Ako sledovať a tipovať KSW 86 LIVE: živý prenos a špeciálne kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Tento víkend bude plný MMA a jedným z najzaujímavejších turnajov je aj KSW 86 vo Wroclawi s českou účasťou. Poradíme vám, kde si to pozriete naživo a čo všetko môžete tipovať.

FORTUNA TVVOYOKSW TV
KURZOVÁ PONUKA

KSW Foto: Profimedia

KSW 86: informácie, termín, miesto (kedy a kde)

Otvorenie galavečera KSW 86 sa blíži! Hala Orbita, Wroclaw, v sobotu 16. septembra 2023 o 19:00 hod to vypukne. Špičkový poľský MMA turnaj s pútavým odvetným titulovým zápasom medzi Jakubom Wiklaczom a Sebastianom Przybyszom. Ale uvidíme aj známe tváre z česko-slovenskej scény. Kliknite sem, stavte si a sledujte KSW 86 LIVE sipka

MMA sleduj priebeh zápasu tu

To najlepšie, čo cez víkend v sobotu nastúpi? Okrem hlavného titulového zápasu, je to aj poľsko-nemecký hlavný predzápas, no a potom sú to štarty dvoch českých borcov Viktora Peštu a Dominika Humburgera. Toto si rozhodne nenechajte ujsť.

Návod, ako sledovať KSW 86 cez LIVE stream zadarmo na Fortuna TV

Ak si tento bojový galavečer nechcete nechať ujsť, sledovať ho môžete naživo celkom jednoducho a úplne zadarmo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV sipka Stačí byť registrovaným zákazníkom stávkovej kancelárie Fortuna, mať tento týždeň aspoň jeden vsadený tiket a na hráčskom konte aspoň pár centov finančný zostatok. Bez poplatkov!

Navyše, ak sa vo Fortune zaregistrujete teraz, ako vstupný bonus dostanete prvú stávku bez rizika až do 30 EUR a možnosť uplatniť si ďalšie odmeny.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Sledujte KSW 86 naživo online: prenos vysiela streamovacia služba VOYO

Už za menší poplatok (5,99 EUR mesačne) môžete mať predplatné streamovacej služby VOYO. Tá prináša naživo všetky turnaje KSW a ten s poradovým číslom 86 počas tohto víkendu, samozrejme, nie je výnimkou. Ak ho v sobotu večer nestihnete naživo, môžete si na Voyo pozrieť kedykoľvek neskôr aj kompletný záznam z archívu.

Zakúpte si KSW 86 PPV live prenos na KSWTV.com

Ak by vám z nejakého dôvodu nevyhovovala ani jedna z vyššie ponúknutých možnosti, ešte stále je tu globálny oficiálny PPV (pay-per-view) prenos. Vysielanie online vo Full HD kvalite so všetkým, čo k tomu patrí, si zakúpite na známej platforme KSWTV.com už od 9,99 EUR.

Čo tipovať na KSW 86: ponuka, kurzy, špeciálne stávky, live stávky (Fortuna)

Stávková kancelária Fortuna ako jeden z hlavných partnerov organizácie KSW sa týmto podujatiam venuje celkom podrobne. Okrem živého prenosu si na KSW 86 pripravila aj rozšírenú ponuku stávok. Vsadiť si tak môžete aj na Zápas večera, KO večera či Submisiu večera, čo sa udeľuje po každom turnaji tohto poľského podniku.

Stavte si na KO/TKO večera KSW 86 vo Fortune!

Špeciál KSW prináša zase prináša vybrané zaujímavé kurzy na rôzne scenáre jednotlivých zápasov. Staviť si tak môžete napr. aj na to, že Humburger zvíťazí knokautom v 2. kole a podobné zaujímavosti.

Vyberte špeciálnu stávku na zápas Dominika Humburgera na KSW 86 vo Fortune!

Samozrejmosťou sú potom štandardné kurzy na všetky zápasy vrátane odvodených stávkových príležitostí, ktoré sa týkajú aj spôsobu či času ukončenia. Naše analýzy k trom najpútavejším zápasom nájdete nižšie. Inšpirujte sa a stavte si na KSW 86 vo Fortune aj celkom bez rizika!

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

KSW

Priame prenosy a livestreamy KSW: Kde sledovať MMA naživo?

Poľská KSW✨ patrí medzi top MMA organizácie v Európe, ale aj na celom svete. Poradíme vám, ako ju môžete sledovať naživo❗☝

Valentina Shevchenko vs. Alexa Grasso (UFC)

Noche UFC: Grasso vs. Shevchenko 2 – zápasy, výsledky, video

Mexická UFC Fight Night v Las Vegas tento víkend prinesie veľký odvetný súboj o titul medzi dvoma hviezdami ženskej flyweight divízie.

David Kozma (Oktagon MMA)

Oktagon 46: Kozma vs. Veličković – GameChanger štvrťfinále

Tento víkend sa vo Frankfurte konal veľký galavečer Oktagon 46 so semifinálovými zápasmi Tipsport GameChanger. Poznáme finalistov❗✨