RFA 5: Brichta vs. Loureiro - analýza, kurzy a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Jednou z najznámejších domácich tvári na turnaji RFA 5 v Brne bude aj Leo Brichta. V ľahkej váhe si zmeria sily s veľmi kvalitným Juhoameričanom. Prečítajte si analýzu zápasu a tipnite si výsledok.

Leo Brichta Foto: OKTAGON MMA

Výsledok: Bez víťaza, po údere do rozkroku sa zápas skončil "No Contest"

Po parádnom prvom kole, v ktorom Leo Brichta aj Jackson Loureiro predviedli skvelý boj, sa cez prestávku začal riešiť avizovaný úder do slabín Brazílčana, po ktorom nemohol pokračovať ďalej. Rozhodcovia tak zápas ukončil bez výsledku, čo sa nepáčilo fanúšikom ani samotnému Brichtovi.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja RFA 5: Brno

RFA 5: Brno - informácie, dátum, čas

Turnaj s najlepším obsadením, aký organizácia Real Fight Arena doteraz zostavila. RFA 5 v brnenskej hale Vodova prinesie v sobotu 29. októbra 2022 od 19:00 hod parádne bojové predstavenie. Kliknite sem, tipujte a sledujte RFA 5 naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Čakajú nás tri hlavné zápasy v troch hlavných bojových disciplínach: Real Fight, MMA a K1. No a na hlavnej karte okrem iného uvidíme aj zápas obľúbeného českého bojovníka Lea Brichtu, ktorý nedávno prestúpil z Oktagonu do RFA a má tu titulové ambície. V rámci galavečera by sa mal zhruba od 21:20 hod stretnúť s Brazílčanom Jacksonom Loureirom.

sipka Pozrite si kompletné informácie a fight card turnaja RFA 5

RFA 5: Leo Brichta vs. Jackson Loureiro (MMA) - analýza, kurzy a tip

Leo Brichta má v posledných dvoch rokoch výbornú fazónu. Víťaznú sériu načal ešte v Oktagone vo februári 2020 a dnes má na konte už šesť úspešných zápasov v rade. Keďže sa rozhodol prestúpiť, jeden už aj v rámci organizácie RFA na Warm Up turnaji v marci tohto roku, kedy zdolal Tamirlana Dadaeva.

Pražský rodák má celkovú profi bilanciu v MMA 10 víťazstiev a 3 prehry. Radí sa medzi komplexných bojovníkov, ktorí dokážu rozhodovať zápasy v postoji i na zemi. Nezľakne sa teda žiadneho súpera ani žiadnej situácie. Je mladý, talentovaný a veľmi ambiociózny.

Jackson Loureiro taktiež v rokoch 2017 až 2021 ťahal až 10-zápasovú šnúru bez prehry. Tá sa pretrhla v apríli tohto roku, keď na turnaji SBC 40 podľahol zatiaľ stále neporazenému Predragovi Bogdanovicovi a nenapravil to ani v septembri na FMS 2 doma v Brazílii, kde nestačil na Williana Limu.

Napriek tomu, že ide o Brazílčana, je to viac postojár ako grappler, no techniky jiu-jitsu mu, samozrejme, cudzie nie sú. Jeho bilancia je 12 výhier, 3 prehry, 1 remíza a ešte nikdy neprehral zápas pred limitom, teda KO alebo submisiou.

Náš TIP: Zvíťazí Leo Brichta (kurz 1,60sipka Stavte si v Tipsporte!

Stavte si na výsledok zápasu v Tipsporte!

Brichta sa zdá byť atleticky a silovo lepšie pripraveným borcom. Rozdiel medzi nimi je vidieť prakticky na prvý pohľad. Loureiro však môže byť rýchly a agilný, čo proti silovému štýlu nemusí byť márne. Bude to dobrý zápas, na ktorého konci sa bude tešiť favorizovaný český bojovník. Zrejme po víťazstve na body.

Sledujte RFA 5 zápas Brichta vs. Loureiro NAŽIVO - livestream online, priamy prenos, PPV

Priamy prenos z brnenského galavečera RFA 5 síce nebude vysielať žiadna televízia, no nájdete ho s 24-hodinovým posunom, tzv. "relive" v programe stramovacej platformy VOYO. Online môžete celý turnaj sledovať aj prostredníctvom oficiálneho PPV na RealSport.TV. Zápas Lea Brichtu s Jacksonom Loureirom by mal byť na rade okolo 21:20 hod ako posledný na hlavnej karte pred trojicou "main eventov".

Skvelou správou je, že RFA 5 môžete vidieť aj bez poplatkov za akékoľvek striemovacie služby. Celkom zadarmo ho bude pre všetkých registrovaných zákazníkov vysielať TV Tipsport. Stačí, ak ste v priebehu uplynulých 30 dní pretipovali aspoň 1,20 EUR.

Zaregistrujte sa v Tipsporte tu a teraz (ak ste tak ešte neurobili) a čaká na vás nie len okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom na prvých 7 dní bez akýchkoľvek ďalších podmienok, ale aj vstupný bonus 20 EUR, ktorý môžete využiť na tiket pred či live stávky počas turnaja RFA 5.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tomáš Križan (Clash of the Stars: Room 3)

Clash of the Stars 3: Križan vs. Havel - info, kurzy a tip

Posledný októbrový víkend sa v Prahe uskutoční už tretí diel bizarnej bojovej show Clash of the Stars✨❗ Tentokrát sa jej zúčastní aj jeden...

East Pro Fight: Košice

East PRO Fight Košice: Kotalík, Langer, Gabal - dátum, karta

V Košiciach sa v krátkom čase uskutoční ďalší významný bojový turnaj. V závere októbra sa na východ Slovenska vráti organizácia East PRO...

Jake Paul

Box: Jake Paul vs. Anderson Silva - informácie, dátum a tip

Jake Paul si dohodol ďalší veľký boxerský zápas 🥊️ Podľa oficiálnych informácii bude opäť bojovať proti veľkej osobnosti UFC ⭐