fight Pass, no máme pre vás oveľa lepšiu alternatívu...

Ak ste zákazníkom stávkovej kancelárie Tipsport, môžete si UFC Fight Night s Davidom Dvořákom pozrieť naživo celkom zadarmo prostredníctvom TV Tipsport. Stačí len v priebehu 30 dní pred týmto turnajom pretipovať 1,20 EUR sipka Zaregistrujte sa v Tipsporte hneď teraz a ako nový zákazník dostanete aj vstupný bonus 50 EUR.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...

Zaregistrujte sa v Tipsporte a získajte vstupný bonus až 30 EUR!

Tipsport: bonusy, bojové športy, Oktagon livestream

TIPSPORT stávková kancelária ▷ ponuka bojových športov, 🔹LIVESTREAM na OKTAGON, návod na registráciu 🔹s bonusom, možnosti vkladu a výberu.