Výsledky PML 10 v Nitre: Ivan Buchinger, Milan Paleš, Matouš Kohout a ďalší

Jubilejný desiaty galavečer slovenskej zmiešanej bojovej organizácie Professional Muaythai League sa konal výnimočne v piatok. No a obsadenie mal parádne.

PML 10 Foto: PML – Professional Muaythai League

VýsledkyVstupenkyLivestream


Hodnotenie PML 10: 9/10

  • Termín: 24. máj 2024, 17:30 h
  • Miesto: Mestská športová hala, Nitra
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

PML 10: informácie, dátum, čas a miesto

Turnaj Professional Muaythai League s poradovým číslom 10 sa uskutoční pod strechou Mestskej športovej haly v Nitre v piatok 24. mája 2024 so začiatkom od 17:30 hod. Opäť sa bude bojovať v Muaythai, K1 aj MMA a na karte uvidíme také mená ako Ivan Buchinger, Milan Paleš, Matouš Kohout či Štefan Meszároš.

sipka Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte PML 10 LIVE na Fortuna TV

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW PML 10
🥊️ Hlavné zápasy: Milan Paleš vs. Tymur Didiaev (K1)
Ivan Buchinger vs. Paulo Surian (MMA)
🗓️ Dátum a čas: Piatok, 24. máj 2024, 17:30 hod
🌍 Miesto konania: Mestská športová hala, Nitra
📺 Priamy prenos: Fortuna TV | Oktagon.TV

K1: Milan Paleš vs. Tymur Didiaev – analýza, kurzy a tip

Skvelý žilinský kickboxer a thaiboxer Milan Paleš sa preslávil ako šampión postojárskeho pyramídového turnaja Oktagon Underground: Last Man Standing. Taktiež sa môže pochváliť titulom z organizácie Enfusion. Na konte má skalpy niekoľkých popredných bojovníkov svetovej špičky v K1 a v pod postojárskymi pravidlami čelil aj Losene Keitovi, s ktorým prehral na body.

Česko-ukrajinský talent Tymur Didiaev je úradujúcim slovenským šampiónom v Muaythai a dokázal už zdolať niekoľko elitných borcov. Má už množstvo skúseností na amatérskej úrovni a výborne sa mu darí aj ako profesionálovi. Naozaj by mohol prekvapiť. Ak na to niekto má, tak práve on.

NÁŠ TIP: Paleš zvíťazí (kurz 1,11) sipka Stavte si a sledujte vo Fortune!

  • Napriek všetkému si však myslíme, že skúsený Minči to zvládne. Podľa bookmakerov vo Fortune je vysokým favoritom a musel by zrejme urobiť veľkú chybu alebo by musel Didiaev vytiahnuť naozaj nečakaný KO úder, aby to dopadlo inak. Takže tipuje jednotku. Milan Paleš to vyhrá.
FORTUNA KURZY: PALEŠ vs. DIDIAEV
PALEŠ 1 (1,11) ⭐ Remíza X (15,00) DIDIAEV 2 (5,05)

Muaythai: Radovan Úškrt vs. Viktor Červinský – kurzy a tip

Slovák Rado Úškrt je už dobre známe meno z Oktagonu, kde si vlani dokonca vyskúšal aj pyramídu Tipsport GameChanger, prehral však hneď v prvom kole s Melvinom Van Suijdamom. V MMA má však už na konte skalpy Denisa Kurdinova, Oleho Magnora či José Antonia Martína Reisa a výbornú bilanciu 8–4. V júni bude bojovať aj s legendárnym Petrom Knížem. Svedčí mu to však aj v postoji a v Nitre je doma.

Iba 20-ročný český mladík Viktor Červinský je taktiež MMA bojovníkom. Doteraz na profi úrovni pôsobil najmä v IAF a má za sebou aj jeden štart v poľskej KSW. Porazil už také mená ako David Hošek, Jan Šindelář či Pavel Pilný. Ako sa bude teraz cítiť v zápase podľa pravidiel Muaythai?

NÁŠ TIP: Úškrt zvíťazí (kurz 1,22sipka Tipujte vo Fortune

  • Skúsenosti na strane 31-ročného slovenského fightera a najmä dobrá forma v posledných zápasoch dávajú istý predpoklad, že by to Úškrt mal zvládnuť. Ak k tomu pristúpi správne, môže to byť pre Červinského aj dobrá škola.
FORTUNA KURZY: ÚŠKRT vs. ČERVINSKÝ
ÚŠKRT 1 (1,22) ⭐ Remíza X (15,00) ČERVINSKÝ 2 (3,58)

MMA: Ivan Buchinger vs. Paulo Surian (PML 10)

Hlavnou hviezdou MMA časti na turnaji PML 10 je jednoznačne Ivan Buchinger (41–9). Legendárny slovenský zápasník si zmeria sily s taktiež skúseným Brazílčanom Paulom Surianom (19–2), ktorý sa na slovenskej scéne predstaví prvýkrát. Papierovým favoritom tohto zápasu je "Buki", ale ľahké to zrejme nebude. Obaja sú výborní na zemi. Rozhodovať budú najmenšie chybičky.

sipka Pozrite si našu analýzu, prognózu a tip na výsledok tohto zápasu

FORTUNA KURZY: BUCHINGER vs. SURIAN
BUCHINGER 1 (1,05) Remíza X (50,00) SURIAN 2 (6,83)

Fight card PML 10: štartovka, program, zápasy (výsledky)

Aj keď sa tentokrát nebojovalo o titul, fight karta bola naozaj skvelá. Zápasy Milana Paleša a Radovana Úškrta rozhodne nesklamali. Určite však zaujal aj stret Štefana Mészárosa s Patrikom Ilušákom. Sledujte to dnes večer naživo!

Okrem Ivana Buchingera sa na MMA karte predstavili aj ďalšie známe mená. Videli sme Matouša Kohouta, prišiel Hafeni Nafuka, Radoslav Lachký aj Magdaléna Šormová.

Kompletný prehľad zápasov a po skončení turnaja aj výsledky nájdete v tabuľke nižšie. Všetky súboje si môžete natipovať vo Fortune sipka

PROFESSIONAL MUATHAI LEAGUE 10
FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Muaythai Main Card
K1 (72,5 kg)
Milan Paleš (BODY) vs. Tymur Didiaev
Muaythai (84 kg)
Radovan Úškrt vs. Viktor Červinský (BODY)
K1 (72,5 kg) Štefan Mészáros (BODY) vs. Patrik Ilušák
MMA Card
MMA (72,5 kg) Ivan Buchinger (TKO) vs. Paulo Surian
MMA (77 kg) Matouš Kohout (BODY) vs. Mauricio Diaz
MMA (74 kg) Hafeni Nafuka (SUB)
vs. Giorgi Gogotchuri
MMA (70 kg) Radoslav Lachký vs. Aaron McDonald (SUB)
MMA (59 kg) Magdalena Šormová vs. Mileide Simplicio (SUB)
Prelims
Muaythai (80 kg)
František Puraš (KO) vs. Adam Kosiacki
Muaythai (63 kg) Roman Kučera (BODY) vs. René Hrabica
Muaythai (63 kg) Benjamin Dolňák (KO) vs. David Kohout
Free Prelims
Muaythai (70 kg) Alan Hanzel vs. Samuel Šlesárik (BODY)
Muaythai (86 kg) Matej Dovičovič (KO) vs. Michal Mokrý

Vstupenky (lístky) na PML 10: Mestská športová hala, Nitra

Ak si chcete prísť v piatok večer vychutnať tento turnaj na vlastné oči a zažiť atmosféru na vlastnej koži, posledné lístky sú ešte stále v predaji online na portál predpredaj.sk. Podujatie je už takmer vypredané, ale môžete ešte chytiť stále chytiť nejaké miesta na tribúne aj VIP stoly s cateringom pre viac osôb. Ak by ste zmenili názor, stále si to môžete pozrieť naživo aj z pohodlia domova:

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PML 10 Meet & Greet: Ľudovít Klein, Attila Végh, Monika Chochlíková, Vojto Barborík a ďalší

V piatok 24. mája, teda v deň konania eventu sa vo VIP zóne tohto galavečera môžete na akcii Meet & Greet stretnúť aj ďalšími slávnymi menami zo slovenskej bojovej scény. Bude tam náš hviezdny bojovník z UFC Lajoš Klein, taktiež legendárny Attila Végh, superstar Monika Chochlíková, znovuzrodený Vojto Barborík, ale aj Marek Mazúch a možno i ďalší.

LIVE stream PML 10: PPV priamy prenos online

Stále platí, že turnaje PML vysiela naživo platforma partnerskej organizácie Oktagon.TV. Skvelá kvalita obrazu aj zvuku, spoľahlivý prenos, funkcia pozastavenia či prehratia si záznamu – to všetko máte ako PPV (pay-per-view) už za 9,99 eur.

No a potom sú tu livestreamy zadarmo cez Fortuna TV sipka Využiť ich môže každý registrovaný zákazník tejto stávkovej kancelárie, ktorý si v priebehu tohto týždňa vsadí ľubovoľný tiket a v piatok večer v čase konania eventu bude mať na hráčskom konte aspoň minimálny finančný zostatok.

  • Ak sa vo Fortune zaregistrujete teraz, môžete využiť aktuálnu akciu počas MS v hokeji a získať prvú stávku bez rizika až za 70 eur. Okrem toho ziskate prístup k množstvu športový prenosov zadarmo.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Lukáš Mandinec - Alejandro Ferreiro (PML)

Nová éra PML: spolupráca s Oktagon MMA a generálny partner Fortuna

Známa slovenská postojárska organizácia PML oznámila významné novinky pre rok 2024. Začína sa nová éra, ktorá prinesie niekoľko zmien k...

Monika Chochlíková

Monika Chochlíková: profil a zápasy slovenskej bojovníčky

Monika Chochlíková je pomerne výnimočný zjav v bojových umeniach 🥊 Má medzinárodné úspechy v thajskom boxe aj K1, rozbieha sa i v MMA a...

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Oktagon 58: Karlos Vémola vyhráva odvetu storočia nad Attilom Véghom

Česko-slovenská MMA scéna zažila odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA?