Clash of the Stars 4: Kotlár vs. Charvát - analýza, kurzy, tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Vrcholom galavečera Clash of the Stars 4 bude zápas podľa špeciálnych pravidiel Cage of Pain medzi Jaroslavom Kotlárom a Tomášom Charvátom. Čo to znamená a na čo sa môžeme tešiť?

INFORMÁCIEKURZYLIVESTREAM

Jaroslav Kotlár vs. Tomáš "Abé" Charvát (Clash of the Stars 4) Foto: Facebook.com/Clash of the Stars

Výsledok: Kotlár rozhodol zápas za 18 sekúnd

Jaroslav Kotlár nenechal v "klietke strachu" nič na náhodu. Napokon to bolo možno i trochu sklamanie pre fanúšikov, pretože tento špeciálny zápas dvoch ťažkých váh v uzavretom priestore 3x3 metre trval iba 18 sekúnd. Pár tvrdých úderov, gilotína, Tomáš Charvát odklepal a bolo hotovo.

Pozrite si kompletné výsledky Clash of the Stars 4 sipka

Clash of the Stars: Room 4, Freak Wars - informácie, dátum, čas a miesto

Organizácia Clash of the Stars prichádza s ďalším bizarným bojovým galavečerom už tento víkend, konkrétne v sobotu 11. marca 2023 od 18:30 hod v pražskej Hale O2 Universum. Kliknite sem a stavte si na Clash of the Stars 4 aj celkom bez rizika!

Štvrté podujatie tohto podniku s označením "Freak Wars" ponúkne množstvo špeciálnych zápasov a vrcholom programu bude bitka dvoch ťažkotonážnikov Jaroslava Kotlára s Tomášom Charvátom. Vôbec prvýkrát sa bude bojovať v špeciálnej klietke 3x3 metre, kde platí iba pravidlo silnejšieho.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Clash of the Stars 4: Jaroslav Kotlár vs. Tomáš "Abé" Charvát - kurzy a tip

"Sekuriťák" Jaroslav Kotlár sa na Clash of the Stars predstaví už druhýkrát. Svoju premiéru absolvoval na predchádzajúcom turnaji s poradovým číslom 3, kde v októbri minulého roka bojoval proti kulturistovi Karelovi Bendovi. Prehral po technickom knokaute. Teraz to chce napraviť. Obrovský a nebezpečne vyzerajúci chlap, ktorý vlastní a prevádzkuje v Čechách SBS-ku chce demonštrovať svoju silu proti podobne veľkému súperovi.

Tým je známy český tiktoker a youtuber Tomáš Charvát, prezývaný aj "Abé". Nie je to žiadny športovec a už vôbec nie bojovník. Bude to jeho vôbec prvá skúsenosť v otvorenom organizovanom súboji. Má však 130 kilogramov a posledné mesiace driluje silu, výdrž aj techniku, aby bol nebezpečnému Kotlárovi dôstojným súperom. Chce ukízať predovšetkým odvahu, ale nie je vylúčené, že môže aj prekvapiť.

NÁŠ TIP: Jaroslav Kotlár zvíťazí (kurz 1,18sipka Stavte si vo Fortune!

FORTUNA KURZY: KOTLÁR vs. CHARVÁT
KOTLÁR 1 (1,18) ⭐ CHARVÁT 2 (3,98)

Favoritom zápasu je, pravdaže, Kotlár. A to pomerne vysokým. Vo Fortune si naňho môžete vsadiť s kurzom 1,18. To hovorí samo za seba. "Abé" je naopak jasným papierovým outsiderom a ak by ste mu verili a on to dokázal, prídete si takmer na štvornásobok vkladu. Lenže my odporúčame jednoznačne tipovať jednotku. Jaroslav Kotlár zvíťazí. No v malej "klietke strachu" to bude poriadne "lomenica".

Kde sledovať Clash of the Stars 4 (Kotlár vs. Charvát) NAŽIVO - livestream online, priamy prenos, PPV

Turnaj Clash of the Stars 4 si môžete vychutnať naživo vďaka oficiálnemu platenému PPV (pay-per-view) prenosu, ktorý si môžete zakúpiť na webe clashofthestars.tv.

Stávková kancelária Fortuna síce livestream z tohto podujatia neprinesie, no za to ponúka zaujímavú kurzovú ponuku vrátane možnosti live stávok priamo počas turnaja či v priebehu konkrétnych zápasov.

Zaregistrujte sa vo Fortune teraz a na Clash of the Stars 4 si môžete vďaka skvelému trojitému vstupnému bonusu vsadiť prakticky zadarmo aj úplne bez rizika. A ak chcete, zahráte sa aj v online kasíne.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Clash of the Stars 4

Clash of the Stars 4 - informácie, fight card, kurzy, livestream

Organizácia bizarných bojových zápasov sa vracia so štvrtým dielom a ten bude opäť prekonávať všetko, čo sme doteraz zažili❗✨

Merab Dvalishvili (UFC)

UFC Fight Night: Yan vs. Dvalishvili - zápasy, analýza, kurzy

Tento víkend sa vo Virgin Hotels v Las Vegas uskutoční UFC turnaj, v ktorom budú v hlavných úlohách účinkovať ruskí bojovníci☝

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨