Red Face 2: Informácie, fight card, bojovníci a výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Druhé pokračovanie novej českej bojovej organizácie Red Face je za nami. V sobotu sme v Prahe mohli vidieť ďalšie bizarné bitky. Nechýbal ženský Booty Slap a ďalšie špeciality.

INFORMÁCIEVÝSLEDKYLIVESTREAM
HLAVNÝ ZÁPASCHARITATÍVNY ZÁPASIRÁNSKY HULK

Red Face 2: Kunštár vs. Podnikatel Foto: Facebook.com/Redface.cz

Hodnotenie Red Face 2: 8/10

  • Termín: 9. september 2023, 19:00 hod
  • Miesto: UNYP Arena, Praha, Česká republika

Red Face: Vol 02 – informácie, dátum, čas, miesto a moderátor (Robert Rosenberg)

Aj druhý galavečer organizácie Red Face sa bude konať pod strechou pražskej UNYP Arény. V sobotu 9. septembra 2023 o 19:00 hod to celé odštartuje charitatívnym Free Fightom v boxe a pokračovať bude až do vrcholného programu, v ktorom sa stretnú dvaja znepriatelení rivali Petr Kunštár a Marek Podnikatel v openweight MMA zápase. Moderátorom podujatia bude známy český herec pre dospelých Robert Rosenberg. Kliknite sem a tipujte bojové športy úplne bez rizika až za 30 eur!

Box sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW RED FACE 2
🥊️ Hlavný zápas: Petr Kunštár – Marek Podnikatel
🗓️ Dátum a čas: 9. september 2023, 19:00 hod
🌎 Miesto: UNYP Aréna, Praha, Česká republika
💻 Livestream PPV PlayLive.net

Red Face 2: Petr Kunštár vs. Marek Podnikatel (MMA) – analýza a prognóza zápasu

Legenda z českého Sokolova Petr Kunštár, ktorý toho v živote už zažil viac ako dosť a podľa organizátorov Red Face si ho fanúšikovia doslova sami vypýtali, bude mať šancu potvrdiť svoju prezývku "Sokolovský zabijak". Tú si udelil sám a stojí si za tým. Na Slovensku táto "osobnosť" zrejme nie je veľmi známa, no v boji chlapa proti chlapovi rozhodne môže zaujať.

Proti nemu sa postaví český influencer z TikToku a Facebooku Marek Podnikatel, ktorý už vyzýval na súboj v klietke aj Karlosa Bendu. Veľký chlap s nie príliš športovou a atletickou postavou by mal mať proti štíhlemu Kunštárovi minimálne hmotnostnú výhodu. Bude mu to však stačiť, keď sa jeho súper chváli tým, že bojové umenia na neprofesionálnej úrovni praktikuje už dlho?

☑️ NÁŠ TIP: Kunštár zvíťazí! Očakávame, že veľkohubé vyhlásenia "Sokolovského zabijaka" padnú na úrodnú pôdu. Má síce proti sebe súpera s neporovnateľnou váhou, ale mal by byť rýchlejší, dynamickejší a zrejme v boji aj skúsenejší. Ak sa nenechá priľahnúť na zemi, má to vyhraté.

Red Face 2: Kryštof Novák vs. Lukáš Konečný (box) – charitatívny zápas, free fight na YouTube

Celý sobotný program otvorí už spomínaný zápas v boxe na 3 kolá po 3 minúty openweight medzi bývalým majstrom sveta Lukášom Konečným a trénerém i účastníkom reality show Love Island Kryštofom Novákom. Tento zápas bude vysielaný naživo zadarmo pre všetkých na oficiálnom YouTube kanáli RedFace.

Obaja aktéri tohto zápasu sa vzdávajú svojich honorárov a celú sumu venujú na pommoc malému chorému Miškovi a jeho rodine, ktorá to veľmi potrebuje.

Red Face 2: Iránsky Hulk Sajad Gharibi (staredown)

Hlavnou hviezdou víkendového galavečera Red Face 2 v Prahe však bude niekto celkom iný. Do Čiech pricestuje slávny Sajad Gharibi celosvetovo známy ako Iranian Hulk. Nebude však bojovať. Tentokrát si iba pozrie zápas, z ktorého vzíde jeho budúci súper. Zapojí sa do staredownu pravdepodobne už priamo v klietke okamžite po skončení tohto súboja.

Red Face 2: Fight card, program, zápasy, bojovníci – MMA, Box, Booty Slap (Claudia Macc vs. Lulu)

Aby sme nič dôležité nevynechali, poďme sa pozrieť na kompletnú fight card tohto turnaja. Okrem hlavných bizarností, kam určite radíme hlavný zápas Kunštár vs. Podnikatel, bitku strážnika Pastýříka s chuligánom Ultrapárkom alebo stret vychtrlého Leonarda s obrovským B.I.G.-om, to bude aj niekoľko v podstate profi MMA zápasov.

Sily si v nich zmerajú Jevický s Čambalom, Hošek a Suraganov, či Hassby s Vargasom. Proti sebe sa postavia aj dve účastníčky reality show: Dagmar z Farmy a Žaneta zo Survivoru.

Veľkú pozornosť najmä mužského publika bude určite pútať aj ženský Booty Slap, teda fackovanie zadku. V ňom si tentokrát fotomodelka Lulu porovná výdrž a proporcie s pornoherečkou Claudiou Macc.

RED FACE 2: FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
MMA Openweight Kunštár vs. Podnikatel
MMA Cathweight 69 kg Dagmar vs. Žaneta
MMA Middleweight Jevický vs. Čambal
MMA Openweight Boyka vs. B.I.G.
MMA Bantamweight Hassby vs. Vargas
Booty Slap Claudia Macc vs. Lulu
MMA Openweight Górniak vs. Ivashenko
MMA Openweight Tóth vs. Ultrapárek
MMA Catchweight 80 kg Hošek vs. Suraganov
MMA Welterweight Frolík vs. Marek
MMA Bantamweight Weidenthaler vs. Šíma
Charitatívny Free Fight
Box Openweight Novák vs. Konečný

Ako a kde sledovať naživo Red Face 2 – LIVE stream, PPV online a vstupenky (lístky)

Na Red Face 2 v UNYP Aréne v Prahe sa ešte stále môžete prísť pozrieť aj osobne. Vstupenky sú v predaji online v stieti ticketportal.cz, pričom tie najlacnejšie voľné miesta získate ešte stále za 490 Kč, čo je zhruba 20,30 EUR.

Naživo si však celé poduajtie pozriete aj z pohodlia vášho domova. Otvárací charitatívny zápas pobeží celkom zadarmo na YouTube RedFace a zvyšok programu si môžete pozrieť prostredníctvom PPV (pay-per-view) platformy PlayLive.net. Prístup si k prenosu si zakúpite iba za 149 Kč (6,17 EUR).

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

RFA 12

RFA 12: Vukovič vs. Fapšo – dátum, zápasy a výsledky

Organizácia RFA sa prvýkrát predstavila aj v Považskej Bystrici a bola to veľká show. Videli sme nabitú kartu plnú známych slovenských aj...

Israel Adesanya (UFC)

UFC 293: Adesanya vs. Strickland o titul – informácie, fight card, výsledky

Posledný víkend sa UFC pozrela do Austrálie ☀️ Okrem množstva protinožcov sme v klietke mohli vidieť aj veľký súboj o titul v strednej...

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨