Oktagon 37: Chochlíková vs. Dalisda - analýza, kurzy a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na turnaji Oktagon 37 v Ostrave sa po ôsmich mesiacoch predstaví aj supertalentovaná slovenská bojovníčka Monika Chochlíková. Dokáže zvíťaziť?

Monika Chochlíková (Oktagon MMA) Foto: OKTAGON MMA

Výsledok: Chochlíková prehrala prvý MMA zápas

Monika Chochlíková konfrontáciu so svetovou špičkou tentoraz nezvládla. S Nemkou Katharinou Dalisda prehrala na body a zapísala si tak vôbec prvú prehru vo svojej profesionálnej MMA kariére.

Oktagon 37: Ostrava - informácie, dátum a miesto

Česko-slovenská špička v MMA sa vracia do Ostravy, kde to vždy vrie úžasnou atmosférou. V miestnej Ostravar Aréne sa v sobotu 3. decembra 2022 o 18:00 hod začne galavečer Oktagon 37, ktorý ponúkne dva titulové zápasy a veľa ďalších kvalitných súbojov. Kliknite sem, tipujte a sledujte Oktagon MMA naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

O opasky sa bude bojovať vo welterovej váhe, kde Davida Kozmu čaká šiesta obhajoba v rade, tentokrát proti Kaikovi Britovi, a v perovej váhe, kde sa o voľný opasok pobijú Mate Sanikidze a Jakub Tichota. V tomto článku nás však bude zaujímať jediný ženský duel, v ktorom sa predstaví slovenská hviezda Monika Chochlíková.

sipka Pozrite si kompletné info a fight card turnaja Oktagon 37

Oktagon 37: Monika Chochlíková vs. Katharina Dalisda - analýza, kurzy a tip

Talentovaná multišampiónka v muay thai a K1 Monika Chochlíková (26) od roku 2020 začala postupne ochutnávať aj MMA a ide jej to zatiaľ výborne. Vyhrala jeden zápas v slávnom Bellatore a dvakrát už triumfovala aj v Oktagone. Áno, v zmiešaných bojových umeniach je rodáčka z Trenčína zatiaľ neporazená s bilanciou 3–0. Bojuje sa proti nej veľmi ťažko, pretože je mimoriadne agilná, rýchla a okrem špičkových postojárskych schopností je veľmi dobrá aj v grapplingu.

Nemka Katharina Dalisda (31) sa však taktiež momentálne radí medzi najlepšie ženské bojovníčky v Európe. Pochádza z Frankfurtu, nemeckej "Mekky" MMA a v súčasnosti ide o najlepšiu zápasníčku tejto veľkej európskej krajiny. V desiatich profesionálnych zápasoch doteraz zaznamenala štastistiku 7 výhier – 3 prehry. Väčšinu súbojov vyhrala na body.

Náš TIP: Monika Chochlíková zvíťazí (kurz 2,85sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: CHOCHLÍKOVA vs. DALISDA
CHOCHLÍKOVÁ 1 (2,85) ⭐ DALISDA 2 (1,37)

Napriek tomu, že Chochlíková má oproti súperke výškovú výhodu o 10 centimetrov, favoritkou je Dalisda. Skutočne totiž hovoríme o európskej špičke v ženskej MMA. Celé Slovensko preto čaká, ako si Monika s touto veľkou výzvou poradí, pretože proti takej silnej rivalke ešte v klietke nikdy nestála. A možno je to jej celkovo najťažší zápas v kariére. Napriek tomu veríme, že to bude veľké prekvapenie a Trenčanka zaznamená ďalšie zo životných víťazstiev.

Kde sledovať NAŽIVO Oktagon 37: Chochlíková vs. Dalisda - livestream zadarmo, priamy prenos, PPV

Ak si chcete tento zápas a celý turnaj Oktagon 37 pozrieť naživo v priamom prenose, jednou z možností je oficiálny platený PPV stream na platforme Oktagon.TV. Kúpiť si ho môžete už od 10,99 EUR v predpredaji.

Galavečer v Ostrave však môžete sledovať naživo aj celkom zadarmo prostredníctvom livestreamu na TV Tipsport. K tomu majú prístup všetci registrovaní zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport, ktorí v priebehu 30 dní pred turnajom Oktagon 37 pretipovali aspoň 1,20 EUR.

Ak sa však zaregistrujete v Tipsporte teraz cez tento odkaz, ako nový zákazník dostanete prístup k športovým livestreamom zadarmo na prvých 7 dní bez ďalších podmienok a k tomu teraz až 50 EUR ako vstupný bonus na prvé stávky. Využite ho napr. pri tipe na zápas Chochlíková vs. Dalisda alebo live stávky.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (štúdio)

Oktagon live dnes - aktuality, výsledky, rebríček, kurzy

⭐ Oktagon MMA je stále najväčšou a najúspešnejšou česko-slovenskou organizáciou zmiešaných bojových umení 🥊️ Napriek novej konkurencii sa...

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.

Tyson Fury vs. Derek Chisora

Box: Fury vs. Chisora 3 - dátum, info, kurzy, fight card

Je to oficiálne! Tyson Fury sa napokon predsa len vracia❗ Už v decembri nastúpi v Londýne tretíkrát proti Derekovi Chisorovi.