PFL: Barborík vs. Radu - informácie, dátum, analýza

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Elitný slovenský MMA bojovník Vojto Barborík dostane šancu v známej americkej organizácii PFL. Kvalifikačný zápas ho čaká už v auguste.

Vojto Barborík Foto: OKTAGON MMA

Výsledok: Nešťastný koniec, Barborík sa zranil hneď na začiatku

Napriek tomu, že slovenský bojovník bol pri svojej premiére v organizácii PFL favoritom, zápas nemohol dokončiť. Zranil sa totiž hneď v prvej minúte pri grapplingovom súboji na zemi a s bolesťami to musel odklepať. Podľa všetkého ide o koleno, ktoré môže, žiaľ, Vojta Barboríka vyradiť aj na dlhé mesiace.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja PFL 8 v Cardiffe

PFL 2022 Playoffs: Barborík vs. Radu - informácie, dátum a miesto

Professional Fighters League (PFL) každoročne pozýva do svojich radov nových bojovníkov prostredníctvom tzv. kvalifikačných play-off turnajov. Jeden z nich sa uskutoční aj 13. augusta 2022 v britskom Cardiffe, kde sa predstaví niekoľko európskych borcov vrátane Vojta Barboríka. Jeho súperom v ľahkej váhe bude Talian Maxim Radu. Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte MMA celkom bez rizika!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PFL 8 (2022): Vojto Barborík vs. Maxim Radu - analýza zápasu, kurzy a tip na vsýsledok

Rodák z Nitry, Vojto Barborík, je na Slovensku dobre známy najmä z pôsobenia v Oktagone, kde si už dovolil vyzvať aj šampióna Ivana Buchingera. Bojoval aj v dnes už neexistujúcej organizácii XFN, no a jeden úspešný štart má Vojto aj v poľskej KSW.

Barborík je mimoriadne kvalitný grappler. Na zemi sa radí nielen medzi najlepších bojovníkov v rámci česko-slovenskej scény, ale aj v Európe. Ešte nikdy neprehral zápas pred limitom a jeho bilancia 13 výhier (10 submisií) – 2 prehry naháňa strach.

Rešpekt však vzbudzuje aj 31-ročný Talian Maxim Radu, ktorý okrem iného v minulosti okúsil aj prestížnu americkú organizáciu Bellator. Na rozdiel od Slováka je to skôr postojár, ak nemusí, na zemi sa príliš nezdržuje. Bojovník z Turína s profesionálnou bilanciou 9 výhier (5 knokautov) – 2 prehry však bude oproti Barboríkovi zhruba o 13 centimetrov nižší, čo mu práve v jeho dominantnom postoji príliš nepomôže.

Práve preto očakávame, že to Slovák vezme poriadne od zeme a s talianskou prekážkou zatočí po svojom. Ak Barborík zvládne obranu proti rýchlym pästiam Radua a počká si na správny moment, utiahne Taliana v submisii a bude vymaľované.

Náš TIP: Vojto Barborík zvíťazí (kurz 1,42sipka Stavte si vo Fortune!

Stavte si na výsledok zápasu vo Fortune!

Ako sledovať naživo zápas PFL: Barborík vs. Radu - livestream, priamy prenos, PPV

Turnaje Professional Fighters League vysiela pravidelne v priamych prenosoch americká televízia ESPN aj v rámci svojej streamovacej služby ESPN+.

V našich končinách by mal byť galavečer PFL 8 v Cardiffe dostupný živý prenos na YouTube kanále PFL MMA celkom zadarmo. Ďalšou možnosťou je oficiálny PPV na webe organizácie.

Je však možné, no skôr nepravdepodobné, že by sa prenos mohol objaviť aj v ponuke internetových televízií slovenských stávkových kancelárií. Na Fortuna TV napr. nájdete množstvo livestreamov z rôznych bojových organizácií ako UFC, KSW, Bellator, Oktagon, Fight Night Challenge a ďalšie. Preto s blížiacim sa dátum 13. august odporúčame sledovať program a ponuku týchto prenosov na webe Fortuny sipka Ak ešte nie ste jej zákazníkom, zaregistrujte sa hneď teraz, pretože sa to oplatí!

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Karlos Vémola (Oktagon MMA)

Oktagon 34 Štvanice: Vémola vs. Ilič - info, karta, analýza a tip

Oktagon sa po roku opäť vracia na pražskú Štvanicu ❤️ Veľkolepá MMA párty na ostrove pod holým nebom prinesie mimoriadne zápasy a Vémolov...

Ľudovít Klein

UFC Fight Night: Klein vs. Jones - nový súper, dátum, informácie

Veľká zmena na poslednú chvíľu ⏰ Ľudovít Klein bude v UFC bojovať už tento víkend v Londýne a čaká ho nový súper❗ Prečítajte si, aké má...

Martin Buday

UFC Fight Night: Buday vs. Brzeski - info, termín, tip na výsledok

Meno svojho druhého súpera a tiež dátum zápasu pozná aj Martin Buday❗✨ Slovenský nováčik v UFC sa 13. augusta stretne s Lukaszom Brzeskim.