Ako sledovať naživo a tipovať na dnešný Kleinov zápas v UFC

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Dnes v noci sa slovenský bojovník Ladislav Klein postaví proti Thiagovi Moisésovi v rámci UFC Fight Night: Cannonier vs. Imavov. Sledujte tento napínavý zápas naživo a stavte si v Tipsporte, kde môžete získať až 30 EUR ako vstupný bonus. Nezmeškajte túto príležitosť a zažite UFC na vlastnej koži s množstvom stávkových možností a atraktívnymi kurzami.

UFC Klein vs Moisés LIVE stream a zaujímavé kurzy Foto: Profimedia

UFC on ESPN 57: Cannonier vs. Imavov s ďalším zápasom Kleina – dátum, čas, info

Dnes v noci nás čaká skvelý zážitok zo sveta MMA. Slovenský bojovník Ladislav Klein sa postaví proti Thiagovi Moisésovi v rámci UFC Fight Night, ktorý sa uskutoční dnes v noci, zo soboty na nedeľu 9. júna 2024 v KFC Yum! Center, Louisville, Kentucky, USA.

sipka Stavte si s bonusom a sledujte naživo na Tipsporte

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Tento duel bude posledným zápasom na prelims UFC Fight Night, ktoré začínajú o 22:00 s hlavným zápasom medzi Jaredom Cannonierom a talentovaným francúzom Nassourdinom Imavovom.

Tipsport TV: Klein vs. Moisés – UFC LIVE stream online zadarmo

Noví zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport majú možnosť sledovať UFC turnaje úplne zadarmo počas prvých 7 dní po registrácii. Stačí sa zaregistrovať a môžete si užívať livestreamy bez ďalších podmienok na sipka Tipsport TV. Okrem toho získate aj vstupný bonus až 30 EUR na stávkovanie.

Pre existujúcich zákazníkov platí, že turnaje UFC môžu sledovať zadarmo, ak si za posledných 30 dní vsadili aspoň za 1,20 EUR.

sipka Nenechajte si ujsť dnešnú odvetu Zápasu storočia na Oktagone 58!

Sledujte ďalší Kleinov zápas naživo na Voyo

Voyo, populárna streamovacia platforma, prináša fanúšikom bojových športov jedinečnú príležitosť sledovať UFC Fight Night, kde slovenský bojovník Ladislav Klein nastúpi proti Thiagovi Moisésovi. Voyo poskytuje svojim predplatiteľom vysokokvalitný priamy prenos zo všetkých zápasov vrátane hlavných súbojov večera.

Ak ešte nie ste predplatiteľom, Voyo ponúka jednoduchý a rýchly proces registrácie, po ktorom môžete okamžite začať sledovať svoje obľúbené športové podujatia. Okrem živých prenosov UFC získate prístup aj k širokej škále ďalšieho obsahu – od filmov, seriálov až po dokumenty.

UFC Livestreamy aj na Premier Sport 4

Premier Sport 4 je ďalším skvelým miestom pre fanúšikov UFC, kde môžu sledovať živé prenosy z najprestížnejších MMA podujatí. Tento online kanál ponúka vynikajúcu kvalitu prenosov a širokú ponuku športových podujatí, vrátane všetkých významných zápasov UFC. Pre jeho sledovanie je potrebné zakúpiť mesačné predplatné.

Tipujte na Klein vs. Moisés: Stávky, zaujímavé kurzy a tipy

Moisés sa pravdepodobne pokúsi skrátiť vzdialenosť a prepracovať sa k takedownom, aby mohol využiť svoje grapplingové schopnosti. Ak sa mu podarí dostať Kleina na zem, bude sa snažiť kontrolovať ho a hľadať príležitosti na submission.

Lajoš Klein na druhej strane bude chcieť udržať zápas v postoji, kde má jasnú výhodu. Jeho rýchlosť a precíznosť v úderoch môžu spôsobovať Moisésovi problémy, ak sa Kleinovi podarí udržať si odstup a vyhnúť sa takedownom. Ak Klein udrží zápas na nohách, môže svojho súpera rozstrieľať kombináciami a silnými kopmi.

TIPSPORT KURZY: MOISÉS vs. KLEIN
MOISÉS 1 (2,09) REMÍZA X (45,00) KLEIN 2 (1,77)

NAŠE TIPY: sipka Stavte si v Tipsport za 30 € zadarmo

  • Klein vyhrá KO, TKO, diskvalifikáciou alebo na submission (kurz 3,44)
  • Klein zvíťazí (kurz 1,77)
  • Zápas skončí na body alebo technickým rozhodnutím – NIE (kurz 1,71)

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (UFC)

UFC: Lajoš Klein zaznamenal ďalšie víťazstvo v UFC proti Moisésovi

Slovenský fighter Ľudovít Klein sa 8. júna 2024 na UFC Fight Night stretol s Thiagom Moisésom v súboji ľahkej váhe. Výsledok zápasu v...

Martin Buday (UFC)

UFC 303: Martin Buday porazil bývalého šampióna Andreia Arlovskiho

Martin Buday zvíťazil vo svojom šiestom zápase v UFC a porazil bývalého šampióna Andreja Arlovskeho po split decision na body.

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Oktagon 58: Karlos Vémola vyhráva odvetu storočia nad Attilom Véghom

Česko-slovenská MMA scéna zažila odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA?