Ako sledovať naživo Oktagon 35 - livestream online a PPV

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Jeden z najdôležitejších turnajov roka na tuzemskej bojovej scéne sa uskutoční už tento víkend. Oktagon 35 v Brne môžete sledovať naživo aj vy! Prečítajte si, kde a ako sa dostanete v priamemu prenosu.

KEDY SLEDOVAŤ
TV TIPSPORTOKTAGON.TVFREE FIGHTYOUTUBE

Sledujte Oktagon 35 naživo na TV Tipsport! Foto: Tipsport

Oktagon 35: Kincl vs. Lohoré - informácie, dátum, čas a miesto

Tento víkend sa v Brne bude bojovať o titul v strednej váhe. Úradujúceho šampióna Patrika Kincla vyzve legionár Alex Lohoré, ktorý má v rámci tejto organizácie veľké ambície. Pripravte sa na sobotu 17. septembra 2022, všetko sa to začína od 18:00 hodKliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte Oktagon 35 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Brnenský turnaj sa tentoraz premiérovo uskutoční vo Winning Group Aréne a okrem atraktívneho hlavného zápasu a množstva zaujímavých legionárov sa na ňom predstaví aj veľa slovenských bojovníkov. Karol Ryšavý, František Fodor, Ronald Paradeiser, Robert Pukač, Tomáš Meliš, Marek Mazuch... a tiež ostré vyvrcholenie reality show Oktagon: Kto Prežije? medzi Nathanom a Adamom. Máme sa na čo tešiť!

Kompletná fight card turnaja Oktagon 35 sipka

TV Tipsport: Sledujte Oktagon 35 cez live stream zadarmo

Dobrou správou je, že všetky zápasy galavečera opäť prinesie naživo TV Tipsport. Livestreamová platforma obľúbenej slovenskej stávkovej kancelárie umožní sledovať tento turnaj úplne zadarmo všetkým registrovaným zákazníkom, ktorí v priebehu 30 dní pred podujatím pretipovali minimálne 1,20 EUR.

Zaregistrujte sa v Tipsporte hneď teraz a okrem okamžitého prístupu ku všetkým športovým prenosom na prvých 7 dní bez akýchkoľvek podmienok dostanete aj vstupný kredit pre nových tipérov v hodnote 20 EUR. Ten si môžete okamžite vsadiť na zápasy Oktagon 35 aj ako live stávku.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Oktagon.TV: Pozrite si turnaj naživo cez oficiálne PPV

V platnosti, samozrejme, stále zostáva aj kvalitný priamy prenos prostredníctvom vlastnej oficiálnej PPV (pay-per-view) platformy Oktagon.TV. V predpredaji si môžete prístup k sledovaniu tohto turnaja zakúpiť za zvýhodnenú cenu 10,99 EUR. V deň konanie turnaja (v sobotu) to už bude za 13,99 EUR. Mesačné predplatné Oktagon.TV s rozšíreným obsahom a ďalšími výhodami môžete mať teraz za 5,00 EUR.

YouTube Prelims: Free fight, resp. otvárací zápas Oktagon 35 naživo zadarmo

Oktagon už tradične ponúkne otvárací zápas galavečera zadarmo pre všetkých ako predjedlo a zároveň lákadlo pre tých, ktorí možno do poslednej chvíle váhajú, či sa im tento turnaj oplatí sledovať celý. V klasickom "Free Prelims" súboji sa proti sebe v ťažkej váhe postavia brnenský rodák Jan Gottvald a Brazílčan Edilson Franca. Živý prenos z tohto zápasu bude celkom zadarmo a voľne vysielaný prostredníctvom YouTube kanálu Oktagon MMA.

Rozhovory, záznamy a highlighty na YouTube kanále Oktagon MMA

A práve na oficiálnom youtubovom kanáli nájdete pred turnajom množstvo zaujímavého obsahu, ktorý premiéroval na Oktagon.TV, rozhovory, magazíny a po skončení turnaja aj oficiálnu tlačovú konferenciu, neskôr tiež záznam a highlighty z podujatia.

Sledujte Oktagon 35 naživo na TV Tipsport!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Robert Pukač (Oktagon MMA)

Oktagon 35: Pukač vs. Meliš - informácie, analýza a tip

V polovici septembra nás čaká v Brne galavečer Oktagon 35 ⭐ Uvidíme titulový zápas, ale aj zaujímavú slovenskú bitku Robert Pukač 🥊️ Tomáš...

Karol Ryšavý (Oktagon MMA)

Oktagon 35: Ryšavý vs. Fodor - dátum, analýza, kurzy

V septembri sa najlepšia česko-slovenská MMA organizácia vráti opäť do Brna s turnajom Oktagon 35🎙️ Uvidíme na ňom viacero hviezd✨...