FNC: Vlasto Čepo vs. Leon Krajačič už túto sobotu

Slovenský Srb či srbský Slovák Vlastislav Čepo sa po ťažkej prehre s Mateuszom Strzelczykom v októbri minulého roku na akcii Oktagon 17 vracia do klietky tentokrát v Chorvátsku. Už v sobotu 10. apríla sa v Záhrebe v rámci organizácie FNC (Fight Nation Championship) postaví proti Leonovi Krajačičovi.

ANALÝZA A KURZY - ZAUJÍMAVOSTI - LIVESTREAM

FNC: Vlasto Čepo vs. Leon Krajačič už túto sobotu Foto: Pixabay

Po prehre s Poliakom Strzelczykom rodák z Nového Sadu urobil veľa zmien. Najprv vymenil svoje tréningové centrum. Po tom, čo sa dlhé roky pripravoval v Fire Gym v Banskej Bystrici, presunul svoj „hlavný stan“ do American Top Team v chorvátskom Záhrebe. Jeho cieľom bola tvrdá príprava na akýkoľvek najbližší zápas a návrat na víťaznú vlnu.

O to sa však pokúsi mimo Oktagonu, napriek tomu, že má s česko-slovenskou organizáciou zmluvu. Dohodol sa s promotérmi na výnimke, a tak naskočí do zápasu priamo v mieste jeho súčasného bydliska. Chorvátska organizácia FNC organizuje v sobotu 10. apríla galavečer Armagedon 4: Final a na zápasovej karte sa nachádza súboj Vlasta Čepa s domácim Leonom Krajačičom.

sipka Vyzdvihni si bonus 20 eur na prvé stávky za jednoduchú a rýchlu registráciu TU!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Vlasto Čepo vs. Leon Krajačič - analýza zápasu a kurzy

Podľa dostupných informácii Vlasto Čepo v posledných týždňoch trénuje mimoriadne tvrdo. Pripravuje sa silo, vytrvalostne aj technicky. Jeho sparing partnermi sú kvalitní bojovníci, ktorí ho dokonale preverujú a neustále sa zlepšuje.

Bývalý boxer, ktorý má v profi MMA bilanciu 4 víťazstvá a 1 prehru, avizoval, že v rámci prípravy plánuje aj súťažiť, ale správa o tomto súboji prišla ako blesk z jasného neba. Organizácia FNC jednoducho v utorok len tak oznámila, že na podujatí Armagedon prebehne „Superfight“ medzi Čepom a Krajačičom.

Vlasto, ktorý v posledných zápasoch nastupoval vo welterovej váhe do 77 kg si tentokrát vyskúša o niečo ťažšiu strednú hmotnostnú kategóriu, do ktorej sa zmestí aj s 84 kilami, a tak uprostred prípravy nemusí radikálne zhadzovať. Mal by byť teda uvoľnený a v pohode. Navyše sa celé podujatie uskutoční v American Top Team Hall, kde sa Čepo tento rok pripravuje. To všetko z neho robí vysokého favorita zápasu.

Leon Krajačič má o niečo menej skúseností a o niečo horšiu bilanciu. Doteraz v profesionálnej kariére nastúpil v 4 zápasoch s bilanciou 2 výhry a 2 prehry. V oboch prípadoch však zvíťazil KO po tvrdých ranách už v prvom kole. Dá sa teda očakávať, že to bude pomerne atraktívny a tvrdý súboj v postoji, keďže obaja borci sú slušní pästiari. Chorvát však v klietke nestál už viac ako rok, naposledy v marci 2020, keď zdolal Nikolu Ugarkoviča.

TIP: Víťaz Vlasto Čepo s kurzom 1,30 sipka Stavte si v Tipsporte s bonusom za registráciu

Vlasto Čepo je vysokým favoritom na víťazstvo.

Vlasto Čepo - srbská kométa v slovenskej MMA

Vlastislav Čepo sa na slovenskej MMA scéne začal presadzovať v roku 2019. Na konte mal niekoľko amatérskych zápasoch a pár profi štartov na akciách ako Night of Gladiators, Combat Fight Night, Dracula Fight Night alebo PCF turnaj. To všetko bez jedinej prehry.

Predstavil sa aj na minuloročnej „covidovej“ akcii Oktagon Underground, kde sa v pyramíde zaskvel víťazstvami nad Patrikom Jevickym, Erikom Tlkancom a napokon zdolal aj svojho dlhoročného kamaráta Samuela „Piráta“ Krištofiča, s ktorým spolu trénoval v jednom gyme.

Keď však podpísal zmluvu s Oktagonom a dostal prvú veľkú príležitosť na evente v októbri 2020, prehral s priemerným poľským bojovníkom Mateuszom Strzelczykom. Keďže to bola jeho prvá prehra na profesionálnej scéne a najmä veľmi nečakaná, sám zostal veľmi sklamaný a sľúbil, že sa vráti oveľa silnejší.

Aj keď sa „El Chapo“ možno v Záhrebe postaví do klietky viackrát, sústredí sa predovšetkým na svoj comeback do Oktagonu. Práve tam sa chce vrátiť víťazne a dokázať všetkým i sám sebe, že prehra so Strzelczykom bola iba chvíľkovým zlyhaním. Na najbližšej akcii Oktagonu by sa Vlasto Čepo s najväčšou pravdepodobnosťou mal predstaviť. Jeho súper však zatiaľ nie je známy.

Priamy prenos alebo livestream - ako sledovať zápas Čepo vs. Krajačič

V tomto prípade je to veľmi jednoducho, keďže chorvátska organizácia FNC vysiela všetky zápasy sobotnej fight card z podujatia Armagedon 4: Final na svojom YouTube kanále celkom zadarmo. V sobotu 10. apríla 2021 od 20:00 hod teda buďte pri tom!

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.