Pudilová na UFC 278 NAŽIVO - livestream zadarmo a TV prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V noci zo soboty na nedeľu sa v americkom Salt Lake City uskutoční galavečer UFC 278 s titulovým zápasom vo welterovej váhe. A uvidíme aj návrat českej hviezdy.

DÁTUM a ČAS
FORTUNA TVPREMIER SPORT 1 / VOYOUFC FIGHT PASS
TRAILER

Lucie Pudilová (UFC) Foto: ČTK/Krumphanzl Michal

UFC 278: Usman vs. Edwards 2 - dátum a čas

Presne o polnoci zo soboty 20. augusta na nedeľu 21. augusta 2022 odštartuje vo Vivint Aréne v Salt Lake City "Early Prelims", teda prvá časť turnaja UFC 278. Hlavná karta sa začne od 04:00 hod v nedeľu ráno. V tomto článku vám prinesieme návod, ako nezmeškať to najdôležitejšie z toho galavečera, alebo si ho pozrieť aj kompletne celý. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night naživo na Fortuna TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Sledujte UFC 278 naživo zadarmo - livestream na Fortuna TV

Všetky turnaje z UFC prináša pravidelne prostredníctvom livestreamov platforma známej slovenskej stávkovej kancelárie Fortuna TV. Ak ste za posledných 7 dní uzatvorili aspoň jednu stávku a na svojom hráčskom účte máte akýkoľvek kladný zostatok, môžete cez víkend sledovať UFC 278 celkom zadarmo.

Samozrejme, musíte byť registrovaným zákazníkom. Preto kliknite SEM, vytvorte si vo Fortune váš hráčsky účet a okrem prístupu k tisíckam športových prenosov získate aj zaujímavé vstupné bonusy: prvú stávku bez rizika až za 30 EUR a tiež 30 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

UFC 278: Yanan vs. Pudilová v TV - priamy prenos na Premier Sport a VOYO

Ak si platíte športový kanál Premier Sport 1, môžete si zápasy hlavnej karty, kde napokon presunuli aj "comeback" českej hviezdy Lucie Pudilovej proti Číňanke Wu Yanan, pozrieť v priamom prenose od 04:00 hod v nedeľu ráno.

UFC 278 bude v rovnakom čase streamovať naživo aj služba VOYO. Tá vám navyše po skončení prenosu uchová aj záznam z poduajtia, ktorý si môžete pozrieť kedykoľvek neskôr.

Ako si môžete pozrieť UFC 278 live cez UFC Fight Pass (PPV)

Nemáte Premier Sport 1, neplatíte si VOYO a z nejakého dôvodu nemôžete využiť ani livestream na webe stávkovej kancelárie Fortuna? Potom je tu pre vás ešte jedna posledná možnosť – oficiálny medzinárodny PPV (pay-per-view) prístup UFC Fight Pass. Kúpiť si môžete prenos z Early preliminary card, Preliminary card či Main card. Alebo si za poplatok pozrieť kompletne celý turnaj či vybaviť si niekoľkomesačné predplatné.

UFC 278: Usman vs. Edwards - fight card, zápasy, bojovníci, trailer

Ak hľadáte viac dôvodov, prečo si tento UFC turnaj pozrieť v priamom prenose, máme pre vás hneď niekoľko. Odvetný zápas o titul vo welterovej váhe medzi jedným z najlepším bojovníkov súčasnosti, Kamaru Usmanom, proti Leonovi Edwardsovi.

Ďalej stačí spomenúť mená ako Paulo Costa, José Aldo či Luis Saldana. No a v neposlednom rade to, čo česko-slovenských fanúšikov MMA láka najviac – návrat Lucie Pudilovej do UFC po dvoch rokoch!

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...

Karlos Vémola

Karlos Vémola – legendárny český MMA bojovník

Karlos „Terminátor“ Vémola je jeden z najvýraznejších českých MMA bojovníkov v súčasnosti. Bol prvým Čechom, ktorý sa predstavil v UFC.