Sledujte KSW 81 - živý prenos zadarmo na Fortuna TV

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Chystáte sa cez víkend sledovať turnaj KSW 81 naživo? Máme pre vás návod, ako a kde nájdete živý prenos aj úplne zadarmo.

FORTUNA TVVOYOKSW TV

KSW dievčatá Foto: Profimedia

KSW 81 - informácie, dátum, čas a miesto

Už túto sobotu 22. apríla 2023 sa v poľskom meste Tomaszow Mazowiecki uskutoční turnaj KSW 81 s titulovým zápasom vo welterovej váhe a tiež s českou účasťou na fight card. Nenechajte si to ujsť. Kliknite sem, stavte si a sledujte KSW 81 naživo na Fortuna TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Galavečer v hale Arena Lodowa odštartuje o 19:00 hod súboj českého vojaka Josefa Štummera s domácim Jonatanom Kujawom a vyvrcholí neľútostnou bitkou o uvoľnený opasok welterovej divízie medzi neporazeným Adrianom Bartosinskim a nebezpečým Arturom Szczepaniakom.

Informácie a program turnaja KSW 81 nájdete TU sipka

Ako sledovať KSW 81 cez livestream zadarmo na Fortuna TV

Turnaj môžete sledovať aj na slovenskom území z pohodlia domova. Najlepšou možnosťou je livestream zadarmo na Fortuna TV, ktorá vysiela turnaje KSW pravidelne. Stačí, ak máte riadne vytvorený účet vo Fortune, v priebehu siedmich dní pred podujatím ste si vsadili aspoň jeden ľubovoľný tiket a v sobotu večer v čase konania podujatia máte na vašom hráčskom účte kladný finančný zostatok aspoň pár centov.

Zaregistrujte sa vo Fortune teraz ako nový zákazník a získate aj prístup ku všetkým športovým prenosom na Fortuna TV okamžite a k tomu trojitý vstupný bonus, ktorý určite oceníte: 30 EUR kredit, 30 EUR stávka bez rizika a 30 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Sledujte KSW 81 LIVE na streamovacej službe VOYO

Turnaje KSW vysiela pravidelne aj platená streamovacia služba VOYO, ktorú už na našom území možno považovať za plnohodnotnú internetovú televíziu. Výnimkou nebude ani KSW 81. VOYO môžete mať mesačne od 5,99 EUR a okrem MMA tam môžete sledovať aj mnohé ďalšie športové prenosy, filmy, seriály či relácie.

Kde si zakúpiť oficiálne PPV na KSW 81 (platforma KSWTV.com)

Nakoniec je tu aj možnosť zakúpiť si prístup ku sledovaniu plnohodnotného Full HD prenosu z celého turnaja vrátane sprievodného programu na oficiálnej PPV (pay-per-view) platforme KSWTV.com. Vyjde vás to na 9,99 EUR. Vyššie sme však uviedli výhodnejšie alternatívy.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

KSW 81: Štummer vs. Kujawa - informácie, výsledok a video

KSW 81: Štummer vs. Kujawa - informácie, výsledok a video

Na turnaji ⚡KSW 81⚡ sa tento víkend predstavil aj český debutant Josef Štummer. Ako to dopadlo?

MMA zápas

RFA 9: Pyramída - informácie, bojovníci, zápasy, výsledky

S novým pyramídovým turnajom prišla aj organizácia RFA🏅 Vyraďovací boj o lukratívne peniaze sa uskutočnil v jeden večer🎙️ Prečítajte si o...

Curtis Blaydes (UFC)

UFC Fight Night: Pavlovich vs. Blaydes - info, zápasy, výsledky

Las Vegas zažilo zemetrasenie, no netrvalo príliš dlho. Špičková rusko-americká bitka v ťažkej váhe trvala iba tri minúty.