UFC Fight Night: Yan vs. Dvalishvili - zápasy, analýza, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Tento víkend sa vo Virgin Hotels v Las Vegas uskutoční UFC turnaj, v ktorom budú v hlavných úlohách účinkovať ruskí bojovníci. Prečítajte si najdôležitejšie informácie o tomto galavečeri a inšpirujte sa našimi analýzami.

INFORMÁCIE
PETR YAN vs. MERAB DVALISHVILI
VOLKOV vs. ROMANOVKRYLOV vs. SPANN
VÝSLEDKY – LIVESTREAM

Merab Dvalishvili (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,9/10

  • Dátum a čas: 11. marec 2023, 21:00 hod
  • Miesto konania: Las Vegas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Yan podľahol Dvalishvilimu, Volkov a Krylov zvíťazili

V troch najdôležitejších zápasoch večera hrali úlohu Rusi.

Ukrajinsko-ruský fighter Nikita Krylov splnil úlohu papierového favorita veľmi rýchlo, keď už v prvom kole utiahol Ryana Spanna v submisii do "triangle choke" a ten musel odklepať.

Alexander Volkov v ťažkej váhe sa v súboji s Moldavcom Alexandrom Romanovom taktiež dlho nezdržal. Zápas rozhodol jedna rana po dvoch minútach zápasu, ktorá Romanova rozhodila a Volkov ho dokončil sériu ďalších úderov a technickým knokautom.

Po hlavnom zápase večera však viala gruzínska vlajka. Merab Dvalishvili totiž po dlhých piatich kolách porazil Rusa Petra Yana na body celkom jednoznačne 50:45, 50:45 a 50:45.

Prémiu za "Zápas večera" získali Vitor Petrino a Anton Turkalj, ktorý v poloťažkej váhe na hlavnej karte predviedli poriadne atraktívny trojkolový súboj. Tešil sa v ňom Petrino.

Odmeny za "Výkon večera" si vyslúžili Davey Grant, ktorý "uškrtil" Raphaela Assuncaa 17 sekúnd pred koncom zápasu, a tiež Bruno Gustavo da Silva, ten zase "uškrtil" Tysona Nama v druhom kole.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC Fight Night 221 sipka

UFC Fight Night: Yan vs. Dvalishvili - informácie, dátum a miesto

V sobotu 11. marca 2023 sa o 21:00 hod v The Theater at Virgin Hotels v Paradise, Las Vegas, začína galavečer UFC Fight Night 221 s hlavným zápasom v bantamovej váhe medzi Rusom Petrom Yanom a Gruzíncom Merabom Dvalishvilim, z ktorého vzíde nový ašpirant na titul. To však nie je ani zďaleka všetko. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte UFC Fight Night naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC FIGHT NIGHT 221
🥊️ Hlavný zápas: Petr Yan - Merab Dvalishvili
🗓️ Dátum a čas: 11. marec 2023, 21:00 hod
🌎 Miesto: The Theater at Virgin Hotels, Las Vegas, USA
💻 Livestream Fortuna TVTipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC Fight Night: Petr Yan vs. Merab Dvalishvili - analýza, kurzy a tip

Rodák z ruského Krasnojarsku Petr Yan (30) už opasok šampióna bantamovej váhy na svojom ramene nosil. V roku 2020 po porážke José Alda prvýkrát a o rok neskôr sa stal aj "interim" šampiónom, keď v Abu Dhabi zdolal Coryho Sandhagena. Jeho profi štatistiky sú 16 výhier – 4 prehry.

Chlapík s prezývkou "No Mercy", ktorý je aktuálnou dvojkou bantamovej váhy, je prevažne postojárom, no neustále sa zlepšuje aj v grapplingu a wrestlingu, v brazílskom jiu-jitsu dnes vlastní modrý opasok.

Gruzínec z Tbilisi Merab Dvalishvili (32) Rusov pochopiteľne nemá veľmi v láske. Práve preto bude mať tento duel špeciálny náboj. "The Machine" má v súčasnosti parádnu formu, v UFC vyhral osem zápasov v rade a vyšvihol sa až na tretie miesto v divízii. Teraz ho čaká zlomový zápas. Ak zvíťazí, môže zabojovať o titul.

Dvalishvili je skvelý džudista a bývalý vicemajster sveta v Combat Sambo. Aj on teda vyniká predovšetkým v postoji. Väčšina jeho zápasov sa však končí na body. Na zemi sa necíti veľmi komfortne, no má zručnosti na to, aby súpera prekvapil nebrániteľným "take-downom". V súčasnosti sa Merab môže pochváliť bilanciou 15 výhier – 4 prehry. Je na tom teda takmer rovnako ako jeho súper.

NÁŠ TIP: Zvíťazí Dvalishvili (kurz 2,77sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO

KURZY FORTUNA: YAN vs. DVALISHVILI
YAN 1 (1,40) Remíza X (45,00) DVALISHVILI 2 (2,77) ⭐

Petr Yan je ostrieľanejším z tejto dvojice, no až tri z posledných štyroch zápasov prehral. Dvalishvili má však skvelú formu a v posledných rokoch je doslova neporaziteľný. Kurzy síce favorizujú Rusa, no my sa v tomto prípade prikloníme na opačnú stranu. Dvalishvili po porážke José Alda zaznamená svoje ďalšie životné víťazstvo.

UFC Fight Night: Alexander Volkov vs. Alexander Romanov - kurzy a tip

Ďalšou ruskou hviezdou na tomto turnaji je známy moskovský "Drago" Alexander Volkov (34). Bývalý šampión Bellatoru aj M-1 Global si už niekoľko rokov razí cestu na vrchol ťažkej váhy aj v UFC. Nebezpečný postojár s bilanciou 35 výhier – 10 prehier naposledy porazil Jairzinha Rozenstruika v hlavnom zápase turnaja v Las Vegas v júni 2022.

Proti nemu stojí moldavský "King Kong" Alexander Romanov (32), ktorý taktiež nebude mať Rusov v láske. V UFC pôsobí iba od roku 2020, no darí sa mu veľmi dobre (5–1). Prehral práve v poslednom zápase v auguste 2022,  keď v Salt Lake City podľahol na body Marcinovi Tyburovi. A to je jeho doposiaľ jediná prehra v kariére (16–1). Romanov je veľmi komplexný bojovník, ktorého takmer nič neprekvapí.

NÁŠ TIP: Zvíťazí Romanov (kurz 1,76sipka Stavte si vo Fortune

KURZY FORTUNA: VOLKOV vs. ROMANOV
VOLKOV 1 (1,97) Remíza X (40,00) ROMANOV 2 (1,76) ⭐

UFC Fight Night: Nikita Krylov vs. Ryan Spann - analýza a kurzy

Tento zápas sa mal uskutočniť už 26. februára, no Nikita Krylov (30) ochorel už prakticky počas priameho prenosu a nastúpiť nemohol. Rodený Ukrajinec, ktorý prešiel na ruskú stranu je veľmi skúseným a komplexným bojovníkom s profi bilanciou 29 výhier – 9 prehier. V tomto zápase je favoritom.

Američan Ryan Spann (31) je v prvom rade špičkový grappler, no stále viac straší súperov ako v postojárskych prestrelkách. Doteraz má na konte 21 výhier a 7 prehier. Do povedomia sa zapísal najmä novembrovým víťazstvom nad Dominickom Reyesom, ktorého knokautoval za 1 minútu a 20 sekúnd.

NÁŠ TIP: Zvíťazí Krylov (kurz 1,52sipka Tipujte vo Fortune

KURZY FORTUNA: KRYLOV vs. SPANN
KRYLOV 1 (1,52) ⭐ Remíza X (45,00) SPANN 2 (2,40)

UFC Fight Night 221: Yan vs. Dvalishvili - fight card, program, zápasy a výsledky

Na fight card tohto turnaja nájdeme okrem vyššie analyzovaných troch hlavných zápasov aj množstvo ďalších zaujímavých súbojov. Uvidíme napr. stret Said Nurmagomedov s Jonathanom Martinezom. V ťažkej váhe sa predstaví Lukasz Brzeski proti Karlovi Williamsovi. Zaujme aj ženský súboj v mušej váhe Ariane Lipski vs. JJ Aldrich. A to stále nie je všetko...

UFC FIGHT NIGHT 221 - KARTA, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Bantamweight Petr Yan 5(5:00) Merab Dvalishvili (BODY)
Heavyweight Alexander Volkov (TKO) 1(2:16) Alexander Romanov
Catchweight (215 lb) Nikita Krylov (SUB) 1(3:38) Ryan Spann
Bantamweight Said Nurmagomedov 3(5:00) Jonathan Martinez (BODY)
Bantamweight Mario Bautista (SUB) 1(3:18) Guido Cannetti
Light Heavyweight Vitor Petrino (BODY) 3(5:00) Anton Turkalj
Preliminary card
Heavyweight Karl Williamson (BODY) 3(5:00) Lukasz Brzeski
Bantamweight Raphael Assuncao 3(4:43) Davey Grant (TSUB)
Middleweight Sedriques Dumas 2(3:00) Josh Fremd (SUB)
Bantamweight Victor Henry (BODY) 3(5:00) Tony Gravely
Women's Flyweight Ariane Lipski (BODY) 3(5:00) JJ Aldrich
Flyweight Tyson Nam 2(1:23) Bruno Gustavo da Silva (TSUB)
Catchweight (177 lb) Carlston Harris (BODY) 3(5:00) Jared Gooden

Ako sledovať naživo UFC Fight Night: Yan vs. Dvalishvili (UFC on ESPN+ 79) - livestream zadarmo, priamy prenos, PPV

Priamy prenos z tohto galavečera bude o polnoci zo soboty (11.3.) na nedeľu (12.3.) vysielať platený kanál Premier Sport 1 a tiež streamovacia služba VOYO. Zaplatiť si môžete aj oficiálny PPV (pay-per-view) prístup UFC Fight Pass.

Zákazníci stávkovej kancelárie Fortuna však opäť môžu sledovať zápasy z UFC Fight Night 221 zadarmo prostredníctvom online livestreamu na Fortuna TV. Stačí byť riadne registrovaný, mať v priebehu siedmich dní pred turnajom vsadený aspoň jeden ľubovoľný tiket a v čase konania podujatia na hráčskom konte akýkoľvek kladný finančný zostatok.

Zaregistrujte sa vo Fortune TU a TERAZ a využite okamžitý prístup ku všetkým šporotvým livestreamom aj trojistý vstupný bonus, s ktorým môžete tipovať UFC prakticky zadarmo aj celkom bez rizika až za 30 EUR.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Clash of the Stars 4

Clash of the Stars 4 - informácie, fight card, kurzy, livestream

Organizácia bizarných bojových zápasov sa vracia so štvrtým dielom a ten bude opäť prekonávať všetko, čo sme doteraz zažili❗✨