Ako sledovať naživo Clash of the Stars 4 - PPV livestream online

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Je tu ďalšia nálož bizarností. Bojový galavečer Clash of the Stars 4 sa koná už tento víkend a vy si to nenechajte ujsť. V tomto článku vám poradíme, ako a kde si to môžete pozrieť naživo.

DÁTUM a ČASPAY-PER-VIEWYOUTUBEFORTUNA

Clash of the Stars 4 Foto: Facebook.com/Clash of the Stars

Clash of the Stars 4: Freak Wars - informácie, dátum, miesto (kedy a kde?)

Už túto sobotu 11. marca 2023 sa v pražskej Hale O2 Universum od 18:30 hod začína bojový galavečer, ktorý je vždy iný ako všetko, čo poznáte. Clash of the Stars 4 s označením "Freak Wars" ponúkne opäť množstvo bizarných, divných a nevídaných súbojov, ktoré vás pobavia aj postavia zo stoličiek. Kliknite sem a natipujte si zápasy Clash of the Stars 4 celkom bez rizika!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

O organizácii Clash of the Stars už vieme, že sa snaží na českej bojovej scéne ukazovať to, čo sa nedá nájsť prakticky nikde inde. Celebrity, influenceri, podivíni, rôzni športovci aj profi bojovníci. Tí všetci bojujú na jednom galavečeri neraz aj traja či štyria súčasne v jednom zápase. Áno, aj to uvidíte tento víkend.

Pozrite si kompletné informácie o galavečeri Clash of the Stars 4 sipka

PPV livestream: Sledujte Clash of the Stars 4 online (platený prenos)

Jediným oficiálnym a legálnym spôsobom, ako si môžete toto podujatie pozrieť naživo, ak sa nedostanete priamo do Haly O2 Universum osobne, je PPV (pay-per-view) prenos na známom webe clashofthestars.tv. Zakúpiť si môžete Basic (229 Kč / 9,71 eur) alebo Premium vysielanie (249 Kč / 10,56 eur). Drahšia verzia ponúkne kvalitnejší prenos a až 7-dňové uloženie záznamu v archíve.

YouTube: Sledujte highlighty (záznamy) z Clash of the Stars 4 zadarmo

Ak by ste živé vysielanie v sobotu večer nestihli, highlighty zo súbojov a z niektorých zápasov možno i kompletný záznam nájdete o niekoľko dní neskôr na oficiálnom YouTube kanále Clash of the Stars. Už teraz tam nájdete množstvo zaujímavého obsahu z tlačových konferencií, stare downy, rozhovory či iný špeciálny content.

Fortuna: Livestream zadarmo nebude, kurzová ponuka a live stávky áno

Napriek tomu, že stávková kancelária Fortuna je oficiálnym partnerom podujatia, livestream zadarmo na jej webe nenájdete. Čo však rozhodne áno, je predzápasová kurzová ponuka ku všetkým súbojom a v priebehu turnaja môžete počítať aj s atraktívnymi live stávkami.

Nemáte ešte účet vo Fortune? Zaregistrujte sa hneď teraz sipka dostanete prístup ku všetkým športovým prenosom na Fortuna TV a tiež trojitý vstupný bonus, s ktorým si môžete cez víkend na Clash of the Stars 4 vsadiť prakticky zadarmo i celkom bez rizika až do výšky 30 EUR.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Jaroslav Kotlár vs. Tomáš "Abé" Charvát (Clash of the Stars 4)

Clash of the Stars 4: Kotlár vs. Charvát - analýza, kurzy, tip

Vrcholom galavečera Clash of the Stars 4 bude zápas podľa špeciálnych pravidiel ❗Cage of Pain❗ medzi Jaroslavom Kotlárom a Tomášom...

Merab Dvalishvili (UFC)

UFC Fight Night: Yan vs. Dvalishvili - zápasy, analýza, kurzy

Tento víkend sa vo Virgin Hotels v Las Vegas uskutoční UFC turnaj, v ktorom budú v hlavných úlohách účinkovať ruskí bojovníci☝

Attila Végh (Fight Night Challenge)

Fight Night Challenge 4: Végh vs. Spicely - info, zápasy, výsledky

Štvrtý galavečer organizácie Fight Night Challenge je minulosťou. Pozrite si, ako to dopadlo ✔️