Kde sledovať Oktagon 58: Vémola vs. Végh 2 dnes večer naživo?

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Oktagon 58 je jednou z najočakávanejších MMA udalostí tohto roka, ktorá sa odohrá už túto sobotu na štadióne Eden v Prahe. Fanúšikovia, ktorí sa nemôžu zúčastniť osobne, majú k dispozícii niekoľko možností, ako sledovať zápasy naživo z pohodlia svojho domova. V tomto článku sa pozrieme na rôzne spôsoby, ako môžete sledovať Oktagon 58 a nezmeškať žiadnu akciu.

Vémola vs Végh 2 Livestream Foto: Tipsport

🇸🇰 KDE SLEDOVAŤ ZDARMA 🇸🇰
🇨🇿 LIVESTREAM V ČR 🇨🇿

Livestreamy Oktagon 58: Vémola vs. Végh 2 – dátum, čas, info

Oktagon 58 sa uskutoční už túto sobotu 8. júna 2024 na štadióne Eden v Prahe (Fortuna Aréna), kde sa fanúšikovia môžu tešiť na napínavé zápasy, sprievodný program a nezabudnuteľné momenty.

sipka Kliknite sem, sledujte Oktagon 58 naživo a stavte si s bonusom

Oktagon 58 Vémola vs Végh 2

Hlavným ťahákom večera bude očakávaný zápas medzi Karlosom "Terminátorom" Vémolom a Attilom Véghom, ktorí sa stretnú v odvetnom súboji po ich legendárnom zápase. Začiatok programu je naplánovaný na 18:00 hod. a pokiaľ ho chcete sledovať naživo, čítajte pozorne ďalej.

Oktagon 58 livestream naživo a zadarmo na Tipsporte

Všetky zápasy Oktagonu 58, vrátane hlavného duelu medzi Karlosom Vémolom a Attilom Véghom, je možné sledovať i zadarmo. Ako? Stačí sa zaregistrovať na Tipsporte, ktorý má pre nových zákazníkov benefit v podobe sledovania Tipsport TV na 7 dní bezplatne. Následne si stačí rozkliknúť zápas a spustiť livestream z udalosti.

Okrem toho na vás samozrejme čaká vstupný bonus 30 € na vaše stávky, ktorý môžete využiť napríklad aj na zápasy Oktagonu a premeniť ich tak na reálne peniaze.

Existujúci zákazníci môžu samozrejme sledovať tento stream tiež, stačí aby za posledných 30 dní od udalosti urobili stávky v hodnote aspoň 1,20 €.

sipka Zaregistrujte sa v Tipsporte na a sledujte LIVE stream z Oktagonu s bonusom 30 € zadarmo!

Oktagon 58 PPV: Sledujte Oktagon naživo v HD kvalite na Oktagon.TV

Ak chcete sledovať Oktagon naživo v HD kvalite, využite oficiálnu streamovaciu platformu Oktagon.TV. Pre sledovanie tejto udalosti je potrebné si zakúpiť prístup, ktorý stojí 12,99 €. Je dôležité upozorniť, že týmto získate prístup iba na tento konkrétny turnaj, a pre každý ďalší turnaj je potrebné si vždy zakúpiť nový prístup - PPV.

Zakúpením prístupu získate možnosť sledovať celý event vrátane všetkých zápasov, odborného komentára a ďalšieho sprievodného programu. Oktagon.TV vám tak zaručí kompletný zážitok zo sledovania každého zápasu v tej najvyššej kvalite. Nezmeškajte žiadny okamih z vašich obľúbených zápasov a užite si špičkovú MMA akciu priamo z pohodlia vášho domova.

Ako sledovať Oktagon 58 (Eden) naživo na streamovacej platforme Voyo

Ďalšou možnosťou, ako sledovať túto udalosť, je cez streamovaciu platformu Voyo. Tá ponúka okrem športových prenosov vrátane eventov Oktagonu aj mnoho ďalšieho obsahu, ako sú filmy, seriály a podobne. Cena mesačného predplatného je 5,99 €. S Voyo získate prístup k širokej škále zábavy, a zároveň si môžete vychutnať živé prenosy vašich obľúbených MMA zápasov.

Sledujte Vémola vs. Végh 2 naživo na prémiovom kanáli Premier Sport 4

Od roku 2024 prináša nový online prémiový kanál Premier Sport 4 možnosť sledovať aj udalosti ako je Oktagon. Pre sledovanie najbližšieho turnaja si však treba zakúpiť jednorazový extra balíček Oktagon, ktorý vám umožní prístup k sledovaniu tohto konkrétneho turnaja. Cena balíčka je 15,99 €.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon 58 Praha Eden

Oktagon 58 (Eden): Všetko, čo potrebujete vedieť o najväčšej MMA udalosti roka

Oktagon 58 prinesie najväčšiu MMA udalosť v Európe! Vémola vs. Végh 2, Kozma vs. Surdu, Zawada vs. Mazúch a mnoho ďalších. 8. júna, v Prahe...

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Oktagon 58: Karlos Vémola vyhráva odvetu storočia nad Attilom Véghom

Česko-slovenská MMA scéna zažila odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA?

Oktagon 58 Vémola vs Végh

Kde zakúpiť lístky na Oktagon 58 (Eden): Vémola vs. Végh 2

Oktagon 58: Vémola vs. Végh 2! Najväčší MMA turnaj CZ/SK. Live Štadión Eden, Oktagon.TV PPV, Tipsport LIVESTREAM. Info kde kúpiť lístky v...