UFC 293: Adesanya vs. Strickland o titul – informácie, fight card, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Posledný víkend sa UFC pozrela do Austrálie. Okrem množstva protinožcov sme v klietke mohli vidieť aj veľký súboj o titul v strednej váhe medzi hviezdnym Israelom Adesanyom a Seanom Stricklandom.

🇳🇬 ADESANYA vs. STRICKLAND 🇺🇸
INFORMÁCIEVÝSLEDKYLIVESTREAM

Israel Adesanya (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC 293: 9,4/10

  • Dátum: 10. september 2023, 00:30 hod
  • Miesto: Qudos Bank Arena, Sydney, Austrália
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Veľké prekvapenie, Strickland porazil Adesanyu a získal titul

Hlavný zápas v Sydney priniesol úžasnú bitku a najmä skvelý výkon papierového outsidera Sean Stricklanda, ktorý favorizovaného obhajcu titulu Israela Adesanyu trápil celých päť kôl. A nielen trápil. Strickland bol v priebehu zápasu viditeľné aj technicky lepším bojovníkom, preto celkom zaslúžene zvíťazil na body 49:46, 49:46, 49:46.

 

V hlavnom predzápase Rus Alexander Volkov predviedol na ťažkú váhu nie celkom bežný spôsob ukončenia, keď Taia Tuivasu tesne pred koncom druhého kola utiahol v submisii do "ezekiel choke" a ten to odklepal.

Na hlavnej karte sa tešil aj Manel Kape, ktorý si v najlepšeom zápase večera poradil s Felipe dos Santosom na body. Justin Tafa knokautoval Austena Lanea a Tyson Pedro zasadil taktiež KO Antonovi Turkaljovi.

Kompletné výsledky galavečera UFC 293 si pozrite TU sipka

UFC 293: informácie, dátum, čas a miesto

Qudos Bank Arena v austrálskom Sydney privíta v noci zo soboty na nedeľu 10. septembra 2023 veľký galavečer UFC 293. V hlavnom zápase sa bude bojovať o titul v strednej váhe. Úradujúci šampión Israel Adesanya bude brániť opasok pred Seanom Stricklandom. Okrem toho sa pochopiteľne predstaví aj veľa austrálskych a novozélandských bojovníkov. Nenechajte si to ujsť naživo ani na tikete. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte UFC 293 LIVE!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC 293
🥊 Hlavný zápas: Israel Adesanya – Sean Strickland (o titul)
🗓️ Termín: 10. september 2023, 00:30 hod
🌎 Miesto: Qudos Bank Arena, Sydney, Austrália
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC 293: Israel Adesanya (c) vs. Sean Strickland – o titul middleweight, analýza, prognóza, kurzy a tip

Jeden z najslávnejších bojovníkov súčasnej UFC, Israel Adesanya (34) iba päť mesiacov po tom, čo získal späť svoj opasok šampióna strednej váhy v odvetnom zápase s Alexom Pereirom, bude brániť titul znova. Špičkový nigérijský postojár s novozélandským pasom a bydliskom si ide po 25. víťazstvo v kariére.

"The Last Stylebender" má doposiaľ famóznu bilanciu 24 výhier – 2 prehry. Až 16 zápasov vyhral po knokaute. Vlani v novembri ho v New Yorku v piatom kole šokoval Pereira nečakaným útokom, no v apríli tohto roka sa mu v Miami dokonale pomstil čistým knokautom už v druhom kole. Okrem Pereiru ho v celej kariére poraziť dokázal už iba Jan Blachowicz pri pokuse urvať titul aj v poloťažkej váhe.

Američan Sean Strickland (32) je mimoriadne pracovitý bojovník, ktorý sa vypracoval na komplexného fightera schopného porážať súperov v postoji aj na zemi. Vlani prehral dva zápasy v rade s Alexom Pereirom a Jaredom Cannonierom, no tento rok naopak porazil Nassourdina Imavova aj Abusupiyana Magomedova, čím dostal šancu až na titul.

"Tarzan" z Kalifornie okrem strednej váhy nastupoval aj v poloťažkej divízii a nemal tam výrazné výpadky. Aj keď by sme v middleweight dnes možno našli lepších adeptov na titul, táto príležitosť patrí tomuto chlapovi, ktorý sa prediera kariérou profesionálneho MMA fightera doposiaľ s bilanciou 27 výhier – 5 prehier a čaká ho tak možno životný zápas.

NÁŠ TIP: Adesanya zvíťazí (kurz 1,14sipka Stavte si vo Fortune!

  • Výhodou Stricklanda by mohlo byť jeho jiu-jitsu, teda boj na zemi, lenže týmto štýlom ešte Adesanyu nikto nikdy nedostal. Už len ubrániť sa pred dlhými pažami aj nohami vysokého Afričana je mimoriadne ťažká úloha. Koniec-koncov, je to bývalý profi kickboxer a veľmi pozitívnu bilanciu má aj v profi boxe. Tipujeme jednotku. Adesanya titul obháji.
FORTUNA KURZY: ADESANYA vs. STRICKLAND
ADESANYA 1 (1,14) ⭐ Remíza X (50,00) STRICKLAND 2 (5,70)

UFC 293: Adesanya vs. Strickland – fight card, zápasy, program, výsledky

Hlavný zápas určite púta najväčšiu pozornosť, veď ide o titul a predstavia sa v ňom dvaja hviezdni bojovníci, no Sydney ponúkne oveľa viac zaujímavých predstavení. Ako predskokani sa ukážu v ťažkej váhe domáci Austrálan Tai Tuivasa a nebezpečný Rus Alexander Volkov. Tešiť sa môžete aj na Portugalčana Manela Kapeho. Na hlavnej karte je naplánovaný aj súboj v ťažkej váhe medzi Justinom Tafom a Austenom Laneom. A to ani zďaleka nie je všetko.

UFC 293: FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Middleweight 🏆 Israel Adesanya (c) 5(5:00) Sean Strickland (BODY)
Heavyweight Tai Tuivasa 2(4:37) Alexander Volkov (SUB)
Flyweight Manel Kape (BODY) 3(5:00) Felipe dos Santos
Heavyweight Justin Tafa (KO) 1(1:22) Austen Lane
Light Heavyweight Tyson Pedro (KO) 1(2:12) Anton Turkalj
Preliminary card
Light Heavyweight Carlos Ulberg (SUB) 3(4:49) Jung Da-un
Featherweight Jack Jenkins (+) 2(3:19)
Chepe Mariscal (TKO)
Lightweight Jamie Mullarkey (BODY) 3(5:00) John Makdessi
Lightweight Nasrat Haqparast (BODY) 3(5:00) Landon Quinones
Early preliminary card
Welterweight Mike Mathetha 3(5:00) Charlie Radtke (BODY)
Featherweight Shane Young 1(0:59) Gabriel Miranda (TSUB)
Welterweight Kevin Jousset (SUB) 1(4:49) Kiefer Crosbie

Sledujte naživo UFC 293 sipka LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos, PPV online

Televízny priamy prenos z tohto veľkého čislovaného turnaja UFC 293 prinesie v nedeľu 10.9. od 04:00 hod platený kanál Premier Sport 1 a tiež platená streamovacia služba VOYO. Zaplatiť si môžete aj oficiálne PPV (pay-per-view) známe ako UFC Fight Pass.

Určite však radi využijete možnosť sledovať celý galavečer úplne zadarmo cez livestream na Fortuna TV. Prístup k nemu majú všetci registrovaní zákazníci, ktorí si v priebehu tohto týždňa vsadili aspoň jeden ľubovoľný tiket a v nedeľu ráno budú mať na tipérskom účte finančný zostatok aspoň pár centov.

Zaregistrujte sa vo Fortune TU a TERAZ ako nový zákazník a okrem livestreamu zadarmo získate aj prvú stávku bez rizika až za 30 EUR, s ktorou si môžete na tento turnaj vsadiť teda úplne bez stresu. K tomu máte možnosť uplatniť si aj ďalšie dva vstupné bonusy.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Katharina Dalisda

Oktagon 46: Dalisda vs. Austin a GameChanger – fight card, výsledky

Pokračoval Oktagon MMA a pokračoval aj Tipsport GameChanger. Organizácia opäť zavítala do Frankfurtu, kde sa strhol aj titulový súboj.

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.