RFA 4: Lutterbach vs. Fapšo - analýza, kurzy a tip na výsledok

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na turnaji RFA 4 v Košiciach sa predstaví aj "slovenský tank" Sebastián Fapšo, ktorý v Real Fight zápase vyzve brazílsko-nemeckého borca Joiltona Lutterbacha. Kto má väčšie šance na úspech?

Sebastián Fapšo Foto: OKTAGON MMA

Výsledok: Fapšo prehral na body, Lutterbach je novou hviezdou

Brazílčan Joilton Lutterbach vletel na slovenskú bojovú scénu ako kométa. Sambou roztancoval košickú Steel Arénu už pred zápasom, v "Real Fight" súboji so Sebastiánom Fapšom predviedol jasnú dominanciu, vyhral na body a po zápase opäť predviedol víťazný tanec. Organizátori RFA ho už teraz potvrdili aj v ďalších turnajoch a aj v zápasoch podľa pravidiel MMA.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja RFA 4: Košice

RFA 4: Košice - informácie a termín podujatia

Doteraz najväčší turnaj organizácie Real Fight Arena sa uskutoční v sobotu 8. októbra 2022 so začiatkom o 19:00 hod v košickej Steel Aréne. Galavečer s označením RFA 4 ponúkne v hlavnom zápase veľkú poľskú-slovenskú bitku Kamil Minda vs. Tomáš Možný, ale aj oveľa viac. Kliknite sem, tipujte a sledujte RFA 4 naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

V Košiciach uvidíme slovenských, českých, ale aj mnoho zahraničných fighterov, ktorí sa snažia v novej organizácii presadiť a možno sa tak odraziť aj na cestu za titulom v jednej divízií. Medzi nimi bude aj nemecký bojovník Joilton Lutterbach, ktorý sa vo východoslovenskej metropole postaví rodákovi z Považskej Bystrice, talentovanému Sebastiánovi Fapšovi.

sipka Pozrite si kompletné informácie a fight card turnaja RFA 4

RFA 4: Joilton Lutterbach vs. Sebastián Fapšo (Real Fight, 81 kg) - analýza, kurzy a tip

Joilton "Peregrino" Lutterbach (29) je rodený Brazílčan, ktorý k bojovým športovom prvý krát pričuchol v Rio de Janeiro. Vďaka tomu výborne zvláda grapplingové a wrestlingové techniky brazílskeho jiu-jitsu, no rovnako nebezpečný je aj v postoji.

Držiteľ titulov v niekoľkých bojových organizáciách v Európe i Latinskej Amerike v súčasnosti žije a trénuje v Nemecku, kde získal dokonca štátne občianstvo a tak na "starom kontinente" vystupuje už ako Nemec.

S bilanciou 36 výhier (13 knokautov) – 10 prehier v MMA bude Lutterbach mimoriadne nebezpečný aj v postoji, čo dokázal na predchádzajúco turnaji RFA 3 v Ostrave, kde knokautoval Adama Stránika.

Sebastián Fapšo (21) známy aj ako "Tank" sa vypracoval na výborného postojára. Začínal ako boxer, potom prešiel na kickbox a neskôr sa rozhodol všetky tieto skúsenosti zúročiť v zmiešaných bojových umeniach. V profi MMA debutoval v organizácii Oktagon na postojárskom turnaji Underground, kde v Superfinále parádnym naskočeným kolenom knokautoval Jakuba Bahníka.

Práve tento spôsob boja Fapšovi sedí najviac, aj preto prijal ponuku a prestúpil do organizácie RFA, ktorá mu opäť dá dostatok priestoru na súboje podľa pravidiel tzv. "Real Fight", teda s malými rukavicami v postoji, ako to má rád. V týchto postojárskych MMA zápasoch má "slovenský tank" doposiaľ bilanciu 3–0.

Na akcii Grand Opening v máji tohto roku knokautoval Bernarda Plavca už po necelých dvoch minútach. V klietke sa správa doslova ako odtrhnutý z reťaze a ide okamžite priamočiaro za svojím jediným cieľom - zasadiť súperovi tvrdé KO.

Náš TIP: Zvíťazí Sebastián Fapšo (kurz 1,60sipka Stavte si v Tipsporte!

Stavte si na výsledok zápasu Joilton Lutterbach vs. Sebastián Fapšo v Tipsporte!

Ak by to bol súper podľa pravidiel MMA, teda aj s grapplingovými a wrestlingovými technikami, zrejme by sme my aj stávkové kancelárie favorizovali Lutterbacha. Toto však bude doslova "potrava" pre Fapša. Je však jasné, že proti takému kvalitnému súperovi ani "slovenský tank" v tomto type zápasu ešte nestál, no očakávame, že ho dokáže zaskočiť podobne ako všetkých ostatných svojim až zúrivým nástupom. Tipujeme dvojku.

Ako sledovať naživo zápas RFA 4: Lutterbach vs. Fapšo - vstupenky (lístky), priamy prenos, livestream, PPV

Ak si chcete októbrový turnaj RFA 4 v košickej Steel Aréne vychutnať na vlastnej koži priamo na tribúne, vstupenky sú ešte stále k dispozícii v stieti predpredaj.sk. Veľa ich už však nezostalo, takže odporúčame sa poponáhľať.

Sledujete bojové športy radšej z pohodlia vašej obývačky? Priamy prenos v televízii síce neuvidíte, ale relive (s určitým časovým odstupom) prinesie celý turnaj streamovacia služba VOYO. Ak chcete byť v obraze v reálnom čase, zakúpiť si môžete oficiálny PPV (pay-per-view) stream na platforme RealSport.TV. Free Prelims zápas bude vysielaný zadarmo na YouTube.

Vďaka oficiálnemu partnerstvu so známou slovenskou stávkovou kanceláriou Tipsport môžete celý turnaj RFA 4 sledovať naživo odkiaľkoľvek, na akomkoľvek mobilnom zariadení prostredníctvom livestreamu v TV Tipsport. Ak ste registrovaným zákazníkom a pretipovali ste v priebehu 30 dní pred podujatím aspoň 1,20 EUR, pozriete si celý galavečer naživo úplne zadarmo.

Ak ešte svoj hráčsky účet nemáte, zaregistrujte sa v Tipsporte hneď teraz na tomto odkaze! Dostanete nielen okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom, ale aj vstupný bonus pre nových zákazníkov na prvé stávky v hodnote 20 EUR.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge – informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨

Clash of the Stars

Clash of the Stars - info, program, MMA zápasy, influenceri

Bojová organizácia bizarných zápasov influencerov podľa upravených MMA pravidiel. Asi takto by sme mohli nazvať špeciálny projekt Clash of...