UFC Fight Night: Cannonier vs. Strickland - info, zápasy, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na turnaji UFC Fight Night v Las Vegas nás tento víkend čaká špičkový duel v strednej váhe. Jared Cannonier sa v ňom postaví Seanovi Stricklandovi. V článku nájdete najdôležitejšie informácie, analýzu, kurzy, tip a návod na livestream.

INFORMÁCIEKURZYVÝSLEDKYLIVESTREAM

Jared Cannonier (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,9/10

  • Dátum a čas: 17. december 2022, 22:00 hod
  • Miesto konania: UFC Apex Centre, Las Vegas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Cannonier zvíťazil po "split decision", Dvořák prehral

Vo vyrovnanom elitnom zápase strednej váhy sa napokon zrodilo tesné víťazstvo na body pre Jareda Cannoniera. Dobrý výkon predviedol však aj Sean Strickland. Rozhodcovia po piatich kolách neboli jednotní. No dvaja z nich sa napokon priklonili na stranu Cannonier pomerom 49:46, jeden mal opačný názor 46:49. Dočká sa teraz "The Killa Gorilla" opäť titulového zápasu?

V hlavnom predzápase si Arman Tsarukyan poradil s Damirom Ismagulovom taktiež na body. Ostatné súboje na hlavnej karte mali dynamickejšie vyvrcholenie. Amir Albazi knokautoval Alessandra Costu v treťom kole. Michal Oleksiejczuk knokautoval Codyhu Brundaga už v prvom kole.

Alex Caceres vo výkone večera postavil svoje víťazstvo v prvom kole na parádnom head kicku, po ktorom Juliana Erosu dorazil.

Za zápas večera bol vybraný duel medzi Drew Doberom a Bobbym Greenom. Neľútostnú ruvačku ukončil dober zhruba v polovici druhého kola presnou a tvrdou ranou – knokaut ako sa patrí.

Na turnaji sa predstavil aj český bojovník David Dvořák, ktorý s favorizovaným Manelom Kapem držal krkok celé tri kolá. Napokon však prehral. A to jednohlasným verdiktom rozhodcov 27:30, 27:30, 28:29.

Pozrite si kompletné výsledky UFC Fight Night 216 sipka

UFC Fight Night: Cannonier vs. Strickland - informácie, dátum, čas, miesto

Elitná MMA organizácia sa opäť vracia do Apex Centra v Las Vegas. V sobotu 17. decembra 2022 od 22:00 hod večer je totiž na programe turnaj UFC Fight Night s poradovým číslom 216 a hlavným zápasom v strednej váhe medzi Jaredom Cannonierom a Seanom Stricklandom. Okrem toho však uvidíme v akcii aj súboj českého fightera Davida Dvořáka proti Manelovi Kapemu. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte UFC Fight Night naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC FIGHT NIGHT 216
🥊️ Hlavný zápas: Jared Cannonier - Sean Strickland
🗓️ Dátum a čas: 17. december 2022, 22:00 hod
🛰️ Miesto: UFC Apex Centre, Las Vegas, USA
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC Vegas 66: Jared Cannonier vs. Sean Strickland - analýza, kurzy a tip

Jared Cannonier (38) je skúsený rodák z Dallasu, ktorý sa v UFC už vypracoval na absolútnu špicu vo svojej divízii. Naposledy, 2. júla tohto roku, dokonca bojoval o titul proti hviezdnemu Israelovi Adesanyovi. Zvládol celých päť kôl, ale prehral na body.

Bývalý šampión ťažkej váhy v organizácii Alaska Fighting Championshp je aktuálne trojkou v strednej váhe v UFC a stále sníva o titule. Musí však vyhrávať. Jeho aktuálna bilancia v profi MMA je 15 výhier – 6 prehier. Je to prevažne postojár s 10 knokautovými zárezmi na pažbe.

Aj mladší Sean Strickland (31) už má na konte jeden titul. Bol šampiónom v organizácii King of the Cage s piatimi úspešnými obhajobami. Aj v UFC mal rozbehnutú skvelú 6-zápasovú víťaznú fazónu, ktorú v júli ukončil až Alex Pereira knokautom v prvom kole.

Rodák zo Severnej Caroliny je taktiež prevažne postojárom. Jeho profi bilancia je 25 výhier – 4 prehry, čo sú famózne čísla. Podobne ako Cannonier aj on má na konte doteraz 10 knokautov. Očakávať teda môžem slušný dynamický boj.

TIP: Cannonier zvíťazí (kurz 1,90) sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

FORTUNA KURZY: CANNONIER vs. STRICKLAND
CANNONIER 1 (1,90) ⭐ Remíza X (40,00) STRICKLAND 2 (1,90)

Bookmakeri, odborníci a ani fanúšikovia sa nevedia zhodnúť na tom, kto je vlastne favoritom tohto zápasu. Vieme len jedno, mal by to byť veľmi atraktívny duel. Rozhodovať tak zrejme bude kondícia alebo akákoľvek maličká chyba v defenzíve. Pretože Cannonier aj Strickland vedia trafiť jedinú KO ranu. Náš tip je víťazstvo Jareda Cannoniera.

UFC Fight Night 216: Cannonier vs. Strickland - fight card, bojovníci, program, zápasy (výsledky)

Okrem hlavného zápasu Cannonier vs. Strickland uvidíme v Las Vegas aj zaujímavý a kvalitný ruský súboj Arman Tsarukyan vs. Damir Ismagulov. Iračan Amir Albazi sa postaví Alessandrovi Costovi, predstavia sa tiež Alex Caceres, Drew Dober či Said Nurmagomedov.

No a spomeňme duel českého "Undertakera" Davida Dvořáka v mušej váhe proti Portugalčanovi Manelovi Kapemu. Analýzu, kurzy a tip na tento zápas nájdete TU sipka

UFC FIGHT NIGHT 216 - KARTA, BOJOVNÍCI, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main card
Middleweight Jared Cannonier (BODY) 5(5:00) Sean Strickland
Lightweight Arman Tsarukyan (BODY) 3(5:00) Damir Ismagulov
Flyweight Amir Albazi (KO) 3(2:13) Alessandro Costa
Featherweight Alex Caceres (TKO) 1(3:04) Julian Erosa
Lightweight Drew Dober (KO) 2(2:45) Bobby Green
Middleweight Michal Oleksiejczuk (KO) 1(3:16) Cody Brundage
Preliminary card
Women's Strawweight Cheyanne Vlismas 3(5:00) Cory McKenna (BODY)
Welterweight Jake Matthews 3(5:00) Matthew Semelsberger (BODY)
Bantamweight Said Nurmagomedov (SUB) 2(3:50) Saidyokub Kakhramonov
Lightweight Rafa Garcia (BODY) 3(5:00) Hayisaer Maheshate
Welterweight Rinat Fakhretdinov (BODY) 3(5:00) Bryan Battle
Flyweight Manel Kape (BODY) 3(5:00) David Dvořák
Bantamweight Sergey Morozov (BODY) 3(5:00) Journey Newson

Ako a kde sledovať naživo UFC Fight Night: Cannonier vs. Strickland (UFC on ESPN+ 74) - priamy prenos, PPV, livestream zadarmo

Priamy prenos z hlavnej karty turnaja UFC Fight Night 216 prinesie v nedeľu (18.12.) nadránom od 02:00 hod televízia Premier Sport 1. Živé vysielanie pobeží v rovnakom čase aj na platenej streamovacej službe VOYO, ktorá uloží záznam z podujatia aj na neskôr.

Ak nemáte inú možnosť, k dispozícii je aj oficiálny PPV (pay-per-view) prístup UFC Fight Pass, no máme pre vás podstatne lepšiu radu. Všetky turnaje najlepšej svetovej MMA organizácie môžete sledovať naživo celkom zadarmo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV. Stačí mať v priebehu týždňa pred podujatím vsadený akýkoľvek tiket a v čase konania podujatia na hráčskom účte finančný zostatok aspoň pár centov.

Pre všetkých nových zákazníkov, ktorí sa rozhodnú zaregistrovať sa vo Fortune teraz, je okrem okamžitého prístupu k športovým livestreamom pripravený aj trojitý vstupný bonus, s ktorým si môžete staviť zadarmo i bez rizika.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

David Dvořák (UFC)

David Dvořák - profil a zápasy českého fightera v UFC

Mladý a talentový český MMA bojovník, ktorý od roku 2020 súťaží v mušej hmotnostnej kategórii slávnej organizácie UFC.