Sledujte RFA 4: Košice dnes NAŽIVO - PPV livestream online

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V Košiciach sa v sobotu uskutoční najväčší turnaj bojových umení tohto roku na Slovensku. Galavečer RFA 4 s parádnym hlavným zápasom v ťažkej váhe si nenechajte ujsť!

RFA 4: Košice Foto: Facebook/realfight.arena

RFA 4 Košice: Kamil Minda, Tomáš Možný, Sebastián Fapšo, Jozef Wittner - informácie, dátum a miesto

Košická Steel Arena sa v sobotu 8. októbra 2022 od 19:00 stane dejiskom výnimočného turnaja. RFA 4 predstaví na východe špičkovú fight card plnú domácich, ale aj zahraničných bojovníkov. Toto musíte vidieť. Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte RFA 4: Košice NAŽIVO!

Najväčšiu pozornosť, samozrejme, púta hlavný MMA zápas, kde sa v ťažkej váhe predstaví známy Poliak Kamil Minda proti slovenskému kickboxerskému obrovi Tomášovi Možnému, ktorý sa k zmiešaným bojovým umeniam práve teraz vracia po 11 rokoch. V hlavnom zápase "Real Fight" si Sebastián Fapšo zmeria sily s Brazílčanom Joiltonom Lutterbachom.

Kompletnú fight card RFA 4: Košice si môžete pozrieť TU sipka

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ako sledovať naživo RFA 4: Košice dnes - PPV, priamy prenos, livestream na TV Tipsport

Keďže oganizácia Real Fight Arena má za oficiálneho partnera Tipsport, všetky jej turnaje môžete zatiaľ stále sledovať naživo aj na webe tejto stávkovej kancelárie.

Ak ste registrovaným zákazníkom a pretipovali ste v uplynulom mesiaci aspoň 1,20 EUR, prístup ku všetkým prenosom v ponuke TV Tipsport vrátane RFA 4 máte na ďalších 30 dní úplne zadarmo bez akýchkoľvek obmedzení.

V prípade, že ste tak ešte neurobili, zaregistrujete sa v Tipsporte tu a teraz! Dostanete vstupný bonus bonus 20 EUR na prvé stávky, ktorý môžete ihneď využiť na tipy pred košickým turnajom a k tomu okamžitý prístup k športovým livestreamom na prvých 7 dní bez ďalších podmienok.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

Real Fight Arena 4: Košice - PPV prenos, záznam (relive) na VOYO, hightlighty

Ďalšou možnosťou, ako sledovať tento veľký košický galavečer naživo, je zaplatiť si PPV (pay-per-view) stream na oficiálnej platforme RealSport.TV za 9,90 eur. Dostanete všetko v najvyššej kvalite obrazu aj zvuku.

Priamy prenos v televízii nebude, ale na VOYO si v nedeľu budete môcť pozrieť celý turnaj ako "relive" záznam v plnom rozsahu. Ak by ste sa náhodou nedostali ani k tomu, neskôr budú na YouTube kanáli Real Fight Arena dostupné záznam, zostrihy aj highlighty z jednotlivých zápasov.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Sebastián Fapšo

RFA 4: Lutterbach vs. Fapšo - analýza, kurzy a tip na výsledok

Na turnaji RFA 4 v Košiciach sa predstaví aj "slovenský tank" Sebastián Fapšo ✌ Ten vyzve brazílsko-nemeckého borca Joiltona Lutterbacha❗

Kamil Minda - Oktagon MMA

Kamil Minda - profil šampióna poľskej armády

Vojak, štvornásobný armádny šampión v MMA, inštruktor sebaobrany a stále ašpirant na titul ťažkej váhy v Oktagone. Prečítajte si profil...

Majstrovstvá sveta v džudo - program, výsledky, livestream

Majstrovstvá sveta v džudo - program, výsledky, livestream

Po jarných majstrovstvách Európy sa tento rok na jeseň konajú aj majstrovstvá sveta v džude🏅❗ Ich dejiskom je Taškent, kde nechýbajú ani...