KSW 81: Štummer vs. Kujawa - informácie, výsledok a video

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Na turnaji KSW 81 sa cez víkend predstavil aj český debutant Josef Štummer. Vo svojom prvom zápase v rámci poľskej organizácie nastúpil proti domácemu Jonatanovi Kujawowi a zvíťazil na body.

 

INFORMÁCIEKURZYLIVESTREAM

KSW 81: Štummer vs. Kujawa - informácie, výsledok a video Foto: Profimedia

KSW 81 - základné informácie (kedy a kde)

Mesto Tomaszow Mazowiecki a konrétne Arena Lodowa bude v sobotu 22. apríla 2023 dejiskom turnaja KSW 81 s hlavným zápasom o titul vo welterovej váhe medzi Adrianom Bartosinskim a Arturom Szczepaniakom. Turnaj sa začína od 19:00 hod a zúčastní sa na ňom aj niekoľko legionárov. Kliknite sem, tipujte a sledujte KSW 81 naživo online!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Mezdi nimi aj český fighter Josef Štummer, ktorý v minulosti na amatérskej úrovni nastupoval v organizácii IAF a v priebehu posledného roka sa už ako profesionál dvakrát predstavil aj v RFA. Jeho súperom bude Poliak Jonatan Kujawa. Pozrite si kompletné informácie a fight card turnaja KSW 81 sipka

KSW 81: Josef Štummer vs. Jonatan Kujawa (featherweight) - analýza, kurzy a tip

Český vojak Josef Štummer z gymu MMA Liberec zažije v Poľsku svoj životný zápas. Debut v KSW je významným míľnikom pre každého bojovníka, nie to ešte pre mladého fightera, ktorý ešte pred rokom bojoval iba na amatérskej úrovni. V organizácii I Am Fighter mal výborné výsledky, je bývalým európskym šampiónom v brazílskom jiu-jitsu, strieborným medailistom z IMMAF a perfektne naskočil do klietky aj ako profík MMA.

Na tejto úrovni ma síce za sebou zatiaľ iba dva zápasy, no v oboch prípadoch v rámci RFA zvíťazil. V júli minulého roku porazil na body Poliaka Bartosza Reweru a nedávno vo februári v submisii po dnes už nie často vídanom chvate "scarf hold" aj Maďara Gergelyho Csibiho. Štummer je teda ako profík s bilanciou 2–0 zatiaľ neporazený.

A neporazený je aj jeho súper Jonatan Kujawa, no ten má na profi úrovni zatiaľ dokonca iba jeden zápas. Bojovník z Wroclawi iba v januári tohto roka debutoval ako profík na podujatí CAVEMMA, kde porazil Ukrajinca Ruslana Bereznevycha. A práve takto zaznamenal svoje prvé profesionálne víťazstvo v prvom profesionálnom zápase (1–0).

Papierovým favoritom je Štummer, vo Fortune si na českého borca môžete vsadiť s kurzom 1,62. Zápas to však môže byť vyrovnaný a pokojne ho môže rozuzliť až bodové rozhodnutie. Každopádne však zostávame na strane bookmakerov a tipujeme jednotku. Štummer v RFA ukázal, že je veľmi silný a nebezpečný.

NÁŠ TIP: Josef Štummer zvíťazí (kurz 1,62sipka Stavte si a sledujte vo Fortune!

FORTUNA KURZY: ŠTUMMER vs. KUJAWA
ŠTUMMER 1 (1,62) Remíza X (40,00)
KUJAWA 2 (2,18)

KSW 81: Štummer vs. Kujawa sipka LIVE (NAŽIVO) - livestream online, priamy prenos, PPV

V televízii síce nie, ale v ponuke platenej streamovacej služby VOYO priamy prenos z turnaja KSW 81 v sobotu večer nájdete. Ak by ste ho nestihli, môžete si ho tam navyše pozrieť aj neskôr zo záznamu. K dispozícii bude, samozrejme, aj oficiálny PPV, ktoré si môžete zakúpiť a potom aj sledovať na platforme KSWTV.com.

Zákazníci stávkovej kancelárie Fortuna však majú veľkú výhodu. KSW 81, tak ako všetky ostatné turnaje tejto organizácie, totiž môžu sledovať celkom zadarmo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV. Stačí mať v priebehu tohto týždňa vsadený aspoň jeden ľubovoľný tiket a v sobotu večer na vašom tipérskom účte kladný finančný zostatok aspoň pár centov. Zaregistrujte sa vo Fortune teraz ako nový zákazník a okrem športových livestreamov dostanete aj tri atraktívne vstupné bonusy.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

KSW

Priame prenosy a livestreamy KSW: Kde sledovať MMA naživo?

Poľská KSW✨ patrí medzi top MMA organizácie v Európe, ale aj na celom svete. Poradíme vám, ako ju môžete sledovať naživo❗☝

Curtis Blaydes (UFC)

UFC Fight Night: Pavlovich vs. Blaydes - info, zápasy, výsledky

Las Vegas zažilo zemetrasenie, no netrvalo príliš dlho. Špičková rusko-americká bitka v ťažkej váhe trvala iba tri minúty.

Red Face Reloaded - účastníci, fight card a výsledky

Red Face Reloaded - účastníci, fight card a výsledky

Do rýchlo rastúcej česko-slovenskej scény bojových športov pribúda nový projekt❗☝