KSW 81: Bartosinski vs. Szczepaniak - zápas o titul a výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Poľská organizácia si pripravila ďalší titulový zápas. Cez víkend sme spoznali nového šampióna welterovej váhy. Pozrite si výsledky turnaja KSW 81.

INFORMÁCIE
BARTOSINSKI vs. SZCZEPANIAK
VÝSLEDKY❗– LIVESTREAM

Adrian Bartosinski (KSW) Foto: Profimedia

Hodnotenie turnaja KSW 81: 9,1/10

  • Dátum a čas: sobota 22. apríl 2023, 19:00 hod
  • Miesto konania: Tomaszow Mazowiecki, Poľsko
  • Ponuka stávok: KSW môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Bartosinski je šampiónom welterovej váhy, víťazný debut Štummera

Adrian Bartosinski v hlavnom zápase KSW 81 splnil úlohu favorita, keď Artura Szczepaniak knokautoval parádnou ľavačkou už v prvom kole. Stihol to ukončiť za 1 minútu a 47 sekúnd. Pozrite sa na ten záver:

 

Knokautov však bolo na tomto galavečeri viac. Errol Zimmerman zbil Tomasza Sararu (TKO) v druhom kole. Igor Michalyszyn po úderoch z krucifixu umlátil Krystiana Bielskiho taktiež v druhom kole. No a Werlleson Martins knokautoval Patryka Surdyna parádnym kolenom na hlavu po 12 sekundách tretieho kola.

Český debutant Josef Štummer v súboji s Jonatanom Kujawom vyhral po troch kolách na body a potvrdil, že do tejto organizácie patrí. Môže sa tak s najväčšou pravdepodobnosťou tešiť na ďalší zápas.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja KSW 81 sipka

KSW 81: Bartosinski vs. Szczepaniak - informácie, dátum a miesto

V zimnej hale Arena Lodowa v poľskom meste Tomaszow Mazowiecki sa v sobotu 22. apríla 2023 bude bojovať o uvoľnený titul vo welterovej váhe KSW. Turnaj sa začína od 19:00 hod a jeho hlavnými hviezdami budú ašpiranti na opasok Adrian Bartosinski a Artur Szczepaniak. V klietke sa však objaví aj jeden český zástupca. Kliknite sem, stavte si a sledujte KSW 81 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW KSW 81
🥊️ Hlavný zápas: Adrian Bartosinski – Artur Szczepaniak (o titul)
🗓️ Dátum a čas: 22. apríl 2023, 19:00 hod
🛰️ Miesto: Tomaszow Mazowiecki, Poľsko
💻 Livestream Fortuna TV, VOYO, KSWTV.com

KSW 81: Adrian Bartosinski vs. Artur Szczepaniak (o titul welterweight) - analýza, stávky, kurzy, tip na výsledok

Domáce prostredie bude mať v zápase Adrian "Bartos" Bartosinski (27), ktorý pochádza z neďalekého mesta Rawa Mazowiecka. Neporazený postojár s profesionálnou bilanciou 12–0 pôsobí v KSW od roku 2021 a vďaka svojím suverénnym výsledkom sa veľmi rýchlo stal ašpirantom na titul.

Zhruba 180 cm vysoký fighter, ktorý sa pripravuje v gyme Octopus Lodz, "vypína" v klietke jedného súpera za druhým. Na konte má 10 knokautov a väčšina jeho zápasov netrvá dlhšie ako jedno kolo. Favoritom je aj v tomto prípade.

Ani jeho súper však nie je žiadne béčko. Artur Szczepaniak (26) je rodákom z Koninu, ale patrí do belgického klubu Team Mixfighter Genk, kde sa dlhodobo pripravuje a trénuje. V elitnej poľskej organizácii má za sebou zatiaľ dva víťazné zápasy, celkovo v kariére 10 profesionálnych duelov s bilanciou 9–1. Naposledy zažiaril na KSW 76 v novembri minulého roka, keď knokautoval Briana Hooi parádnym headkickom.

Szczepaniak je viac ako len knokauter, je to výborný kickboxer, v čom by za určitých okolnosti oproti trochu viac statickému pästiarovi Bartosinskimu mohol mať miestami výhodu, ale to najprv bude musieť zvládnuť obranu proti jeho zdrvujúcim ranám, ktoré naozaj prerážajú všetko.

NÁŠ TIP: Bartosinski zvíťazí (kurz 1,20sipka Stavte si a sledujte vo Fortune!

FORTUNA KURZY: BARTOSINSKI vs. SZCZEPANIAK
BARTOSINSKI 1 (1,20) Remíza X (45,00) SZCZEPANIAK 2 (4,13)

Ako sme uviedli, Bartosinski je pomerne vysokým papierovým favoritom. Patrí medzi najobávanejších mužov v KSW. Jeho víťazstvo je očakávané. Vieme však, že agilní kickboxeri dokážu občas šokovať aj veľkých favoritov práve nečakanými kopmi alebo údermi po úskokoch a pod. V tomto prípade však odporúčame tipovať jednotku.

NÁŠ TIP: Zápas sa skončí KO/TKO (kurz 1,50sipka Tipujte vo Fortune

FORTUNA KURZY: SPÔSOB UKONČENIA
Na body alebo tech. rozh. ÁNO (4,00) NIE (1,18)
KO/TKO alebo diskval. ÁNO (1,50) NIE (2,31)
Kapitulácia (submisia) ÁNO (3,00) NIE (1,31)

A taktiež pridáme aj jednu odvodenú stávku na spôsob ukončenia zápasu. Stret týchto dvoch chlapov sa jednoducho s vysokou pravdepodobnosťou musí skončiť knokautom. Na tiket teda dávame radšej ako čistú jednotku s kurzom 1,20 túto možnosť za 1,50.

KSW 81 - fight card, zápasy, bojovníci, program (výsledky)

Poďme sa ešte pozrieť na celú kartu zápasov turnaja KSW 81. Aktérov hlavného súboja sme si predstavili podrobne. Zaujímavý je však aj hlavný predzápas, v ktorom sa domáci tvrďas Tomasz Sarara v ťažkej váhe postaví holandskému legionárovi Errolovi Zimmermanovi.

V menoslove bojovníkov je, samozrejme, veľká prevaha Poliakov, ale nájdeme aj ďalšie zahraničné mená. Medzi nimi napr. Brazílčan Werlleson Martins Ribeiro, Ír Herny Fadipe či Lotyš Olegs Jemeljanovs. A tešiť sa môžeme aj na dva ženské súboje.

Lákadlom pre česko-slovenských fanúšikov je účasť Josefa Štummera, známeho už aj z RFA, ktorý sa v otváracom zápase postaví do klietky proti Poliakovi Jonatanovi Kujawovi.

KSW 81 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Welterweight ⭐
Adrian Bartosinski (KO) 1(1:47) Artur Szczepaniak
Heavyweight Tomasz Sarara 2(3:53) Errol Zimmerman (TKO)
Welterweight Igor Michaliszyn (TKO) 2 (3:29) Krystian Bielski
Bantamweight Werlleson Martins (KO) 3(0:12) Patryk Surdyn
Flyweight Karolina Owczarz 1(1:13) Adrianna Kreft (SUB)
Welterweight Marcin Krakowiak (BODY) 3(5:00)
Henry Fadipe
Heavyweight Kamil Gawryjolek (TKO) 1(4:30) Olegs Jemeljanovs
Women's Strawweight Sofiia Bagishvili 2(3:15) Maria Silva (SUB)
Heavyweight Filip Stawowy (SUB) 2(4:39) Marek Samociuk
Featherweight Josef Štummer (BODY) 3(5:00)
Jonatan Kujawa

Kde sledovať KSW 81 NAŽIVO - priamy prenos, livestream, PPV

Televízny priamy prenos z KSW na našom území asi nenájdete, ale možností, ako si tento turnaj pozrieť naživo máte stále niekoľko. Jednou z nich je platená a stále viac obľúbená internetová platforma VOYO, ktorá prinesie celý turnaj live v reálnom čase, ale uloží aj záznam na neskoršie prehratie. Kúpiť si tiež môžete aj oficiálne PPV na KSWTV.com už od 9,99 EUR.

Našťastie však KSW 81 môžete sledovať aj celkom zadarmo. Ak ste registrovaným zákazníkom stávkovej kancelárie Fortuna, stačí mať v priebehu siedmich dní pred vsadený aspoň jeden ľubovoľný tiket a v sobotu večer na vašom tipérskom účte aspoň minimálny finančný zostatok. Potom si pozriete livestream na Fortuna TV celkom zadarmo.

Nemáte ešte účet vo Fortune? Kliknite sem a zaregistrujte sa hneď teraz sipka čakajú na vás športové prenosy z celého sveta a tiež lukratívny trojitý vstupný bonus: 30 EUR bonus, 30 EUR stávka bez rizika a 30 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

KSW

Priame prenosy a livestreamy KSW: Kde sledovať MMA naživo?

Poľská KSW✨ patrí medzi top MMA organizácie v Európe, ale aj na celom svete. Poradíme vám, ako ju môžete sledovať naživo❗☝

Pavel Polakovič

The Ring: Polakovič vs. Delgadillo - informácie, zápasy, výsledky

Český boxer Pavel Polakovič vybojoval na turnaji The Ring v Olomouci životný úspech. Po víťazstve nad Mexičanom získal titul CISSB WBC.

Red Face Reloaded - účastníci, fight card a výsledky

Red Face Reloaded - účastníci, fight card a výsledky

Do rýchlo rastúcej česko-slovenskej scény bojových športov pribúda nový projekt❗☝