Ako sledovať UFC 282 naživo - livestream zdarma a priamy prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Mal to byť opäť veľký večer pre celú českú MMA, no napokon vstávajú zo sedadiel Poliaci. Sledujte turnaj UFC 282 s titulovým zápasom v poloťažkej váhe medzi Janom Blachowiczom a Magomedom Ankalaevom naživo. Poradíme vám ako a kde.

DÁTUM a ČAS
FORTUNA TV ZADARMO
PREMIER SPORTVOYO – UFC FIGHT PASS

UFC 282 (opasok) Foto: Profimedia

UFC 282: Blachowicz vs. Ankalaev - informácie, dátum, čas, miesto

Galavečer UFC 282 odštartuje v sobotu 10. decembra 2022 presne o polnoci. Dejiskom tohto podujatia je veľká T-Mobile Arena v Las Vegas, pretože turnaj má obrovskú váhu. A to napriek tomu, že o svojich hlavných hrdinov prišiel, keď sa Jiří Procházka na tréningu vážne zranenil a Glovera Teixeiru jednoducho organizácia do titulového zápasu nepustila. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC 282 naživo na Fortuna TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Namiesto toho dostanú šancu na zisk uvoľneného opasku v poloťažkej váhe aktuálna trojka a štvorka divízie. Teda Poliak Jan Blachowicz a Rus Magomed Ankalaev. Turnaj má však aj ďalšie zaujímavé ťaháky. Napr. tieto:

Najdôležitejšie informácie, fight card a kurzy UFC 282 sipka

UFC 282 na Fortuna TV - online livestream ZADARMO

Dobrou správou pre všetkých fanúšikov, tipérov aj divákov UFC je, že aj tento turnaj bude pre svojich registrovaných zákazníkov vysielať v livestreame celkom zadarmo Fortuna TV. Ak máte v priebehu uplynulého týždňa vsadený akýkoľvek tiket v sobotu v noci vám na hráčskom účte ešte zostane aspoň pár centov, rozhodne si na webe stávkovej kancelárie Fortuna pustite živý prenos z UFC 282.

Máme dobrú správu aj pre tých, ktorí ešte nemajú účet vo Fortune sipka zaregistrujte sa na tomto odkaze a dostanete nie len okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom (vrátane UFC 282), ale teraz aj navýšený trojitý vstupný bonus, ktorý sa vám rozhodne bude páčiť.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

UFC 282 naživo v TV - priamy prenos na Premier Sport 1 a VOYO

Poľsko-ruský súboj o titul aj ďalšie zápasy na hlavnej karte si budete môcť v sobotu v noci, resp. v nedeľu (11.12.) ráno pozrieť aj v priamom prenose na televíznom kanáli Premier Sport 1. Vysielanie štartuje od 04:00 hod, teda programom hlavnej karty.

V nedeľu ráno od 04:00 bude dostupný tiež priamy prenos z UFC 282 prostredníctvom platenej streamovacej služby VOYO, ktorá taktiež vysiela top organizáciu zmiešaných bojových umení pravidelne. Navyše tu si môžete turnaj pozrieť aj kedykoľvek neskôr zo záznamu.

PPV na UFC 282 - bojový galavečer na oficiálnej platforme UFC Fight Pass

Na záver, samozrejme, spomenieme aj medzinárodnú PPV (pay-per-view) platformu, kde si môžete kúpiť taktiež prístup k sledovaniu živého prenosu od Early Prelims, Prelims či Main Card. Služba UFC Fight Pass je však pre fanúšikov žijúcich na území Slovenska tak trochu zbytočná. Máme u nás lepšie vyššie zmienené alternatívy.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Jan Blachowicz (UFC)

Jan Blachowicz - profil poľskej hviezdy UFC

Rodák z Tešína Jan Blachowicz je v súčasnosti jednoznačne najlepším poľským MMA bojovníkom. Je úradujúcim šampiónom poloťažkej váhy v UFC.