Dvořák na UFC Fight Night - livestream online a TV prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V noci zo soboty na nedeľu sa v Las Vegas uskutoční posledný UFC turnaj v tomto roku. Predstaví sa na ňom aj český "hrobár" David Dvořák. Prečítajte si návod, ako a kde môžete jeho zápas sledovať naživo dokonca aj zadarmo.

DÁTUM a ČAS
FORTUNA TV ZADARMO
PREMIER SPORTVOYO – UFC FIGHT PASS

David Dvořák (UFC Fight Night) Foto: Profimedia

UFC Fight Night 216: Cannonier vs. Strickland - informácie, dátum, čas, miesto

Turnaj UFC Fight Night 216 nesie označenie aj podľa hlavného zápasu Cannonier vs. Strickland, prípadne ako radový galavečer v nevadskej metropole UFC Vegas 66, či po výhradnom americkom vysielateľovi UFC on ESPN+ 74. Rozlúčka so starým rokom to bude dôstojná. V noci zo soboty 17. na nedeľu 18. decembra 2022 sa teda máme na čo tešiť. Turnaj v lasvegaskom Apex Centre sa začína od 22:00 hodKliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night 216 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Pre tuzemské publikum bude tento podnik zaujímavé najmä vďaka účasti českého bojovníka Davida Dvořáka. Bývalý fighter z XFN či Oktagonu nastúpi na svoj piaty duel v rámci UFC a bude to mať poriadne ťažké, pretože sa proti nemu postaví bývalý šampión organizácie RIZIN, Portugalčan Manel Kape.

sipka Pozrite si analýzu, kurzy a náš tip na zápas Dvořák vs. Kape

Fortuna TV: Ako sledovať Davida Dvořáka na UFC Fight Night cez online livestream zadarmo

Tak ako obvykle, aj tentoraz platí, že UFC si môžete naživo celkom zadarmo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV. Prístup k nemu majú všetci registrovaní zákazníci stávkovej kancelárie, ktorí v uplynulom týždni uzavreli akýkoľvek tiket a v deň konania turnaja majú na svojom tipérskom účte akýkoľvek kladný finančný zostatok.

Nemáte ešte účet vo Fortune? Kliknite TU a zaregistrujte sa hneď TERAZ sipka Získate trojitý vstupný bonus: 50 EUR kredit + 50 EUR stávka bez rizika + 50 free spinov do kasína. A tiež okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Premier Sport 1 a VOYO: Priamy prenos z UFC Vegas 66 v televízii a na streame

Zápasy hlavnej karty bude vysielať v nedeľu (18.12.) od 02:00 nadránom televízia Premier Sport 1. Je možné, že do vysielania bude pridaný aj záznam zo zápasu Davida Dvořáka, ktorého zápas je hneď druhý na Preliminary card. V rovnakom čase bude živý prenos taktiež dostupný v ponuke streamovacej služby VOYO.

UFC Fight Pass: Sledujte galavečer UFC on ESPN+ 74 cez PPV (pay-per-view)

V prípade, že sa nachádzate mimo územia slovenskej republiky, kde nemôžete využiť livestream Fortuny a nemáte prístup ani k žiadnemu inému vysielaniu, ešte stále je tu posledná možnosť. Na oficiálnom webe organizácie si môžete zakúpiť PPV (pay-per-view) prístup cez platformu UFC Fight Pass na Preliminary card, Main card či kompletne celý turnaj.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Jared Cannonier (UFC)

UFC Fight Night: Cannonier vs. Strickland - info, zápasy, kurzy

Na turnaji UFC Fight Night v Las Vegas nás tento víkend čaká špičkový duel v strednej váhe ✌ Jared Cannonier sa v ňom postaví Seanovi...

Václav Siváj (RFA 7)

RFA 7: Sivák vs. Záděra - info, kurzy, karta, livestream

Organizácia RFA pripravuje na záver roka veľké pražské finále❗✨ Po zranení Marpa a zrušení superexhibície organizátori prichystali prvý boj...

Fortuna: Súťaž o 100 PPV na Fight Night Challenge 3

Fight Night Challenge 3 - Fortuna súťaž o 100x PPV

Galavečer Fight Night Challenge 3 sa blíži a celebritné súboje v boxerskom ringu si môžete pozrieť zadarmo aj vy☝ Vďaka tejto súťaži vo...