Ako sledovať NAŽIVO RFA Ring Tour: Trnava - livestream online

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Už túto sobotu je v Trnave na programe prvé kolo z nového projektu organizácie RFA Ring Tour. Prečítajte si, ako a kde si to môžete pozrieť naživo.

DÁTUM a ČAS
REALSPORT.TVVOYO (RELIVE)
VSTUPENKY

Sebastián Fapšo Foto: Profimedia

RFA Ring Tour: Trnava - informácie, kedy, kde a bojovníci

Bojová organizácia Real Fight Arena prichádza tento rok s ďalším typom projektu. Rozbieha sa seriál RFA Ring Tour, ktorého prvý diel sa uskutoční v sobotu 28. januára 2023 od 19:00 hod v Mestskej športovej hale v Trnave. Kliknite sem a tipujte RFA Ring Tour s bonusom!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ide o čisto postojársky turnaj, v ktorom sa bude bojovať v boxe a real fight, teda špeciálne upravené pravidlá s MMA rukavicami bez súbojov na zemi. V Trnave sa cez víkend predstavia viaceré známe tváre z domácej scény ako Sebastián Fapšo, Robo Rácz, Patrik Jevický či talentovaní boxeri z gymu Tomiho Kida ako Viliam Tankó, Tibor Katona, Erik Katona a ďalší.

Pozrite si kompletnú fight card turnaja RFA Ring Tour: Trnava sipka

Vstupenky: Zažite RFA Ring Tour na vlastnej koži (Mestská športová hala, Trnava)

Vstupenky do trnavskej Mestskej športovej haly na turnaj RFA Ring Tour sú v online predaji v sieťach predpredaj.sk a ticketportal.sk. Najlepšie miesta sa však vypredávajú, zostáva možno ešte pár posledných voľných lístkov, takže odporúčame neváhať príliš dlho.

RealSport.TV: Sledujte RFA Ring Tour (Trnava) cez platený PPV stream

Turnaj bude organizácia, samozrejme, vysielať prostredníctvom svojej vlastnej oficiálnej PPV (pay-per-view) platformy RealSport.TV. Prístup k sledovaniu celého podujatia si tak môžete zakúpiť za 11,90 EUR.

Prenos na technológii streamonline pobeží v plnej kvalite priamo vo vašom prehliadači. Stačí mať rýchlosť pripojenia k internetu aspoň 10 Mb/s. Detailné technické požiadavky a informácie o streamovaní nájdete na webe RFA.

VOYO: Pozrite si RFA Ring Tour zo záznamu (relive)

Vďaka spolupráci so streamovacou službou VOYO nájdete kompletné celý turnaj na tejto platforme zo záznamu 24 hodín po skončení turnaja: v nedeľu 29. januára od 19:00 hod. Mesačné predplatné na VOYO vás vyjde na 5,99 EUR.

Livestream na webe stávkových kancelárii z tohto turnaja nenájdeme. RFA totiž ukončila spoluprácu s Tipsportom. Napriek tomu tam však stále nájdete predzápasové kurzy, takže ak sa v Tipsporte zaregistrujete ako nový zákazník, môžete si na RFA Ring Tour vsadiť aj s bonusom.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.

Sebastián Fapšo - Oktagon UNDG

Sebastián Fapšo alias "slovenský tank" – životopis MMA bojovníka

Rodák z Považskej Bystrice s prezývkou "slovenský tank" ⚡ si v živote prešiel peklom, z ktorého sa dostal vďaka obetavosti svojho staršieho...

István Veréb (RFA 8)

RFA 8: Veréb vs. Dobiáš - informácie, zápasy, kurzy, prenos

Je tu ďalší oficiálny galavečer organizácie RFA 🥊️ Turnaj s poradovým číslom 8 sa uskutoční v Budapešti✨