Ako sledovať naživo RFA Ostrava - livestream online

Tento víkend je plný zaujímavých bojových podujatí a jedným z nich je aj tretí turnaj organizácie RFA, ktorý sa bude konať v Ostrave. Ako a kde ho môže vidieť naživo?

RFA Ostrava Foto: Tipsport

RFA 3 Ostrava: Leo Brichta, Goran Reljič, Nenad Avramović - informácie, dátum a miesto

Ostravská RT Torax Arena v mestskej časti Poruba sa v sobotu 23. júla 2022 od 18:30 premení na bojovú sieň. Čaká nás 13 ostrých zápasov podľa pravidiel MMA, Real Fight alebo Real Boxing. Uvidíme známe mená domácej scény i kvalitných legionárov. Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte RFA Ostrava NAŽIVO!

V hlavných zápasoch zabojujú v Real Fight Leo Brichta proti Vítězslavovi Rajnochovi a v MMA si zmeria sily Vojtěch GarbaGoranom Reljičom. Uvidíme však aj Nenada Avramoviča, ktorého vyzve Dávid Hošek a Slovák Jakub Benko sa postaví českému borcovi Pavlovi Šachovi. To však nie je ani zďaleka všetko.

Kompletnú fight card RFA Ostrava si môžete pozrieť TU sipka

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ako sledovať naživo RFA 3 Ostrava - priamy prenos, livestream na TV Tipsport

Ako je známe, oficiálne partnerstvo s organizáciou Real Fight Arena má stávková kancelária Tipsport, a tak všetky zápasy aj z turnaja RFA 3 uvidíme naživo prostredníctvom online livestreamu v ponuke TV Tipsport.

Každý hráč, ktorý si v Tipsporte vsadený aspoň jeden tiket v minimálnej hodnote 1,20 eur, môže potom na TV Tipsport sledovať akékoľvek športové prenosy, vrátane RFA 3, až 30 dní celkom zadarmo.

Zaregistrujete sa v Tipsporte tu a teraz, aby ste si okrem športových livestreamov na prvých 7 dní vybrali aj 20-eurový bonus na prvé stávky. A k tomu aj možnosť získať vkladový bonus až do výšky 4000 eur.

Sledujte RFA Ostrava naživo v TV Tipsport!

Real Fight Arena 3: Ostrava - highlighty, záznam na VOYO

Turnaj RFA 3 v Ostrave môžete sledovať naživo aj prostredníctvom PPV (pay-per-view), teda plateného prenosu, ktorý si zakúpite aj spustíte na oficiálnej platforme RealSport.TV za 9,90 eur.

Aj keď televízny priamy prenos k dispozícii nebude, spolupráca s televíziou Markíza prináša aspoň možnosť pozrieť si kompletný záznam z turnajov Real Fight Arena na streamovacej platforme VOYO nasledujúci deň.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.

Ľudovít Klein

UFC Fight Night: Klein vs. Jones - nový súper, dátum, informácie

Veľká zmena na poslednú chvíľu ⏰ Ľudovít Klein bude v UFC bojovať už tento víkend v Londýne a čaká ho nový súper❗ Prečítajte si, aké má...

Karlos Vémola (Oktagon MMA)

Oktagon 34 Štvanice: Vémola vs. Ilič - info, karta, analýza a tip

Oktagon sa po roku opäť vracia na pražskú Štvanicu ❤️ Veľkolepá MMA párty na ostrove pod holým nebom prinesie mimoriadne zápasy a Vémolov...